Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 62

Θέμα: Πάροχος ίντερνετ

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Forthnet εδώ, μόλις άλλαξα από ΟΤΕ λόγω κόστους. Έχει προσφορά το "όλα μέσα" (σταθερά+υπεραστικά απεριόριστα, 1 ώρα κινητά, 43 χώρες απεριόριστα, ψηφιακές ευκολίες και ίντερνετ) στα 20 Εβραιόπουλα/μήνα για 12 μήνες. Φοβερή προσφορά κατά τη γνώμη μου.

Από σταθερότητα, εδώ στην Κρήτη τουλάχιστον, οι γονείς μου και γονείς φίλου δεν έχουν κανένα πρόβλημα εδώ και 1-2 χρόνια. Ταχύτητες αξιοπρεπείς, αλλά όχι σπουδαίες (10-18Mbps). Καλύτερες από ΟΤΕ πάντως και με τα μισά λεφτά.

Κολάστηκα να βάλω και Νόβα (δε θυμάμαι την προσφορά-πακέτο αλλά ήταν δελεαστική) για το Eurosport αλλά κρατήθηκα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της arisk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
    Forthnet εδώ, μόλις άλλαξα από ΟΤΕ λόγω κόστους. Έχει προσφορά το "όλα μέσα" (σταθερά+υπεραστικά απεριόριστα, 1 ώρα κινητά, 43 χώρες απεριόριστα, ψηφιακές ευκολίες και ίντερνετ) στα 20 Εβραιόπουλα/μήνα για 12 μήνες. Φοβερή προσφορά κατά τη γνώμη μου.
    Στο επίσημο site της forthnet δεν αναφέρει κάτι για την συγκεκριμένη προσφορά.Μήπως μπορείς να δώσεις παραπάνω πληροφορίες;

Αρχικά δημιουργήθηκε από arisk
    Στο επίσημο site της forthnet δεν αναφέρει κάτι για την συγκεκριμένη προσφορά.Μήπως μπορείς να δώσεις παραπάνω πληροφορίες;
    και εγώ όσο το έψαξα δεν βρήκα κάποια τέτοια προσφορά. Μου κάνε μεγάλη εντύπωση τόσο μεγάλη διαφορά απο όλους τους άλλους.
    Πες μου αν είναι, προλαβαίνω να ακυρώσω την αίτηση

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Ρωτήστε-τηλεφωνήστε καλύτερα σε κάποιο κατάστημα forthnet, εγώ έτσι τη βρήκα την προσφορά. Πήγα να ρωτήσω γενικά και μου την ανέφερε η υπάλληλος (την είδα και σε ένα διαφημιστικό φυλλάδιο), ισχυέι μέχρι τέλη Ιουνίου νομίζω.

Λίγο περίεργο πάντως μια εταιρία "ίντερνετ" να μην έχει αναρτήσει την προσφορά στο site της. Δεν πιστεύω να ισχύει μόνο για συγκεκριμένες περιοχές (μένω Ηράκλειο Κρήτης).

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Μετά από περιπλάνηση στους Vivody- Tellas - Forthnet αποφάσισα να επιστρέψω στον ΟΤΕ .
    Ναι είναι ακριβός, Αλλά δεν χάλασε ποτέ η γραμμή μου δεν έμεινα ποτέ χωρίς τηλέφωνο, κατεβάζω όποτε θέλω χωρίς καμία διακοπή.
    Γενικός προτιμώ να πληρώνω και να έχω την αξιοπιστία του ΟΤΕ όπου δεν την έχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter

Re: Re: Re: Πάροχος ίντερνετ

Αρχικά δημιουργήθηκε από djspy21
    +1000.....ΕΛΕΟΣ....πολύ μεγάλο ψέμα οτι θα πιάνεις 20 Μbps
    Η ταχυτητα εξαρτάται κατα κύριο λόγο απο την απόσταση του σπιτιου σου απο το αστικό κέντρο.

Oχι μονο.
    Εξαρτάται από την ποιότητα του χαλκού, από το dislam μέχρι το καφάο, και από το καφάο μέχρι το σπίτι σου. Εξαρτάται πόσοι είναι κουμπωμένοι πάνω στο δικό σου dislam, και με τι ταχύτητες.
    Πάντως, οι περισσότερες εταιρείες, μπορούν να δούν με μια μικρή απόκλιση, τι ταχύτητα θα πιάνεις.
    Αλλά συνήθως δεν το λένε.

Εγώ θα έβαζα hol ή forthnet.

