Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 72

Θέμα: Εξουσιοδοτημένο συνεργείο SUZUKI ???

ε! τι να πω? Το avatar του/της xtapodias
    Καλά, διαβάζω το thread πρωί πρωί και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Από τη μια φωνάζετε για το σκατοκράτος που είναι έτσι, είναι αλλιώς, μας θεωρεί πρώτα παραβάτες και μετά πολίτες κλπ. Εσείς με την σειρά σας θεωρείτε όλους τους εξουσιοδοτημένους αλήτες που θα σας κοροϊδέψουν και θέλετε να είστε μπροστά. Άλλωστε απ' ότι έχω καταλάβει εδώ μέσα λίγοι ξέρουν πραγματικά από μοτόρια. Άλλη φορά όσοι κάθεστε μπροστά να σας φωνάζω να κάθεστε και στα δικά μου σέρβις. Άσε το άλλο. Ο άλλος δεν είναι λέει ευχαριστημένος από τα λάδια που έβαλε. Αν μας πεις και γιατί θα το εκτιμούσα. Μήπως δεν τραβάει, δεν στροφάρει το μοτόρι τι??? ΄Στην τελική όποιος θέλει κατεβάζει το service manual του dl650 και αφού είναι τόσο μάγκας κάνει τη συντήρηση μόνος του, και βάζει ότι λάδια θέλει κλπ και το πάει στον εξουσιοδοτημένο μόνο για βαλβίδες και χοντρές δουλειές. Εκεί να σας δω. Άσε που έχετε πάρει όλοι μηχανή 7500€ συν έξτρα, συν εξοπλισμό και κάνετε ερευνά αγοράς αν το σέρβις πάει 108€ ή 118€. Καλό είναι να βρει ο καθένας ένα συνεργείο που να έχει εμπιστοσύνη πρώτα για να νοιώθει ο ίδιος καλά, και μετά η μηχανή του. Άλλωστε πιστεύω ότι όλοι οι εξουσιοδοτημένοι τουλάχιστον, πάνω κάτω τα ίδια είναι. Δυστυχώς αυτή η μιζέρια και η καχυποψία είναι ίδιον του Έλληνα.

τυχαιο μέλος
    Μεγάλε καταρχήν χαλάρωσε γιατί καραδοκούν τα εγκεφαλικά..

Ως συνέπεια αυτού του παραλίγο επεισοδίου έγραψες μάλλον ένα ακατανόητο πράγμα! Τι θέλει να πει ο ποιητής?
    Ότι είσαι αριστερός επαναστάτης και κατέχεις τρία PhD μηχανολογίας????
    Δεν είδα πουθενά να έχεις γράψει κάτι που να δείχνει έστω στοιχειώδη γνώση..
    Μόνο κάτι για βάψιμο ζάντας με αυτοκόλλητα….

Τώρα, αν σε χάλασε η έρευνα αγοράς για αξιόπιστο και φτηνό συνεργείο, θα σε παρακαλούσα εφόσον εσύ τα έχεις μπόλικα τα φράγκα– έτσι κατάλαβα από τα λεγόμενα – δώσε και σε μας μερικά να πορευόμαστε……….

Αν έχεις κάτι χρήσιμο να πεις, που προέρχεται από την εμπειρία σου σου και όχι θεωρίες, είμαι όλος αυτιά…..αλλιώς άστο γιατί εκτίθεσαι…..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Πριν 10 ημέρες έκανα στο 1000άρι το προγραμματισμένο σέρβις των 6000χλμ.
    Ταυτόχρονα μετά απο προσυννενόηση, αλλάχτηκαν στα πλαίσια της εγγύησης τα κολλάρα ψεκασμού και έγινε μια απρογραμμάτιστη ρύθμιση βαλβίδων για τα οποία δεν επιβαρύνθηκα οικονομικά.

Το σέρβις έγινε μετά από ραντεβού στον Στάθη Σταθόπουλο και η μηχανή χρειάστηκε να παραμείνει στο συνεργείο επί τριήμερο, κυρίως γιατί αφού μετρήθηκαν οι βαλβίδες, έπρεπε να παραγγελθούν κάποια καπελλώτα στην SUZUKI και μας καθυστέρησαν άλλη μια μέρα μέχρι να έρθουν.

