Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 51

Θέμα: τι ντροπη

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από teo yzf r6
    καταρχας δεν ειμαι λιγο gay,αλλα ειμαι ψιλο σπαγκος :a13:
    Γιατί δηλαδήΣ, κάποιος δεν μπορείς να είσαι και τα δύο...?

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Γιατί δηλαδήΣ, κάποιος δεν μπορείς να είσαι και τα δύο...?

Καλα μην καρφωνεσαι.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος
    ρε δεν ειμαι πλακα κανω ,μην μου βγει και το ονομα

Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis113
    εγω χθες αλλαξα λαστιχο πισω στο hornet και μου πηραν 5 ευρω μαζι με ζυγοσταθμιση (την οποια χρειαζοταν τελικα)

μου φανηκαν πολυ λιγα περιμενα γυρω στο 10 ρικο..

σε ποια χωρα?
    γιατι κατω απο 30αρι στη σαλονικα δε νομιζω να υπαρχει, χωρις ζυγοστθμιση αλλα για ζευγος..
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    και νατος παλι ο λαστιχας υπηρεσιας εδω να σας λυσει την απορια!!! εχουμε και λεμε:
    η σαμπρελα για το μαγαζι κοστιζει αναλογως μαρκας και ποιοτητας απο 2,5 εως 6 ευρω!
    οποτε πωληση παει απο 7 εως 12!
    δεδομενου οτι τα περισσοτερα μαγαζια δουλευουν με φεντεραλ που ειναι η πιο ποιοτικη κινεζικη
    αρα παμε στα 7 ευρω πωληση 10 ευρω εργασια ειναι λογικη τιμη δεδομενου του χρονου που χρειαζεται για να επισκευαστει ενα παπι! ωστοσο 17 ευρω συνολο ειναι πολλα οταν τα πιο
    πολλα μαγαζια χρεωνουν απο 12 εως 13 ευρω συνολο!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Ρε στουμπι οκ να ρωτησει.Εμενα μου τη δινει οταν βλεπεις καποιον σε αναγκη και κοιτας πως να του παρεις οσα πιο πολλα γινεται.Αυτο μου τη δινει .Τωρα στο παπι τι ποιοτητες και ππρια.Δεν το πας στο χωμα ουτε το τελικιαζεις,απλο μεσο μεταφορας ειναι.

Υ.Γ Αλλα ξερω γιατι μου πας κοντρα,γιατι εισαι κωλογαυρος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ενταξει ... Μιλαμε αναλογικα το ποσο....

Τα συγκεκριμενα 17 θα μπορουσαν ανετα να ειναι 3-4 ευρω κατω εαν του εχει βαλει κινεζικη σαμπρελα...

Αμα σου πει μονο αυτη εχω...???

Τι θα του πεις...???

" Ασε ρε φιλε θα παω μονο με την ζαντα γιατι φοραω μονο κινεζικες που ειναι φθηνοτερες...?? "

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Ψιλο φρεσκάρω το θέμα σήμερα που έμεινα από λάστιχο...Αλλαγή σαμπρέλλας στον πάπιο εμπρός πίσω (η πίσω κομμάτια η εμπρός προληπτικά) ένα 20αρικάκι.....Έχω αλλάξει πριν από κάνα 6μηνο στην Πειραιώς πάλι πίσω σαμπρέλλα με ίδια κινεζιά μόνο με 5€....Ας όψεται που βιαζόμουν,και δε το πήγα ζάντα/ζάντα μέχρι Πειραιώς ξανά...

Edit: 5,5€ κοστίζει λιανική η σαμπρέλλα της Michelin....http://www.stelpet.gr/gr/el/products/michelin-225250-17

Ο λαστιχάς στη Κάρπου που ψάχνει μεροκάματο από το τίποτα,θα με ξαναδεί 30 Φεβρουαρίου....
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

οκ οι τιμες Ελλαδα ειναι πολυ χαμηλα και λογικα φυσικα αλλα αν αν δες εισαι κανας Τογελος η καμια ΠΕΡΚΟ τρως ενα καλο πακετακι με ΤΕΒΕ ΙΚΑ και ΦΠΑ που και τα 17ε -20ε ειναι τιποτα....

Νασσο 5ε σου πηρε ο αλλος για ολλη την δουλεια για σαμπρελα με την Σαμπρελα? μαλλον εχει υποεσχεθει να δουλεβει για την ψυχη της μανουλας του η εχει τρελο κοσμο...
    ORGIA!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Κ εγώ στην Ικαρία το καλοκαίρι με 5 € την έβαλα στο παπι. Αγνώστων λοιπών στοιχείων. . Λογικά κινέζικη θα είναι.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astroman76 Προβολή μηνύματος
    οκ οι τιμες Ελλαδα ειναι πολυ χαμηλα και λογικα φυσικα αλλα αν αν δες εισαι κανας Τογελος η καμια ΠΕΡΚΟ τρως ενα καλο πακετακι με ΤΕΒΕ ΙΚΑ και ΦΠΑ που και τα 17ε -20ε ειναι τιποτα....

Νασσο 5ε σου πηρε ο αλλος για ολλη την δουλεια για σαμπρελα με την Σαμπρελα? μαλλον εχει υποεσχεθει να δουλεβει για την ψυχη της μανουλας του η εχει τρελο κοσμο...