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από soter3gm
    Μετά από περιπλάνηση στους Vivody- Tellas - Forthnet αποφάσισα να επιστρέψω στον ΟΤΕ .
    Ναι είναι ακριβός, Αλλά δεν χάλασε ποτέ η γραμμή μου δεν έμεινα ποτέ χωρίς τηλέφωνο, κατεβάζω όποτε θέλω χωρίς καμία διακοπή.
    Γενικός προτιμώ να πληρώνω και να έχω την αξιοπιστία του ΟΤΕ όπου δεν την έχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ

Έχω Forthnet εδώ και 2 χρόνια, κανένα πρόβλημα ποτέ, 40 ευρώ το μήνα με απεριόριστα σταθερά τηλεφωνήματα, ένα κάρο χώρες του εξωτερικού και 60 λεπτά προς κινητά.

Από ταχυτητα, 1 με 5 Mbps, ανάλογα την ώρα που μπαίνω. Άν κάποιος είναι κοντά σε βρόγχο, έχει πολύ καλύτερες ταχύτητες.

Το μόνο αρνητικό είναι η ταχύτητα upload, αν και δεν το παραδέχονται, μου την έχουν "κλειδωμένη" στα 100 Kbps
    "Qu ils mangent de la brioche"

Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed

Έχω Forthnet εδώ και 2 χρόνια, κανένα πρόβλημα ποτέ, 40 ευρώ το μήνα με απεριόριστα σταθερά τηλεφωνήματα, ένα κάρο χώρες του εξωτερικού και 60 λεπτά προς κινητά.

Από ταχυτητα, 1 με 5 Mbps, ανάλογα την ώρα που μπαίνω. Άν κάποιος είναι κοντά σε βρόγχο, έχει πολύ καλύτερες ταχύτητες.

Το μόνο αρνητικό είναι η ταχύτητα upload, αν και δεν το παραδέχονται, μου την έχουν "κλειδωμένη" στα 100 Kbps

Δεν είναι κλειδωμένη.
    Το μέγιστο upload οποιουδήποτε παρόχου είναι το 1mb.
    Μια χαρά είναι και το δικό σου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12

Re: Re: Re: Re: Πάροχος ίντερνετ

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Oχι μονο.
    Εξαρτάται από την ποιότητα του χαλκού, από το dislam μέχρι το καφάο, και από το καφάο μέχρι το σπίτι σου. Εξαρτάται πόσοι είναι κουμπωμένοι πάνω στο δικό σου dislam, και με τι ταχύτητες.
    Πάντως, οι περισσότερες εταιρείες, μπορούν να δούν με μια μικρή απόκλιση, τι ταχύτητα θα πιάνεις.
    Και από το escalit της πολυκατοικίας που μένεις, και από την ποιότητα της εσωτερικής εγκατάστασης στο σπίτι σου, και από το πόσα τηλεφωνικά μπριζάκια έχεις μέσα στο σπίτι, και από το modem που χρησιμοποιείς και αν είναι αναβαθμισμένο με το τελευταίο firmware, και από το αν έχεις ασύρματο τηλέφωνο ή όχι (ειδικά αν αυτό είναι Panasonic και πιο ειδικότερα DECT), και από το αν έχεις συναγερμό στο σπίτι ή όχι ...και το σημαντικότερο ....και από το που κατεβάζεις-συνδέεσαι

Σε ότι αφορά τα D-slam του παρόχου , εκεί υπάρχουν κανα-δυο εκατομμύρια λόγοι που επηρεάζουν την ταχύτητα (ταχύτητα και όχι συγχρονισμό) της σύνδεσης, όταν μιλάμε για A-DSL 2+
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mreth
    Kι εγώ forthnet με ?40/μήνα για 2play, πιάνω τρελές ταχύτητες (πάνω από 18Mbps) αλλά μάλλον γιατί ο κόμβος είναι 100 μέτρα από το σπίτι μου και η πολυκατοικία που μένω (και συνεπώς τα καλώδια) καινούρια! Από εξυπηρέτηση όμως.. κλάφτα!! Δύο φορές στα 3 χρόνια έχω μείνει χωρίς τηλέφωνο/ίντερνετ, την πρώτη για 10 μέρες και μόνο μετά από καταγγελία σε υπουργεία/ΕΕΤΤ/Συνήγορο Καταναλωτή κτλ έστειλαν τεχνικό να το φτιάξει σε 10'... Τη δεύτερη φορά έκανα καταγγελία τη 2η μέρα και την τρίτη είχε διορθωθει το πρόβλημα (που, κατά τα άλλα, οφειλόταν στον ΟΤΕ...!) Άσε που για να πιάσεις γραμμή πρέπει να κάνεις τάμα πιο πριν!

