Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 49

Θέμα: 1250sa ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΦΡΕΝΟΥ

βρούμμμμμμμμμμμμμ Το avatar του/της GYROSCOP FENOM
    φιλε nickald ποσα χλμ εχει ο λησταρχος?
    Κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε

www.lockitnow.gr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    5980 σημερα

εχει πολυ λιγα για να θελουν καθαρισμα τα εμβολακια η εξαερωση εχει γινει σωστα?

www.lockitnow.gr

Θεωρω εξαιρετικα απιθανο να θελει καθαρισμα στα εμβολα.

Η εξαερωση εγινε σωστα (οσο μπορω να ειμαι σιγουρος αφου δεν την εκανα εγω) συμφωνα με τον Πρεβεδουρακη.

Για να καταλαβεις τι εννοω σφουγγαρενια αισθηση

Λογω κατασκευης μου η μανετα με βολευει στην τερμα εξω θεση (5 νομιζω). Αν τραβηξω δυνατα την μανετα φτανει στα δαχτυλα που εχω στην γκαζιερα.

Ποτε και σε κανενα μηχανακι δεν το ειδα να συμβαινει αυτο. Ουτε στο gsr που ειχα ουτε σε CB1r ουτε σε cbr600 ουτε σε tiger ουτε σε daytona/speed triple/sprint ST που εχω καβαλησει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nickald
    Θεωρω εξαιρετικα απιθανο να θελει καθαρισμα στα εμβολα.

Η εξαερωση εγινε σωστα (οσο μπορω να ειμαι σιγουρος αφου δεν την εκανα εγω) συμφωνα με τον Πρεβεδουρακη.

Για να καταλαβεις τι εννοω σφουγγαρενια αισθηση

Λογω κατασκευης μου η μανετα με βολευει στην τερμα εξω θεση (5 νομιζω). Αν τραβηξω δυνατα την μανετα φτανει στα δαχτυλα που εχω στην γκαζιερα.

Ποτε και σε κανενα μηχανακι δεν το ειδα να συμβαινει αυτο. Ουτε στο gsr που ειχα ουτε σε CB1r ουτε σε cbr600 ουτε σε tiger ουτε σε daytona/speed triple/sprint ST που εχω καβαλησει.
    Φιλαρακι σιγουρα κατι παιζει με τα φρενα σου κοιταξετο γιατι δεν παιζουνε με αυτα.

www.lockitnow.gr

Ναι ρε συ εννοειται οτι το ψαχνω το θεμα.

Η αποδοση ειναι οκ απλα η αισθηση ειναι σκατουλες.

Απο την στιγμη που σταματαει ο ελεφαντας στην Κ1 με εμενα τον ελεφαντα πανω του η αποδοση τους ειναι νορμαλ. Καλα θα ηταν βεβαια να νιωθεις στο χερι σου ποσο φρεναρει.

Αυτο ψαχνω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Κοιτα , αυτο που λες με την μανετα ,το εχω κιεγω.
    Συμπιεζεται τοσο πολυ που σχεδον ακουμπαει τα δαχτυλα στο γκριπ.
    Ποτε ομως δεν ειχα παραπονο απο το φρενο.

Θα ρωτησω παντως τωρα στο 24αρι που θα παω για service.
    Ισως με σκληροτερο DOT υγρων φρενων να αλλαζει η κατασταση.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dim40

η 5 θεση ειναι η πιο μαλακη και λογικα εχει μεγαλυτερη διαδρομη . γιαι δε δοκιμαζεις στο 3 η στο 2?

εγω τωρα το εχω στο 2 .

Ψιτ, να σε πω μιά στιγμή... Το 5 δεν είναι το τέρμα έξω συνήθως, το τέρμα έξω είναι το 1 σε ότι μανέτες έχω δει... Εκτός και αν η Suzuki άλλαξε αρίθμηση. Μάλλον το έχεις τέρμα μέσα και για αυτό βρίσκει στα δάχτυλα. Εμένα βρίσκει σε οτιδήποτε πάνω από το 3, κολλάει στο γκριπ και δεν φρενάρει, οπότε το έχω 1 στην πίστα, 2 στο δρόμο εκτός και αν βιάζομαι... Μήπως τελικά ο αδύναμος κρίκος είσαι εσύ? Μήπως να το γυρίσεις στο 1 να βρεις την υγειά σου;

Επίσης θα επαναλάβω ότι το μοναδικό ΕΛΑΣΤΙΚΟ κομμάτι της διαδρομής των υγρών, με δυνατότητα να απορροφήσει τις δυνάμεις που ασκείς στη μανέτα, είναι τα σωληνάκια... Τα τακάκια πιέζονται αλλά δεν συμπιέζονται και η μανέτα δεν έχει ελαστικότητες. Λίγο στις μή ακτινικές αντλίες κουνιέται και η βάση της μανέτας, αλλά τόσο λίγο που δεν νομίζω ότι κάνει διαφορά σε μη αγωνιστική χρήση.

Και στις Σέρρες που φρενάεις μία φορά από τα 200+ στο τέλος της ευθείας πριν την Κ1, άλλη μία στην Κ5, μία στην Κ10 και μία στην Κ14 δεν κουράζονται τόσο πολύ τα φρένα που να δικαιολογούν τέτοιο πράγμα που περιγράφεις. Εδώ δεν εμφανίζουν ελαστικότητες τα διέμβολα που φοράει το δικό μου! Μήπως το παρακάνεις με το φρένο;

Τωρα αν ειναι το 5 ή το 1 το τερμα εξω δεν θυμαμαι ειμαι και απο μπυρες. Παντως ειναι τερμα εξω. Αν το βαλω τερμα μεσα δαγκωνω τα δαχτυλα μου.

Δεν φταιω εγω γιατι σε αλλες μηχανες δεν εχω κανενα θεμα

Δεν το παρακανω γιατι το φαινομενο το παρατηρω και μεσα στην πολη με ελαχιστη ας πουμε καταπόνηση στο φρενο.

Μπορω να δεχτω οτι ειναι ιδεα μου και οτι ετσι ειναι τα φρενα στο bandit αλλα αυτο θα πρεπει να μου το βεβαιωσει και καποιος αλλος με Bandit.

Πρακτικα το μονο που ξερω εγω και θα μπορουσε να αφαιρεσει αυτη την αισθηση ειναι τα σωληνακια απλα ειπα να το κανω κουβεντα μπας και ξερει κανενας αλλος τιποτα

Επαναλαμβανω οτι δεν επηρεάζει την αποδοση των φρενων.

Ολα το θεμα ειναι η αισθηση στην μανετα απλα για μενα αυτο ειναι σημαντικο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tzrypvs
    Τωρα αν ειναι το 5 ή το 1 το τερμα εξω δεν θυμαμαι ειμαι και απο μπυρες. Παντως ειναι τερμα εξω. Αν το βαλω τερμα μεσα δαγκωνω τα δαχτυλα μου.

Δεν φταιω εγω γιατι σε αλλες μηχανες δεν εχω κανενα θεμα

Δεν το παρακανω γιατι το φαινομενο το παρατηρω και μεσα στην πολη με ελαχιστη ας πουμε καταπόνηση στο φρενο.

Μπορω να δεχτω οτι ειναι ιδεα μου και οτι ετσι ειναι τα φρενα στο bandit αλλα αυτο θα πρεπει να μου το βεβαιωσει και καποιος αλλος με Bandit.

Πρακτικα το μονο που ξερω εγω και θα μπορουσε να αφαιρεσει αυτη την αισθηση ειναι τα σωληνακια απλα ειπα να το κανω κουβεντα μπας και ξερει κανενας αλλος τιποτα

Επαναλαμβανω οτι δεν επηρεάζει την αποδοση των φρενων.

Ολα το θεμα ειναι η αισθηση στην μανετα απλα για μενα αυτο ειναι σημαντικο

σαν κάτοχος του bandit δεν έχω κανένα πρόβλημα στην μανέτα απλά πρέπει να την έχω τέρμα μακριά και τον συμπλέκτη τέρμα κοντά.αλλά όταν πατώ τη μανέτα σε καμία περίπτωση δεν πλησιάζει στο grip

...ειμαι και απο μπυρες. Παντως ειναι τερμα εξω.
    Αυτό φτάνει, μιά από τα ίδια....

Καλύτερη αίσθηση αλλά και πιο απόλυτο φρένο δίνουν τα σωληνάκια. Δεν υπάρχει "ελαστικότητα" και ακριβώς όσο δίνεις, παίρνεις. Το θέμα μετά είναι ότι γίνονται ίσως περισσότερο "απότομα" από όσο χρειάζεται να είναι για έναν καθημερινό οδηγό. Πάντως σίγουρα μειώνουν το λαστιχάρισμα και μπορείς να μην αλλάξεις όλο το κύκλωμα αλλά μόνο τα κομμάτια που φαίνονται...

Τα τακάκια επίσης βελτιώνουν την αίσθηση αλλά δεν κάνουν τίποτα για το θέμα μανέτα/διαδρομή.

Προφανώς έχεις χέρι.... ΧΧΧL

Παλαιό μέλος
    και ξαφνικά σκλήρυνε το μπροστινό φρένο !!!τι έγινε ρε παιδιά???εκεί που οδηγούσα πάω να πατήσω μπροστινό και ήταν κόκαλο.μαλάκωσε λίγο μετά αλλά πάλι παραμένει σκληρό...εξαέρωση στα πόσα κάνουμε???εχω 560s 13.000χιλ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tzrypvs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kostaskex
    και ξαφνικά σκλήρυνε το μπροστινό φρένο !!!τι έγινε ρε παιδιά???εκεί που οδηγούσα πάω να πατήσω μπροστινό και ήταν κόκαλο.μαλάκωσε λίγο μετά αλλά πάλι παραμένει σκληρό...εξαέρωση στα πόσα κάνουμε???εχω 560s 13.000χιλ

δεν είναι πρόβλημα.είναι λόγο του abs.μου έχει συμβεί πολλές φορές να πατάω πίσω φρένο μόνο αρχικά και ο δρόμος να είναι χάλια,να ενεργοποιείτε το abs και μετά που πατώ την μανέτα να είναι σκληρή και πιο μακρυά,για μια στιγμή.

Μελος Συμμοριας Το avatar του/της K5_N
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kostaskex
    τι μοντελο ειναι αυτο βρε επειδη ειχα και γω ενα παρομοιο προβληματακι και ειχα παει στο σερβις για αυτο το μονο που μου εκανε ηταν να βαλει λιγο σπρει απο αυτα που ειναι για κλειδαριες κτλ, στη τρομπα. αυτο ηταν ολο.
    GSF 650 N

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αισθηση φρένου
    από giannis_hornet στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2008, 09:54
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2007, 18:39
  3. Ερώτηση για τρόμπα φρένου και συμπλέκτη !!
    από motaba στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2006, 11:00

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF