εισαι πάντα τόσο........... ή καμιά φορά το χαλιναγωγείς λιγουλάκι??Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Για να πάρουμε θεση περιμένοντας τις κλασσικές απαντήσεις
(ήδη εσκασε η πρώτη, εντιτ και η δευτερη )
![]()
![]()
αντε καλό σας βράδυ!!![]()
![]()
εισαι πάντα τόσο........... ή καμιά φορά το χαλιναγωγείς λιγουλάκι??Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Για να πάρουμε θεση περιμένοντας τις κλασσικές απαντήσεις
(ήδη εσκασε η πρώτη, εντιτ και η δευτερη )
![]()
![]()
αντε καλό σας βράδυ!!![]()
![]()
αν δεν κοιτάς , εκεί που θες να πας.......θα πας , εκεί που κοιτάς....
Υποτάσσομαι στα παθη μουΑρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
εισαι πάντα τόσο........... ή καμιά φορά το χαλιναγωγείς λιγουλάκι??![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Μπα δεν βλεπω επιτυχια στο συγκεκριμενο εχει παιξει σε πολλες επαναληψεις..Δυστυχως δεν εχει και φωτο απο το κοριτσι πριν τραυματιστη![]()
![]()
![]()
για το κοριτσι δεν ξερω κατι
αλλα για την επομενη εβδομαδα παιζει πολυ.....
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
1.βγάζεις το μπουφάνΑρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
Με σκεφτομαι παπί απο τον ιδρώτα και το μπουφάν να εχει κολλήσει επάνω μου και ομολογώ οτι η ιδέα δεν μου φαίνεται καθόλου ελκυστική.
2.λούζεσαι με ένα μπουκαλάκι κρύο (το τονίζω, κρύο) νερό
3.γυρνάς τη διαδικασία σε βίντεο και μας στέλνεις το λινκ.
![]()
και σε μια εβδομαδα θα εχεις την απαντηση απο την εταιρια παραγωγης του μοτο.γρΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
1.βγάζεις το μπουφάν
2.λούζεσαι με ένα μπουκαλάκι κρύο (το τονίζω, κρύο) νερό
3.γυρνάς τη διαδικασία σε βίντεο και μας στέλνεις το λινκ.
![]()
αν θα πρωταγωνιστησεις στο μοτοσυκλετιστικο "ντοκυμαντερ" που γυριζουν τα παιδια εδω
με "γαλλο" εκ Παρισιων συμπρωταγωνιστη![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
καταρχάς καλημέρα σας!
απολαμβάνω αφάνταστα την πλάκα που μπορεί να δημιουργηθεί ακόμα και με την αφορμή ενος μη αστείου θρεντ, αλλα εχω ενα μικρό κόλλημα στο να αντιληφθώ την αγένεια.
γιατι ειναι γεγονός οτι ΚΑΠΟΙΟΙ θέλουν απλά να προσβάλλουν και ουχι να κάνουν χιουμορ.
εαν οποιαδήποτε στιγμή καποιος νιώσει οτι τον προσβάλλω προσωπικά με δημοσιευμα μου, μπορεί να με κάνει επισης δημόσια "ρόμπα".
πλάκα, αντέχω και το εχω αποδείξει, άλλωστε συνεχίζω να συμμετέχω κιολας.
θεωρώ το φορουμ ως κατεξοχην ανδρικό χώρο, επειδή ομως δεν ειναι αποκλειστικά τέτοιος, διεκδικώ το δικαίωμα μου να βρίσκομαι εδω.
μην πείτε οτι κάνετε πλάκα οπως θα κάνατε σε οποιοδήποτε άλλο μέλος του φόρουμ, γιατί ειναι σαφές οτι δεν ειναι έτσι.
χιλιες φορές να μου χώσετε γκάζια τυπου....."αντε ρε μλκ"...."τι π@π@ρ@ς που είσαι" και άλλα τετοια παρα να ειρωνεύεστε με γνώμονα το φύλο μου.
επισης θελω να υπενθυμίσω οτι υπάρχουν τα γνωστα πμ.
μπορείτε να μου στειλετε ένα και να με "περάσετε γενιες 14ες."
σαφέστατα αν κάνω μεγάλο ατόπημα εδω μέσα......χώστε μου γκαζια.... πειτε τα χειρότερα....κράξτε με ανελέητα......γελάστε μεχρι δακρύων!!
γενικότερα θα ήθελα δηλαδη ,κάθε δημοσίευση να αντιμετωπίζεται όπως ακριβώς της πρέπει.
σιγουρα υπάρχουν ευγενείς και αγενείς άνθρωποι......και θα πρεπει να συνηθίσω ότι άλλοτε αυτα που γράφω θα διαβάζονται απο τους μεν και άλλοτε απο τους δε!
θεωρω οτι το θρεντ θα πρεπει να κλείσει κάπου εδω, αλλα αν διαφωνειτε....be my guest!
οπως και να χει.....