Όντως κάτι αρρυθμίες στο ρελαντί που παρουσίαζε από την αρχή το μηχανάκι μειώθηκαν κατά πολύ. Φαίνεται ότι τα κολλάρα του ψεκασμού και οι αρρύθμιστες από το εργοστάσιο !!! βαλβίδες ήταν υπεύθυνα για ένα πρόβλημα που από ότι έμαθα το παρουσιάζουν σχεδόν ΟΛΑ τα 1000άρια...

Κατ' άλλα δεν είχα κανένα άλλο πρόβλημα πριν το σέρβις, δεν αντιμετώπισα τίποτα περίεργο μετά, και δεν κατάλαβα άλλη διαφορά πλήν της αλλαγής των λαδιών.

Τα 110 ευρώ που πλήρωσα όμως και αφορούσαν ΜΟΝΟ λάδια και εργασία σέρβις (οι υπόλοιπες εργασίες καλύφθηκαν από την εγγύηση) μου κακοφάνηκαν...Πάντως δεν έχω κανένα παράπονο από την αντιμετώπιση και την καλή διάθεση που έδειξε ο Στάθης στις ερωτήσεις-απορίες μου...

Μάλλον θετικές εντυπώσεις λοιπόν...

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Δηλαδή εγώ που πλήρωσα καπελώτα και εργασία ειμανε μα@#$ας>?

τυχαιο μέλος
    Theod,
    εαν σου έκανε συγχρονισμό κυλίνδρων κ γκαζιού, normal μου ακούγονται.

Στο σταθόπουλο θα πάω κ εγώ οπότε θα αποκτήσω και προσωπική εικόνα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    Δηλαδή εγώ που πλήρωσα καπελώτα και εργασία ειμανε μα@#$ας>?
    Aν είναι μέσα στην εγγύηση, και η ρύθμιση βαλβίδων γίνει σε πολύ λιγότερα χιλιόμετρα από ότι κανονικά θα απαιτείτο, τότε θεωρείται κατασκευαστικό ελάτωμμα και καλύπτεται...

Προσωπικά, το μηχανάκι είχε παρουσιάσει κάτι αρρυθμίες-σβησίματα στο ρελαντί, και το πρόβλημα των κολλάρων και των αρρύθμιστων βαλβίδων είχε διαγνωστεί ήδη από πολύ νωρίς (2500χλμ), άσε που τουλάχιστον στα 1000άρια είναι ήδη πολύ κοινό-γνωστό πρόβλημα στους μηχανικούς της SUZUKI.

Απλά θεωρήθηκε προτιμότερο να το αφήσουμε να φτάσει τα 6000χλμ για να κάτσουν οριστικά οι βαλβίδες στις έδρες τους πριν προχωρήσουμε σε ρύθμιση. Μια και τόφερε η κουβέντα, οι βαλβίδες αποδείχτηκε ότι ήταν πολύ έξω από τα σωστά όρια που σημαίνει ή ότι ήταν αρρύθμιστες από το εργοστάσιο, ή ότι ξερρυθμίστηκαν πολύ γρήγορα κατά το στρώσιμο....

Μεσολάβησε και το καλοκαίρι, και τελικά το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε τώρα στα 6300χλμ και ΦΥΣΙΚΑ μέσα στην εγγύηση...

ε! τι να πω? Το avatar του/της xtapodias
    Αρχικά δημιουργήθηκε από d-s
    Μεγάλε καταρχήν χαλάρωσε γιατί καραδοκούν τα εγκεφαλικά..

Ως συνέπεια αυτού του παραλίγο επεισοδίου έγραψες μάλλον ένα ακατανόητο πράγμα! Τι θέλει να πει ο ποιητής?
    Ότι είσαι αριστερός επαναστάτης και κατέχεις τρία PhD μηχανολογίας????
    Δεν είδα πουθενά να έχεις γράψει κάτι που να δείχνει έστω στοιχειώδη γνώση..
    Μόνο κάτι για βάψιμο ζάντας με αυτοκόλλητα….

Τώρα, αν σε χάλασε η έρευνα αγοράς για αξιόπιστο και φτηνό συνεργείο, θα σε παρακαλούσα εφόσον εσύ τα έχεις μπόλικα τα φράγκα– έτσι κατάλαβα από τα λεγόμενα – δώσε και σε μας μερικά να πορευόμαστε……….

Αν έχεις κάτι χρήσιμο να πεις, που προέρχεται από την εμπειρία σου σου και όχι θεωρίες, είμαι όλος αυτιά…..αλλιώς άστο γιατί εκτίθεσαι…..

