Καλά, διαβάζω το thread πρωί πρωί και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Από τη μια φωνάζετε για το σκατοκράτος που είναι έτσι, είναι αλλιώς, μας θεωρεί πρώτα παραβάτες και μετά πολίτες κλπ. Εσείς με την σειρά σας θεωρείτε όλους τους εξουσιοδοτημένους αλήτες που θα σας κοροϊδέψουν και θέλετε να είστε μπροστά. Άλλωστε απ' ότι έχω καταλάβει εδώ μέσα λίγοι ξέρουν πραγματικά από μοτόρια. Άλλη φορά όσοι κάθεστε μπροστά να σας φωνάζω να κάθεστε και στα δικά μου σέρβις. Άσε το άλλο. Ο άλλος δεν είναι λέει ευχαριστημένος από τα λάδια που έβαλε. Αν μας πεις και γιατί θα το εκτιμούσα. Μήπως δεν τραβάει, δεν στροφάρει το μοτόρι τι??? ΄Στην τελική όποιος θέλει κατεβάζει το service manual του dl650 και αφού είναι τόσο μάγκας κάνει τη συντήρηση μόνος του, και βάζει ότι λάδια θέλει κλπ και το πάει στον εξουσιοδοτημένο μόνο για βαλβίδες και χοντρές δουλειές. Εκεί να σας δω. Άσε που έχετε πάρει όλοι μηχανή 7500€ συν έξτρα, συν εξοπλισμό και κάνετε ερευνά αγοράς αν το σέρβις πάει 108€ ή 118€. Καλό είναι να βρει ο καθένας ένα συνεργείο που να έχει εμπιστοσύνη πρώτα για να νοιώθει ο ίδιος καλά, και μετά η μηχανή του. Άλλωστε πιστεύω ότι όλοι οι εξουσιοδοτημένοι τουλάχιστον, πάνω κάτω τα ίδια είναι. Δυστυχώς αυτή η μιζέρια και η καχυποψία είναι ίδιον του Έλληνα.