Re: Re: Re: Re: Re: Πάροχος ίντερνετ

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Και από το escalit της πολυκατοικίας που μένεις, και από την ποιότητα της εσωτερικής εγκατάστασης στο σπίτι σου, και από το πόσα τηλεφωνικά μπριζάκια έχεις μέσα στο σπίτι, και από το modem που χρησιμοποιείς και αν είναι αναβαθμισμένο με το τελευταίο firmware, και από το αν έχεις ασύρματο τηλέφωνο ή όχι (ειδικά αν αυτό είναι Panasonic και πιο ειδικότερα DECT), και από το αν έχεις συναγερμό στο σπίτι ή όχι ...και το σημαντικότερο ....και από το που κατεβάζεις-συνδέεσαι

Σε ότι αφορά τα D-slam του παρόχου , εκεί υπάρχουν κανα-δυο εκατομμύρια λόγοι που επηρεάζουν την ταχύτητα (ταχύτητα και όχι συγχρονισμό) της σύνδεσης, όταν μιλάμε για A-DSL 2+
    [/QUOΤΕ]

Απόλυτα σωστός.
    Στις αρχές ειδικά των doule play, που η τηλεφωνία δεν ήταν pots, συναγερμοί και pos μηχανήματα πιστωτικών καρτών δεν δούλευαν.
    Πανηγύρι......
    Οι περισσότερες εσωτερικές εγκαταστάσεις, ειδικά στην Αθήνα, είναι του 70', με ότι αυτό συνεπάγεται.
    Το κακό με το εσκαλίτ, είναι ότι δύσκολα το πειράζεις-αναβαθμίζεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mreth
    Kι εγώ forthnet με ?40/μήνα για 2play, πιάνω τρελές ταχύτητες (πάνω από 18Mbps) αλλά μάλλον γιατί ο κόμβος είναι 100 μέτρα από το σπίτι μου και η πολυκατοικία που μένω (και συνεπώς τα καλώδια) καινούρια! Από εξυπηρέτηση όμως.. κλάφτα!! Δύο φορές στα 3 χρόνια έχω μείνει χωρίς τηλέφωνο/ίντερνετ, την πρώτη για 10 μέρες και μόνο μετά από καταγγελία σε υπουργεία/ΕΕΤΤ/Συνήγορο Καταναλωτή κτλ έστειλαν τεχνικό να το φτιάξει σε 10'... Τη δεύτερη φορά έκανα καταγγελία τη 2η μέρα και την τρίτη είχε διορθωθει το πρόβλημα (που, κατά τα άλλα, οφειλόταν στον ΟΤΕ...!) Άσε που για να πιάσεις γραμμή πρέπει να κάνεις τάμα πιο πριν!
    η φορθνετ εχει διορθωσει απιστευτα το σαπορτ της..

φορθνετ βαλε η οτε φιλε
    δεν υπαρχουν αλλες λυσεις...μην το ψαχνεις...
    εγω φορθνετ και απιστευτα

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    η φορθνετ εχει διορθωσει απιστευτα το σαπορτ της..

φορθνετ βαλε η οτε φιλε
    δεν υπαρχουν αλλες λυσεις...μην το ψαχνεις...
    εγω φορθνετ και απιστευτα

Τι διαφορά έχει η hol από την forthnet?
    Eιδικά στο support της?

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Τι διαφορά έχει η hol από την forthnet?
    Eιδικά στο support της?
    hellas on line den yparxei san etairia....min to psaxneis

φορθνετ (μιας και με ρωτας) δυο προβληματα που ειχα μονο , και αυτα πριν 1.5 χρονι περιπου, τα έλυσαν μεσα σε μιση ώρα...και με ανταποκριση 5 λεπτων.

στο δευτερο μαλιστα...μπηκα στο σαιτ...εστειλα mail ζητωντας να με καλεσουν για ενα προβλημα...και με ειχαν παρει μεσα στο 10λεπτο

περασα απ' ολους...μαμηθηκα απ ολους,εγινα μπιλιες με ολους...

επιστροφη οτε...ποτε ξανα προβλημα,εξυπηρετηση τηλεφωνικη σε 2 λεπτα και οποιοδηποτε προβλημα τακτοποιειται στην χειροτερη την επομενη μερα...ακομη και σε περιπτωσεις που θα χρειαστει παρουσια τεχνικου...

δεν το ξανακουναω ,ακομη και τσαμπα συνδεση να μου δωσουν...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αρωματικο ιντερνετ
    από tifoefs στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2005, 09:01
  2. Η φωτογραφία σας στο ίντερνετ
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2005, 21:02
  3. Αγορα Touratech Απο Ιντερνετ ???