Ο πρώτος ΜΕ τη σαμπρέλλα φυσικά....ρε παιδιά αν η Μισελέν έχει ΛΙΑΝΙΚΗ 5,5€ τότε η κινέζικη χοντρική που αγοράζουν οι λαστιχάδες θα έχει κάτι λιγότερο από ευρώ.....συνεπώς 5€ που πήρε μια χαρά του είναι....άλλο όμως 5 και άλλο 10...και μάλιστα όταν του είπα 20€ 2 σαμπρέλλες μου είπε πως 17 παίρνει μόνο τη πίσω κανονικά....Στο φινάλε για 2 σαμπρέλλες έκανε ΑΚΡΙΒΩΣ 10 λεπτά... (ανέβασμα ράμπας,λύσε δέσε τοποθέτηση φούσκωμα κατέβασμα) πόσα εργατικά να χρεώσεις στο 10λεπτο;

Στο συγκεκριμένο λαστιχα (στη Κάρπου) πηγαίνω σχεδόν 17 χρόνια (από τη Μελαντίας που ήταν παλιά...Όσο ήταν εκεί ήταν και καλές οι τιμές του.Μόλις άρχισε να γίνεται και πιο γνωστός άρχισε να βαράει στο ψαχνό και με υφάκι κιόλας.Δε πειράζει υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    και νατος παλι ο λαστιχας υπηρεσιας εδω να σας λυσει την απορια!!! εχουμε και λεμε:
    η σαμπρελα για το μαγαζι κοστιζει αναλογως μαρκας και ποιοτητας απο 2,5 εως 6 ευρω!
    οποτε πωληση παει απο 7 εως 12!
    δεδομενου οτι τα περισσοτερα μαγαζια δουλευουν με φεντεραλ που ειναι η πιο ποιοτικη κινεζικη
    αρα παμε στα 7 ευρω πωληση 10 ευρω εργασια ειναι λογικη τιμη δεδομενου του χρονου που χρειαζεται για να επισκευαστει ενα παπι! ωστοσο 17 ευρω συνολο ειναι πολλα οταν τα πιο
    πολλα μαγαζια χρεωνουν απο 12 εως 13 ευρω συνολο!

+999 Στα λέει και ο από πάνω..
    Αν και δεν είναι και πολύ τσιμπημένος...Κατά βόρεια αν σου τύχει και βράδυ κλάψε...15 ευρά ένα κορδόνι!
    Άσε που τις τιμές λίγο πολύ τις καθορίζει και η ζήτηση..Αν τόσα θέλει,ή αν είναι ο μόνος στην περιοχή;
    Είναι λίγο λόττο η φάση.
    Τελευταία τροποποίηση από alexis_d; 22/11/2016 στις 13:42. Αιτία: Άτιμη αυτοδιόρθωση..

Μέλος
    Γενικά για την τιμή (17€ για αλλαγή σαμπρέλλας παπιού) μπορείς να το θεωρήσεις μέτρια προς ακριβά.
    τωρα τα 1-3 ευρώ μπορείς να τα θεωρήσεις αμελητέα ως επιχειρηση για αυτό που θα κάνει και να σου φανούν πολλά εάν είσαι καταναλωτής (ναι σαν καταναλωτής μιλάω).
    επειδή έχω ασχοληθεί DIY όμως, ψιλοφιλτράρω αν είναι ακριβά ή όχι. αν μου κράταγαν 17€ για βάλε-βγάλε πίσω ρόδα πχ στον κινέζο μου που πρέπει να βγουν δισκόφρενα τονα τάλλο... 17€ θα τα έδινα ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ μιας και έχω παιδευτεί παραπάνω στο παρελθόν για αυτό (μιλάω για την πίσω ρόδα πάντα- ο φίλος που πλήρωσε 17€ δεν ξερω αν εννοεί εμπρός ή πίσω)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nassosxlvbros Προβολή μηνύματος
    Στο συγκεκριμένο λαστιχα (στη Κάρπου) πηγαίνω σχεδόν 17 χρόνια (από τη Μελαντίας που ήταν παλιά...Όσο ήταν εκεί ήταν και καλές οι τιμές του.Μόλις άρχισε να γίνεται και πιο γνωστός άρχισε να βαράει στο ψαχνό και με υφάκι κιόλας.Δε πειράζει υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές....
    για το λαστιχάδικο στην Κάρπου... ήμουν και εγώ πελάτης. Ποιότητα-εξυπηρέτηση καλή και ήμουν ευχαριστημένος.
    πλέον πάω όπου βρω καλύτερη προσφορά. Στο παγκράτι το ψάχνεις εύκολα γιατί υπάρχουν μιχαλακοπούλου, Κάρπου και βουλιαγμένης λαστιχάδες...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αυτό πάντα με εκνεύριζε....

Εκτός απο την δουλειά, πληρώνουμε και τη γνώση.

Αν σας φαίνονται πολλά 10€ για τη δουλειά του άλλου (και για φανερά ή κρυφά έξοδα που μόνο αυτός ξέρει) ανοίξτε ένα συνεργείο/λαστιχάδικο/ό.,τι θέλετε και καλές δουλειές.

Με αυτή τη λογική και μια χειρουργική επέμβαση μισής ώρας πόσο να κοστίζει και μας χρεώνουν κάτι χιλιάρικα;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Υπάρχει κόσμος που στην περιοχή του Νεου Κοσμου πηγαινει οπουδήποτε αλλου πέρα απο τον Γιωργο(TyreShop) ???

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι ειναι αυτα ρε; Ντροπη!
    από MUSTILI στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2014, 14:35
  2. Τι Θελουν οι γυναίκες !!!!
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  3. Ρε Τι Γινεται Οξω !!!
    από niko13g στο forum Off topic