Καταρχήν δεν απάντησες γιατί δεν έμεινες ευχαριστημένος με τα λάδια, και αφού εσύ έχεις παραπάνω από τις στοιχειώδης γνώσεις θα σου είναι εύκολο. Αφ’ ετέρου αν εγώ έχω 3 PhD μηχανολογίας, εσύ πρέπει να είσαι ο Μπαμπινιώτης ο ίδιος αφού δεν πήρες χαμπάρι για ποιο πράγμα γράφω. Τρίτον αφού είσαι μπατίρης γιατί δεν έπαιρνες ένα πατίνι που δεν θέλει και λάδια? Τέλος πάντων δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου γιατί δεν βγαίνει και πουθενά. Τα υπόλοιπα παιδιά νομίζω ότι κατάλαβαν τι θέλω να πω και το ότι κι εγώ σε εξουσιοδοτημένα πάω. Αφού δεν μπορώ να κάνω κάποια πράγματα μόνος μου θα τα πληρώσω.

Υ.Γ. Ρε συ THEOD όταν δε δίνεις μια βόλτα το 1000αρι στον d-s να σου πει αν είναι ok τα καπελλώτα?
    Υ.Γ. 2 Οποιος θέλει μηχανή για πόλη να πάρει το gs650 γιατι πάει καλύτερα απο το v-strom. Είναι και μονοκύλινδρο. ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!
    Υ.Γ. 3 Οποιός θέλει δικήγόρο, λογιστή, φωτογράφο, σουβλάτζη κλπ, του εχώ άτομο ότι πρέπει. Ολα σε ένα.
    Υ.Γ. 4 Δεν μπορούσα τελικά να μην ασχοληθώ άλλο μαζί σου.

τυχαιο μέλος
    Πολύ σωστά το είπες "...νομίζεις πως καταλαβαν.."

Αφού δεν κατεχεις το θέμα να σου δώσω μασημένη τροφή : τα λάδια έχουν να κάνουν και με τη λειτουργία του κιβωτιου ταχυτήτων, τουτέστιν αν κοπανάει, βρίσκει νεκρές, σκαλώνει, κτλ..... δεν ταιριάζουν όλες οι μάρκες σε όλα τα κιβώτια...με κάποια γλυκαίνει, με κάποια ζορίζεται.. .... απλό ε??
    Για τα επόμενα μαθήματα φίλτατε παραλή θα σε χρεώσω..μη στα τρώνε μόνο τα εξουσιοδοτημένα!

Αν , λεω αν, δεν ασχολιόσουν μόνο με τις ζάντες σου, ίσως να μάθαινες κάτι και για το υπόλοιπο μηχανάκι σου και δε θα ήσουν απλός χρήστης. Πέρα από για καφέ, το οδηγείς το μηχανάκι σου? :rotflmao:

Υ.Γ.
    1. εαν μου βρεις gs μπορώ και μαθήματα service να σου δώσω αλλά και πως 40 ψωροάλογα (όχι 50 εε??)μπορούν να οδηγηθούν
    2. Ξέρεις να μου πεις τι είναι τα καπελώτα??? δεν είναι μικρά καπέλα ??:hypnotize
    3.αλήθεια, το πατάς τόσο το πίσω λάστιχο που θές κι άλλο πλάτος????
    4. Έλα αλέκο....δε με είπες... τι εμπειρία έχεις από μηχανές....

Drive It Like U Stole It Το avatar του/της zoudis

Talking

File xtapodia omologw oti kai egw den katalaba tipota apo ta symfrazomaina sou (ka8oson blaks, mi me pare3igeis)....

Episis, otan allazeis ladia, NAI to katalabaineis ean exeis empeiria. Kai sto kibwtio opws proanefere o filos apo apanw, kai stin leitourgia tou kinitira (beloudinos strotos ixos xoris 8orybous "agriada" kai ta sxetika) kai fysika stin ekkinisi otan bazeis mpros to prwi. Hliou Fainoteron 8a elega einai.

Drive It Like You Stole It

TL1000S....ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Το avatar του/της kostom
    Να 'μαι και εγώ......

