Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 69

Θέμα: KTM Adventure 1190

Δεν ηταν να το συνεχισουμε αλλο.....οπως εγραψα κ νωριτερα αναμενουμε, προς το παρον απολαμβανω το 990 κ δεν με χαλαει....

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KOSTAS-ER6
    ο καθενας μας λεει οτι τον βολευει η οτι θα ηθελε να εχει το τελειο μηχανακι γιαυτον!!!
    Εμένα πολύ θα με βόλευε ένα "άρμα" 250 κιλών με περισσότερα άλογα, μικρότερους τροχούς, ηλεκτρονικά και άλλα μπιχλιμπίδια, ακριβό και εμφανισιακά "βαραντεράτο"... Έτσι δεν θα έμπαινα στον πειρασμό να αλλάξω το 990 μου...
    Είδωμεν...προς το παρόν την πρώτη κουβέντα έχει η κρίση....
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Και μακάρι να μην αλλάξει….
    Φτάνουν ποια τα wanna be R1200GS… μην κάνει την μ@λ@κι@ της ΥΑΜΑΗΑ….
    Αν καποιος θελει

"κατι πιο νεο με περισσοτερες τεχνολογιες, ισως κ μια πιο touring εκδοση με διαφορικο, antispin, μεγαλυτερο ντεποζιτο, δεικτη βενζινης κτλ."

Θα πάρει BMW….
    +660
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Ε όχι και να βγει το 2011 καινούριο,ακόμα χρόνο δεν κλεισαμε που το πήραμε
    Me gusta la moto, me gustas tu....

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    πολύ φοβάμαι ότι οι χαρτογιακαδες του μάνατζμεντ θα την κάνουν τη μαλακία τους και θα χάσει τον ready to race χαρακτήρα του.
    εξ'αλλού στην ΚΤΜ πλέον έχει και λόγο η άλλη από την ινδία...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Εμενα παλι κατι μου λεει οτι θα κρατησει τον χαρακτηρα του... Κ μακαρι να βγει μπας και πεσουν κι αλλο οι τιμες στα 950/990 και καταφερουμε να τσιμπησουμε κανενα...

Αλλωστε δεν βλεπω κανενα λογο να μας απογοητευσει αυτη την φορα απο την στιγμη που οτι μηχανακι εχει βγαλει ειναι απλα γαματο

Περιμενει να Βγαλουν ολοι , και μετα θα δωσει απαντηση , και να ξερετε δεν παιζει να μην ειναι ready to race...
    Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει

Βουνό και θάλασσα... Το avatar του/της Greg_950 S
    Δεν κοιτάνε οι Αυστριακοί να βγάλουν πρώτα κανένα 690 σε ADV έκδοση, για να μαζέψουν κανένα φράγκο με την κρίση στην Ευρώπη και μετά ας βγάλουν και project των 1.Χ90 cc....

δεν ειπαν οτι ετοιμαζουν τιποτα, εμεις συζηταμε αν εχει ακουστει!

το τι θα κανουν το ξερουν μονο αυτοι αν θα κανουν.....

γιατι οχι κ ενα adventure στη μεσσαια κατηγορια, δεν θα ηταν καθολου ασχημη κινηση:smilea:

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    ρε παιδιά...κάποιος να το βάλει στα ανέκδοτα... :rotflmao: :rotflmao:

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    γενικα απ'οτι μου πε αντιπροσωπος, ηταν ετοιμο να βγει το 2010, απλα λογω του οτι βγηκε το μουλινεξ το κρατησανε λιγο ακομα...

παντως φανταζομαι θα ειναι οπως το τωρινο, απλα σε 1200 γυρω στα 130 αλογα...πιθανως με πιο μεγαλα φρενα...δε νομιζω να εχει τρελες διαφορες

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KOSTAS-ER6
    ο καθενας μας λεει οτι τον βολευει η οτι θα ηθελε να εχει το τελειο μηχανακι γιαυτον!!!

Κανενας δεν εχει κατι με τα ΚΤΜ φιλε μου..... Μακαρι τα KΤΜ να ειχαν μεγαλυτερο ποσοστο στην ελληνικη αγορα...

ΑΠΛΑ ΟΜΩΣ (γνωμη μου ) το SM 950 ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ στα 8900 (stock βεβαια) ειναι Value For Money

σαν παραδειγμα το αναφερω... δεν μπορει το SMT να πλησιαζει το Multi το 1200 στην περιοχη των 15000-20000 ευρω

Δεν μπορει να ειναι Μοτο από την Αυστρία, γειτονική χώρα και να στο πασαρουν σαν "EXOTIC BIKE"....

Η γκαΒΒλα γκαΒΒλα .....αλλα υπαρχουν και ορια (και κοινη λογικη)

εχεις απολυτο δικιο απλα συζητουσαμε αποκλειστικα κ μονο για adventure εγω προσωπικα sm,smr κ smt δεν τα κοιταω καθολου γιατι δεν ειναι του στυλ μου!

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    .
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    Κανενας δεν εχει κατι με τα ΚΤΜ φιλε μου..... Μακαρι τα KΤΜ να ειχαν μεγαλυτερο ποσοστο στην ελληνικη αγορα...

ΑΠΛΑ ΟΜΩΣ (γνωμη μου ) το SM 950 ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ στα 8900 (stock βεβαια) ειναι Value For Money

σαν παραδειγμα το αναφερω... δεν μπορει το SMT να πλησιαζει το Multi το 1200 στην περιοχη των 15000-20000 ευρω

Δεν μπορει να ειναι Μοτο από την Αυστρία, γειτονική χώρα και να στο πασαρουν σαν "EXOTIC BIKE"....

Η γκαΒΒλα γκαΒΒλα .....αλλα υπαρχουν και ορια (και κοινη λογικη)
    η ΚΤΜ ελλάς ,βραβεύτηκε τον προηγούμενο μήνα σαν ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα brands στην ελλαδα(περιοδικό ΜΟΤΟ προηγούμενου μήνα).
    Το SΜΤ Σε καμία περίπτωση δεν κοστίζει όσο το νέο multi...
    Δεν εχω δει πουθενά τα ΚΤΜ να παρουσιάζονται σαν exotic bikes.αν έχει γίνει,έχει γίνει από περιοδικά του ειδικού τύπου και πότε η ίδια η ΚΤΜ δε παρουσιάστηκε σαν τέτοια.έχει παρουσιαστεί σαν Ready to race ,το οποίο την χαρακτηρίζει απόλυτα.
    Γειτονική χώρα είναι η ιταλία,και όχι η αυστρία, που βγάζει εξωτικές μοτο ,που και αυτές μεταξύ σοβαρού και αστείου στη "μπούκα" της έχετε ,αλλά δε γνωρίζω κανέναν που να μην του τρέχουν τα σαλία στη θέα μια 1198,streetfighter,f4,RSV Factory,tuono factory,ΤΝΤ...οποίος λέει ότι δεν καβλωνει έστω με μια από αυτές τότε για μενα δεν είναι μοτοσυκλετιστής...
    Παντος γενικά βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη εμπάθεια με τα ΚΤΜ.όταν δεν μασούλατε την καραμέλα του κάθε τρίτη μάστορα ,πιάνεται τις πωλήσεις τις τιμές ...
    Υπάρχει κάποιος λόγος;

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. KTM Adventure 640 SM ???
    από valam στο forum KTM
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2007, 17:42
  2. KTM Adventure Training Ι (deja vu ?)
    από Nik0s στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2007, 19:09
  3. ktm adventure lc4 640