αχ αγαπες μου...καλα θα περασουμε...
τελικα Ηλια..δε τη ψαχνεις για το ποδηλατο ετσι??παρεακι για τις βολτες ψαχνουμε??![]()
:rotflmao:
![]()
αχ αγαπες μου...καλα θα περασουμε...
τελικα Ηλια..δε τη ψαχνεις για το ποδηλατο ετσι??παρεακι για τις βολτες ψαχνουμε??![]()
![]()
kataskeyes anapoda reΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τι στο μπουτσο ειναι οι τακασκευες ρε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ξέρεις, εκει στο βουνο, στον Υμηττο. Κορμια ιδρωμενα με κολλητες μπλουζες...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
![]()
Δε θελει και πολυ :rotflmao:![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
εγω ..ξερω..γιατι νομιζεις δε παω πια..Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ξέρεις, εκει στο βουνο, στον Υμηττο. Κορμια ιδρωμενα με κολλητες μπλουζες...
Δε θελει και πολυ :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
ΟΞΩ ΜΠΟΥΣΤΗΔΕΣ !!!!!!!!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Δε πιστευω πως υπαρχει λόγος να δημιουργηθεί subforum για τα ποδήλατα... αρκεί το θρεντ που υπάρχει, άλλωστε οι περισσοτερες ερωτησεις ειναι πολύ light και για μεγαλυτερη εξειδικευση μπορει ο καθενας να αποτανθει στα ποδηλατικα φορα!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Το γλυκό μας Αρκουδάκι δεν βλέπω να μιλάει ...!!!![]()
μπορει το παρων θρεντ να ειναι τεραστιο και να μη μπορεις να βρεις ευκολα κατι που ψαχνεις, αλλα με λιγη υπομονη θα το βρεις... ώς έχει τωρα δουλευει σαν γενικός οδηγός ποδηλατου, και νομιζω αυτη την δυνατοτητα πρεπει να δεινει το μοτό.
Εγω παντως συμφωναω με τον Πακετανιο,το ποδηλατο ειναι το alter ego της μοτοσυκλετας και θα επρεπε να εχουμε και εναν χωρο αφιερωμενο σε αυτο.Επειτα,με τις τιμες της βενζινης να εχουν παρει τον ανηφορο,το ποδηλατακι ειναι μια χαρα μετακινηση στον στενο αστικο χωρο.
Παντως μια γρηγορη ματια που εριξα στην αγορα ποδηλατου...ανακαλυψα οτι ειναι πιο ευκολο να επιλεξει καποιος μηχανακι παρα ποδηλατο,χιλιες δυο λεπτομερειες πρεπει να παρει υπ'οψη![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
να φτιαξουμε και ενα για το τι θα μαγειρεψουμε σημερα?
![]()
φασολια!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
Θα ψησει ο trooper:rotflmao: :rotflmao:
Είσαι ο θεός μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
στα παπαρια μας με τι ασχολεισται...να πατε στο ποδηλατες γκει .τζιαρ.
αν κανουμε εδω μεσα σεξ-ιον για οτι καινουριο ανακαλυπτει ο καθε φλωρος στη ζωη του θα γινουμε σα το κοσμοπολιταν παλιαδελφες ολες.
ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ
Life begins at 45°.
τον βρηκες τελικα ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Είσαι ο θεός μου.![]()
![]()
![]()
Το ξερα ότι κάποιος θα κάνει το συσχετισμό :P
Life begins at 45°.
Πάνω που θα το πρότεινα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
![]()
Να ανταλλάσουμε και συνταγές, να ρίξουμε και καμμία ιδέα, γιατί όλο για φασολάδες λέτε, τη μια βραστές, την άλλη ψητές, περιμένει και η σύζυγος κάνα καλό πιάτο φαϊ όταν έρχεται κουρασμένη όλη μέρα στη δουλειά μεροδούλι μεροφάι.....
"Qu ils mangent de la brioche"