Λοιπόν ένας γαμάτος μάστορας που ξέρει πάρα μα
    πάρα πολύ καλά την δουλειά του είναι ο
    Βασίλης Ευθυμίου που βρίσκεται στην Βουλιαγμένης
    στο αριστερό σας χέρι μετά το συνεργείο του
    Μπαξεβάνη (νούμερο δεν θυμάμαι αλλά είναι γύρω
    στο 60). Το παιδί δεν παίζεται με τα μοτερ V2 και
    ειδικά με τα SUZUKI TL-S, TL-R διότι ως πρώην
    ιδιοκτήτης ενός TL-R το είχε "σκαλίσει" τόσο που είχε
    γίνει τούμπανο... Ξέρει πολύ καλά την δουλειά του
    όσο κανένας άλλος, πιστεύω, πάνω στο συγκεκριμένο
    μοτέρ και γενικότερα ψάχνεται και πάνω απ' όλα είναι
    συζυτήσιμος και ευγενικός. Όσο για τιμές ...... τι να σας
    πώ ..... Ούτε ζέστη, ούτε κρύο...
    Αλλά η δουλεία που κάνει είναι εγγυημένη.
    Α.... και δεν είναι εξουσιοδοτημένο...
    Ελπίζω να σας βοήθησα

Υιοθετημένο... ...μέλος Το avatar του/της athandim

Angry

Φίλοι μου, μιας και πρόσφατα ανακάλυψα μια λακαμία της αντιπροσωπίας σχετικά με τα διαστήματα service και την εγγύηση, είπα να την μοιραστώ μαζί σας....

Ο πίνακας συντήρησης του ελληνικού εγχειριδίου χρήσης αναφέρει στα διαστήματα των service ( πίνακας συντήρησης σελ. 39) :

1ο στα 1.000 χλμ. (ή στον 1 μήνα - όποιο έρθει πρώτο)
    2ο στα 6.000 χλμ. (ή στους 6 μήνες)
    3ο στα 12.000 (ή στους 12)
    4ο στα 18.000 (ή στους 18)
    5ο στα 24.000 (ή στους 24)

Τα ξενόγλωσσα τώρα εγχειρίδια που μας δόθηκαν μαζί με το ελληνικό ( και που είναι τυπωμένα στην Ιαπωνία) αναφέρουν :
    (ας πω π.χ. το αγγλικό, πίνακας συντήρησης, σελ.6-4)

1ο στα 1.000 (ή στους 2)
    2ο στα 6.000 (ή στους 12)
    3ο στα 12.000 (ή στους 24)
    4ο στα 18.000 (ή στους 36)
    5ο στα 24.000 (ή τους 48)

Συμπεράσματα :

1. Τα ασφυκτικά χρονικά διαστήματα σημαίνουν οτι, για να είναι ο Έλληνας κάτοχος V-strom συνεπής, ως προς τα διαστήματα service (και να έχει φυσικά δικαίωμα στην εγγύηση), πρέπει να κάνει τουλάχιστον 1.000 χιλιόμετρα το μήνα (δηλαδή 33,33 χιλιόμετρα κάθε μέρα!!!)

2. Στα 2 χρόνια της εγγύησης, ο Έλληνας κάτοχος V-strom θα κάνει ευτυχής το 5ο service της καλής του (υποχρεωμένος από την ελληνική αντιπροσωπία), όταν όλοι οι άλλοι ηλίθιοι V-strommers παγκοσμίως θα κάνουν μόλις το 3ο (εκτός και αν έχουν συμπληρώσει νωρίτερα τα χιλιόμετρα, αλλά δεν μας αφορά αυτό)

Φυσικά έχω επιβεβαιώσει και από το επίσημο service manual οτι τα χρονικά περιθώρια μεταξύ των service είναι ετήσια και όχι φυσικά εξάμηνα, όπως μας λέει ο Σφακιανάκης (ευχαριστω alex 14 και Vezouvios).

Δείτε τα και εσείς ρε παιδία και πείτε μου...

Και βέβαια τα παραπάνω δεν θα τα θεωρούσα τόσο σημαντικά, αν δεν ήμουν σίγουρος οτι η ελληνική αντιπροσωπία μπορεί να πατήσει πάνω στα διαστήματα μεταξύ των service που "δεν τηρήθηκαν όπως ορίζει το manual κύριε" και με τον τρόπο αυτό να μην εκπληρώσει ενδεχόμενες υποχρεώσεις που απορρέουν από την εγγύηση....

Άντε...να πονηρευόμαστε σιγά-σιγά

Α, και μην ακούσω τα περί ¨ιδιομορφίας της Ελλάδας¨ που απαιτεί να γίνεται συχνότερα συντήρηση στις μηχανες... :rotflmao: :rotflmao:
    'Ενα Jameson με πάγο...