καλημερα σε ολους σας... καλο σ/κ.....καλα να περνάτε...και παντα όρθιοι!
![]()
![]()
![]()
αντε ρε μαλακα!!!!
τι παπαρας εισαι!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
τωρα μάλιστα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αντε ρε μαλακα!!!!
τι παπαρας εισαι!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τωρα μιλάμε!!![]()
![]()
![]()
Δίνεις 100-120 ευρουλάκια και αγοράζεις ένα διάτρητο μπουφανάκι.![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Γυναίκα στο μοτο ανοίγει θρέντ 200.000 δίσκοι.
Γυναίκα στο μοτο με παραμονή πάνω από 2-3 μέρες ανοίγει θρέντ 300.000 δίσκοι
Όμορφη γυναίκα στο μοτό με παραμονή εβδομάδα και πλέον ανοίγει θρέντ και ποστάρει κολημένα από τον ιδρώτα μπλουζάκια εεεε φυσικό είναι 600.000 δίσκοι.
@ Trooper
Ρε συ μαλλιά δεν έχεις τρόπους ρε
:rotflmao: :rotflmao:
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
απλα πιανω το σφυγμο ευκολα μπιλυμποιΑρχικά δημιουργήθηκε από vaska
....
@ Trooper
Ρε συ μαλλιά δεν έχεις τρόπους ρε
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
καταρχάς καλημέρα σας!
απολαμβάνω αφάνταστα την πλάκα που μπορεί να δημιουργηθεί ακόμα και με την αφορμή ενος μη αστείου θρεντ, αλλα εχω ενα μικρό κόλλημα στο να αντιληφθώ την αγένεια.
γιατι ειναι γεγονός οτι ΚΑΠΟΙΟΙ θέλουν απλά να προσβάλλουν και ουχι να κάνουν χιουμορ.
εαν οποιαδήποτε στιγμή καποιος νιώσει οτι τον προσβάλλω προσωπικά με δημοσιευμα μου, μπορεί να με κάνει επισης δημόσια "ρόμπα".
πλάκα, αντέχω και το εχω αποδείξει, άλλωστε συνεχίζω να συμμετέχω κιολας.
θεωρώ το φορουμ ως κατεξοχην ανδρικό χώρο, επειδή ομως δεν ειναι αποκλειστικά τέτοιος, διεκδικώ το δικαίωμα μου να βρίσκομαι εδω.
μην πείτε οτι κάνετε πλάκα οπως θα κάνατε σε οποιοδήποτε άλλο μέλος του φόρουμ, γιατί ειναι σαφές οτι δεν ειναι έτσι.
χιλιες φορές να μου χώσετε γκάζια τυπου....."αντε ρε μλκ"...."τι π@π@ρ@ς που είσαι" και άλλα τετοια παρα να ειρωνεύεστε με γνώμονα το φύλο μου.
επισης θελω να υπενθυμίσω οτι υπάρχουν τα γνωστα πμ.
μπορείτε να μου στειλετε ένα και να με "περάσετε γενιες 14ες."
σαφέστατα αν κάνω μεγάλο ατόπημα εδω μέσα......χώστε μου γκαζια.... πειτε τα χειρότερα....κράξτε με ανελέητα......γελάστε μεχρι δακρύων!!
γενικότερα θα ήθελα δηλαδη ,κάθε δημοσίευση να αντιμετωπίζεται όπως ακριβώς της πρέπει.
σιγουρα υπάρχουν ευγενείς και αγενείς άνθρωποι......και θα πρεπει να συνηθίσω ότι άλλοτε αυτα που γράφω θα διαβάζονται απο τους μεν και άλλοτε απο τους δε!
θεωρω οτι το θρεντ θα πρεπει να κλείσει κάπου εδω, αλλα αν διαφωνειτε....be my guest!
οπως και να χει.....
καλημερα σε ολους σας... καλο σ/κ.....καλα να περνάτε...και παντα όρθιοι!
![]()
![]()
![]()
Επειδή είναι λίγο δυσδιάκριτο για μένα να καταλάβω πού τελειώνει το χιούμορ και πού αρχίζει η αγένεια για τα δεδομένα σου, μια και μέχρι στιγμής δείχνεις μάλλον να αποδέχεσαι τις αντιδράσεις των μελών, την επόμενη φορά που θα θεωρήσεις κάποιο ποστ αγενές ή ότι κάποιο θρεντ που άνοιξες παρεκτρέπεται, χρησιμοποίησε την "αναφορά σε διαχειριστή" και θα πάρει το δρόμο του.
Επίσης, δεν τίθεται θέμα να περάσεις κάποιου είδους τεστ εδώ μέσα, για να σου "χώσει κανείς γκάζια" κλπ. Τα όρια για το πώς θα σου φέρονται τα βάζεις ουσιαστικά εσύ.
Το παρόν κλειδώνει, μετά από αίτημα της δημιουργού.
![]()
safety doesn't happen by accident