Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 17 από 17

Θέμα: Ελληνικά περιοδικά μοτοσυκλέτας ?

Δυστυχώς η αποψη μου δεν διαφέρει πολύ απο αυτές που έχουν αναφερθεί σε αυτό το θρέαντ...

Θυμάμαι κάποια στιγμή (πριν καμιά 10αριά χρόνια) διάβαζα τεστ για μηχανάκι και ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ πως θα ήταν οταν το οδηγείς ενώ δεν είχα μεγάλη οδηγική εμπειρία...τώρα που έχω ΚΑΙ μεγαλύτερη εμπειρία να καταλάβω κάποια πράγματα παραπάνω αντί για τεστ στα περιοδικά διαβάζω μια έκθεση με ωραία λογάκια και χωρίς ουσία...συν τοις άλλοις οι πληροφορίες πλέον είναι πολύ λιγες...πολλες φωτογραφίες, πολύ μικρό κείμενο...με τον καιρό "έφυγαν" και κάποιες μετρήσεις οπως η ακρίβεια ενδειξης ταχυμέτρου και αντιστοιχης πραγματικής ταχύτητας ανά 20χλμ/ωρα και όχι μόνο...

Εχουν πήξει και στις διαφημίσεις...σε λίγο θα βγάζουν περιοδικά μεγέθους τηλεφωνικού καταλόγου ενώ το 50% θα έχει μέσα κατάλογο του mother-care...ελεος...

Επίσης πλέον είμαι σιγουρος (προσωπική άποψη πάντα) οτι ΔΕΝ είναι αντικειμενικοι...και παραλείπουν μερικά "ασχημα" πραγματάκια στα τεστ, αλιώνουν κάποια άλλα και υπερβάλλουν σε κάποια άλλα οπότε πλέον δεν τους εμπιστευομαι...και αυτή την αισθηση απέκτησα οταν διάβασα τεστς για μοτοσυκλέτες που είχα/έχω στην κατοχή μου και έτριβα τα ματια μου...ή εγώ καβάλαγα άλλη μοτοσυκλέτα ή κάποιοι "ξέχναγαν" να αναφέρουν μερικά πραγματάκια...

Εχω "κοψει" εδώ και πολύ καιρό να αγοράζω συστηματικά περιοδικά μοτοσυκλέτας...

Πλέον αγοράζω είτε οταν πραγματικά υπάρχει κάτι που με ενδιαφέρει (σπανιότατα), είτε οταν -χωρις πλάκα ή ειρωνία- θέλω να διαβάζω κάτι στην τουαλέτα...

Τελειώνοντας, είμαι πεπεισμένος οτι τα καλύτερα "τεστς" μοτοσυκλετών τα κάνουν οι ιδιοκτήτες τους...και αν οι ιδιοκτήτες ΔΕΝ έχουν το κλασσικό ελληνικό σύνδρομο "οτι έχω πάρει εγώ είναι τελειο" (οπότε δεν υπάρχει άλλο κίνητρο για να πουν "ανακρίβειες") και έχουν μια στοιχειώδη αντικειμενικότητα και στοιχειώδη αναλυτική σκέψη (και άρα μπορουν να καταλάβουν που "φταίει" η μοτοσυκλέτα¨και που οι ίδιοι) τότε για μένα κανουν το τελειο review...

Μήπως τελικά θα έπρεπε να περιοδικά να αναθέτουν τα τεστς σε ιδιοκτήτες??? Γιατί προτιμώ να κεράσω καφεδάκι έναν ανθρωπο που είναι διατεθιμένος να μου πεί και τα υπέρ αλλά ΚΑΙ τα κατά της μοτοσυκλέτας του παρά να σκάσω 6 ευρώ για να διαβάζω..."ανακρίβειες"...
    http://img214.imageshack.us/img214/2570/cyborgfenderyv2.jpg
    "That's what happens when Earth fucks with Space... never forget that..."

.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από modeerf

Τελειώνοντας, είμαι πεπεισμένος οτι τα καλύτερα "τεστς" μοτοσυκλετών τα κάνουν οι ιδιοκτήτες τους...και αν οι ιδιοκτήτες ΔΕΝ έχουν το κλασσικό ελληνικό σύνδρομο "οτι έχω πάρει εγώ είναι τελειο" (οπότε δεν υπάρχει άλλο κίνητρο για να πουν "ανακρίβειες") και έχουν μια στοιχειώδη αντικειμενικότητα και στοιχειώδη αναλυτική σκέψη (και άρα μπορουν να καταλάβουν που "φταίει" η μοτοσυκλέτα¨και που οι ίδιοι) τότε για μένα κανουν το τελειο review...

Πολυ σωστος

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