Αρχικά δημιουργήθηκε από Pilgrimage
too much reading.Let's start
![]()
too much reading... is good for the eyes...
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όλα είναι δρόμος. Βαλτική και πίσω FFW...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pilgrimage
too much reading.Let's start
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
και μιας και άνοιξε το ζήτημα.. τι κουβαλάς μαζί σου σ'αυτά τα ταξίδια?? μία φορά πήρα μαζί την 40D και βαρέθηκα βαλε-βγάλε, με κούρασε ιδιαίτερα!.. μόνο κόμπακτ παίρνω πια :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
αυτό είναι το μείον των dslr για μας που ο χώρος στα μπαγκάζια και η πρακτικότητα στο δρόμο/ταξίδι είναι προτεραιότητα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από lettas
και μιας και άνοιξε το ζήτημα.. τι κουβαλάς μαζί σου σ'αυτά τα ταξίδια?? μία φορά πήρα μαζί την 40D και βαρέθηκα βαλε-βγάλε, με κούρασε ιδιαίτερα!.. μόνο κόμπακτ παίρνω πια :wacko:
είναι πολλές φορές που και εγώ βαριέμαι το βάλε-βγάλε της d80 και θα ήθελα να είχα μαζί μου μια κόμπακτ
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
μπαγκάζια? τι είναι αυτό? εγώ μια τσάντα έχω όλη κι όλη στην ΧΤάρα μου :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
αυτό είναι το μείον των dslr για μας που ο χώρος στα μπαγκάζια και η πρακτικότητα στο δρόμο/ταξίδι είναι προτεραιότητα ...
μα γι'αυτό ρώτησα, οι φωτογραφίες του pan δεν μου κάνουν για να ναι απο κομπακτ.. :wacko:
ίσως σε τέτοια ταξίδια να έπαιρνα κι εγώ μία slr αλλα όχι κάθε τρεις και λίγο φώτο.. μια κόμπακτ πάντα μαζί..![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Η dslr είναι θέμα άμα είσαι μόνος . Έχω κάνει πόσες βόλτες και ενώ πάντα στο μυαλό μου έχω να πάρω και τη μηχανή μαζί μου για να ανεβάσω στο forum , πάντα στο τέλος βαριέμαι και δε τη παίρνω καθόλου.
Δεν είναι μόνο ο όγκος αλλά , άνοιξε κλείσε μπαγκάζια, βάλε βγάλε γάντια , βάλε βγάλε κράνος,βάλε βγάλε κάλυμα φακού ...κτλ
βαρέθηκα και που τα έγραψα που να τα κάνα κιόλας ....![]()
υπαρχουν κομπακτ που δε κανουν 99? + μια εξαδα λουκανικα δωρο
που εχουν αρκετες ρυθμισεις κ ικοποιητικους φακους
Dorsoduro 750 & Norton 16H
+ 2Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
αυτό είναι το μείον των dslr για μας που ο χώρος στα μπαγκάζια και η πρακτικότητα στο δρόμο/ταξίδι είναι προτεραιότητα ...
είναι πολλές φορές που και εγώ βαριέμαι το βάλε-βγάλε της d80 και θα ήθελα να είχα μαζί μου μια κόμπακτ
Στο επόμενο θα έχω και compact με μεγάλο κουμπί για να πατιέται με γάντια. Είναι απόφαση κάθε φορά να σταματάς για φωτογραφία.
έχεις και πιο ωραία νυχτερινή....νομίζω?
Υπάρχουν και κάποιες κόμπακτ που έχουν αξιόλογες επιδόσεις και μπορείς να χειριστείς με χοντρό χειμωνιάτικο γάντι, χωρίς να βγάλεις το κράνος.
Εγώ έχω αυτή. Από τότε έχουν βγει και καλύτερες.
Μπορεί να μην έχει τις επιδόσεις μιας dslr αλλά είναι γνωστό, πως η καλύτερη φωτογραφική είναι αυτή που μπορείς να έχεις συνέχεια μαζί σου.
![]()
Sent from me using a computer.