Παλαιό μέλος
    ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ" ΓΙΑ ΑΥΤΟ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ Η ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από athandim
    Φίλοι μου, μιας και πρόσφατα ανακάλυψα μια λακαμία της αντιπροσωπίας σχετικά με τα διαστήματα service και την εγγύηση, είπα να την μοιραστώ μαζί σας....

Ο πίνακας συντήρησης του ελληνικού εγχειριδίου χρήσης αναφέρει στα διαστήματα των service ( πίνακας συντήρησης σελ. 39) :

1ο στα 1.000 χλμ. (ή στον 1 μήνα - όποιο έρθει πρώτο)
    2ο στα 6.000 χλμ. (ή στους 6 μήνες)
    3ο στα 12.000 (ή στους 12)
    4ο στα 18.000 (ή στους 18)
    5ο στα 24.000 (ή στους 24)

Τα ξενόγλωσσα τώρα εγχειρίδια που μας δόθηκαν μαζί με το ελληνικό ( και που είναι τυπωμένα στην Ιαπωνία) αναφέρουν :
    (ας πω π.χ. το αγγλικό, πίνακας συντήρησης, σελ.6-4)

1ο στα 1.000 (ή στους 2)
    2ο στα 6.000 (ή στους 12)
    3ο στα 12.000 (ή στους 24)
    4ο στα 18.000 (ή στους 36)
    5ο στα 24.000 (ή τους 48)

Συμπεράσματα :

1. Τα ασφυκτικά χρονικά διαστήματα σημαίνουν οτι, για να είναι ο Έλληνας κάτοχος V-strom συνεπής, ως προς τα διαστήματα service (και να έχει φυσικά δικαίωμα στην εγγύηση), πρέπει να κάνει τουλάχιστον 1.000 χιλιόμετρα το μήνα (δηλαδή 33,33 χιλιόμετρα κάθε μέρα!!!)

2. Στα 2 χρόνια της εγγύησης, ο Έλληνας κάτοχος V-strom θα κάνει ευτυχής το 5ο service της καλής του (υποχρεωμένος από την ελληνική αντιπροσωπία), όταν όλοι οι άλλοι ηλίθιοι V-strommers παγκοσμίως θα κάνουν μόλις το 3ο (εκτός και αν έχουν συμπληρώσει νωρίτερα τα χιλιόμετρα, αλλά δεν μας αφορά αυτό)

Φυσικά έχω επιβεβαιώσει και από το επίσημο service manual οτι τα χρονικά περιθώρια μεταξύ των service είναι ετήσια και όχι φυσικά εξάμηνα, όπως μας λέει ο Σφακιανάκης (ευχαριστω alex 14 και Vezouvios).

Δείτε τα και εσείς ρε παιδία και πείτε μου...είμαι παράλογος που δεν θέλω να με κοροϊδεύουν έτσι ξερά;;

Και βέβαια τα παραπάνω δεν θα τα θεωρούσα τόσο σημαντικά, αν δεν ήμουν σίγουρος οτι η ελληνική αντιπροσωπία μπορεί να πατήσει πάνω στα διαστήματα μεταξύ των service που "δεν τηρήθηκαν όπως ορίζει το manual κύριε" και με τον τρόπο αυτό να μην εκπληρώσει ενδεχόμενες υποχρεώσεις που απορρέουν από την εγγύηση....

Άντε...να πονηρευόμαστε σιγά-σιγά

Α, και μην ακούσω τα περί ¨ιδιομορφίας της Ελλάδας¨ που απαιτεί να γίνεται συχνότερα συντήρηση στις μηχανες... :rotflmao: :rotflmao:

Φιλαρακι δεν το ειχα σκεφτει αυτο!
    Μαμακια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    Bike Center

ΑΓΙΑΣ ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ 17 ( ΚΥΨΕΛΗ - ΓΑΛΑΤΣΙ )

τηλ. 210 - 2131491

ΣΠΥΡΟΣ & ΗΛΙΑΣ

απιστευτη δουλεια , και τιμια ως προς ολους.

ΕΙΤΕ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΓΓΥΗΣΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ

οτι πιο σημαντικο στις μερες μας.

Φευγεις και εχεις το κεφαλι σου ησυχοοτι αυτο που σου ειπαν

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ & ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ!

Υιοθετημένο... ...μέλος Το avatar του/της athandim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από d-s
    Στο σταθόπουλο θα πάω κ εγώ οπότε θα αποκτήσω και προσωπική εικόνα
    Μήπως πήγες, να μας πεις τις εντυπώσεις σου;
    'Ενα Jameson με πάγο...

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα