Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Η εθνική κέρδισε .&-
Οι μιζέριες στο αθλητικοspammothread please...
ναι εχεις δικιο...η νικη ειναι νικη...δεν εχει σημασια η αξια του αντιπαλου
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Η εθνική κέρδισε .&-
Οι μιζέριες στο αθλητικοspammothread please...
sory ρε φιλαράκο που χαιρόμαστε και στην χαλάμε, μην ανησυχείς, στην επόμενη ήττα θα σου ζητήσουμε συγνώμη και θα μπορείς να πανηγυρίσεις όσο θες.Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
sory ρε φιλαράκο που χαιρόμαστε και στην χαλάμε, μην ανησυχείς, στην επόμενη ήττα θα σου ζητήσουμε συγνώμη και θα μπορείς να πανηγυρίσεις όσο θες.
σε συγχωρω μωρε δε τρεχει τιποτα...αλλα μη το ξανακανεις ομως...
Πάντως ήταν το πρώτο παιχνίδι του μουντιαλ που έιδαμε φάσεις και σε γενικές γραμμές καλή μπάλα.
Οτι και να γίνει στο επόμενο παιχνίδι εγω θα είμαι ευχαριστημένος μιας και δείξαμε οτι αν θέλουμε παίζουμνε αξιοπρεπώς. Αν δεν καναμε μαλακίες και στο προηγούμενο παιχνίδι θα περνούσαμε σίγουρα ρε γαμώτο. Τωρα με Αργετινη τι να κάνεις? Δεν πειράζει τουλάχιστον κάναμε ένα καλό βήμα.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Αμα ασχολιοσουνα λιγο με μπαλα ρε θα ηξερες πως ειναι πολυ καλη ομαδα η ΝιγηριαΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ρε παιδια η εθνικη τη νιγηρια κερδισε...πως κανουν ετσι ολοι
δε κερδισε τη βραζιλια...
αντε και σε ανωτερα να κερδισει και την εθνικη της Ουγκαντα
:rotflmao:
![]()
Ειμαι μονο ενας,ομως ειμαι ενας.Δεν μπορω να κανω τα παντα,ομως μπορω να κανω κατι.Και επειδη δεν μπορω να κανω τα παντα δεν θα αρνηθω να κανω το κατι που μπορω
Μαλλον δεν ειδες την απιστευτη φαση με την Αργεντινη εναντιον Κορεας που τριπλαριζε ο αλλος μεσα σε 8 παιχτες γυρω του αυτη ηταν η καλυτερη φαση και αυτο που περιμενουμε οταν βλεπουμε Μουντιαλ.Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Πάντως ήταν το πρώτο παιχνίδι του μουντιαλ που έιδαμε φάσεις και σε γενικές γραμμές καλή μπάλα.
Ελλαδα Μπραβο...
Λετε να γινει καμια συμφωνια με Νεφελιμ και μας το δωσουν για να τουμπεκιαστουμε απο τις περικοπες μισθων και απολυσεων...Ειναι ο μονο τροπος να κατεβουν ολοι οι Ελληνες στο πεζοδρομιο![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Σιγα την Βραζιλια.........................ειδαμε και τις αλλες πρωην κυπελουχους τι κανανε !!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ρε παιδια η εθνικη τη νιγηρια κερδισε...πως κανουν ετσι ολοι
δε κερδισε τη βραζιλια...
αντε και σε ανωτερα να κερδισει και την εθνικη της Ουγκαντα
:rotflmao:
![]()
krima gt to paiza 0-2 kai exasa 100 eyra![]()
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
keyra agustina supertangas για οσους ενδιαφερονταιΑρχικά δημιουργήθηκε από Georgaras
Φέρτε μας την Αργεντινή να την ξεσκίσουμε....![]()
![]()
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
Τελευταία αγωνιστική η Νιγηρία κερδίζει την Νότια Κορέα και εμείς θέλουμε ένα βαθμό για να περάσουμε στην επόμενη φάση, καθώς ισοβαθμούμε με Νιγηρία και Κορέα.
Η ομάδα του Ντιέγκο μας τον δίνει απλόχερα, ως μικρή κίνηση συμπάθειας στον σκληρά δοκιμαζόμενο από το ΔΝΤ ελληνικό λαό. Γιατί οι Αργεντινοί εκτός από μπάλα ξέρουν και από μηχανισμούς στήριξης…
Και ενώ το ματς κυλά στα ήρεμα νερά του 0-0, ο Μέσι στο 89΄ξεχνιέται, περνά όλη την άμυνα και τον Χαλκιά και αφήνει τη μπάλα στο πλεκτό. Οι Νιγηριανοί πανηγυρίζουν καθώς την ίδια ώρα ρίχνουν 3 στην Κορέα και περνάνε αυτοί. Ο Μαραντόνα χτυπιέται, δίνει εντολές να τραβηχτούν όλοι οι παίκτες στο πλάι και έτσι η γιόμα του Αβραάμ στο 92΄ καταλήγει αργά και βασανιστικά στα δίχτυα. Η FIFA διατάζει έρευνα, οι Νιγηριανοί απειλούν να αποσύρουν τους ψηφοφόρους τους από την Ελλάδα και ο Ντιεγκίτο τους δείχνει από την τρόικα το μακρύτερο…
Από το antinews!![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Από το antinews!![]()
Ξέρω από βέσπα!
Υπάρχει και το σενάριο να φάμε 5 απο Αργετινή αλλά να ρίξουμε 4 και οι κορεάτες να χάσουν με ένα οπότε μέτα πάει στην διαφορά τερμάτων απ'τι νομίζω και περνάμε εμείς. Επειτα οι πάιχτες της Αργετινής δίνουν τις γυνάικες τους στους Ελληνες ποδοσφαριστές σαν ένδειξη σεβασμού για την τεσσάρα που φάγανε για να περάσουν μια βραδιά αχαλίνωτου σεξ.
Στο τέλικό η Ελλαδάρα ρίχνει 5 στους Γερμανούς και η Μερκελ για αντίποινα εμφανίζεται γυμνη στην Ακρόπολή και ζητάει απο τον Γιώργο να περάσουν μια βραδιά μαζί!!!!
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
virtual vuvuzela
http://gr.vc/vuvuzela/
Από εδώ http://www.sport-fm.gr/article/278692
Πίσω από τις βουβουζέλες
και τις 1000 εννοώ
γαλανόλευκες φανέλες
δίνουν ύψιστο ρυθμό.
Ελλαδίτικο αέρα
φύσηξαν στην Αφρική,
και η Νότιος Κορέα
μοιάζει εικόνα μακρινή.