Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Το Ταξίδι μου..

Αρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis
    @Εχετλαιος Ειχες μεινει Νοριτς η καπου αλλου στην Αγγλια?
    Cambridge. Αλλά έκαμα και τις βόλτες μου εκεί τριγύρω και εγώ σα νέος
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Cambridge
    Πες μας οτι ήσουν και στην ομάδα κωπηλασιας
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Πες μας οτι ήσουν και στην ομάδα κωπηλασιας
    Ναι.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Cambridge. Αλλά έκαμα και τις βόλτες μου εκεί τριγύρω και εγώ σα νέος
    I see

Πανω σαυτο ειχες την ιδια εντυπωση?

--Η αλη8εια ειναι οτι το σκεφτομαι περισσοτερο απο τα υπολοιπα.Μπηκα βικιπιδια και ελεγε βροχοπτωση περιπου οσο η Α8ηνα,μακραν τη λιγοτερη αποσα μεχουν διαλεξει.Επισης ειναι η πιο ριζοσπαστικη επαρχια της Αγγλιας με το μεγαλυτερο ποσοστο α8εισμου και γενικα ειναι πολυ cool τυποι--

Τρικύλινδρο μέλος Το avatar του/της Parasense

Re: Το Ταξίδι μου..

Αρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis
    Αγαπητοι Συμφορουμιτες,

Ειμαι ετοιμος για την ΑΛΛΑΓΗ.Τελειωσα σχολη,τελειωνω στρατιωτικο και φευγω για Master Αγγλια(απο,τι φαινεται).Το MSc θα είναι στη Λογιστικη και χρηματοοικονομικα-Accounting and Finance,για οποιον γνωριζει.

Τι θελω από σας?Συμβουλες,γνωμες αποψεις.Ολο και καποιος θα υπαρχει στην οικογενεια του μοτο, που να μπορει να με βοηθησει να καθαρισω το τοπιο.

Στο 8εμα μας.Τα πανεπιστημια που μεχουν δεχ8ει εως τωρα είναι

1)Uneversity East Anglia(Norwich)
    2)Bangor(Ουαλια)
    3)Durham
    4)Kingston

Από αυτά, τα 3 πρωτα είναι εξισου καλα συμφωνα με τις καταστασεις, στο συγκεκριμενο Μαστερ.Το Kingston είναι αρκετα πιο χαμηλα και βρισκεται Λονδινο(με τα καλα και τα κακα του)
    Τελος περιμενω ακομα απαντησεις από Reading, Kent και από Tilburg= Ολλανδια(Τιφο με γειωσαν δυστυχως όλα τα υπολοιπα εκει και θα αρκεστω με την Αγγλια)

Στο σημειο αυτό να σημειωσω πως το ταξιδι μου σκεφτομαι να το κανω με τη μηχανη.Οχι μονο για το συγκεκριμενο ταξιδι αλλα και για να γυρισω οση από την Ευρωπη μπορω,στην πρωτη ευκαιρια που θα βρισκω.

Όπως ξερετε ηδη καποιοι από σας εχω το Versys.Σκεφτομαι εδώ και αρκετο καιρο το κατι παραπανω.Οι επιλογες μου είναι οι εξης προς το παρον.

1)ΒMW 1200 GS adv.Πολλα τα λεφτα Αρη..Και αντε πες το παιρνω..Μετα?Δεν εργαζομαι πλεον, δε ξερω αν θα αντεξω μια τοσο δαπανηρη συντηρηση/καταναλωση κτλ.
    2)Παω με το versys,του βαζω θερμαινομενα,βαλιτσες,καγκελα κτλ και κανω το ταξιδι μου.Οχι με την ανεση που χρειαζομαι δυστυχως.
    3)Παω Aγγλια και βρισκω μεταχειρισμενο Gs.Εχω ακουσει για μεταχειρισμενα σε πολύ καλη κατασταση και όχι τοσο ακριβα οσο εδώ.

Ειμαι 1.95.Που παει να πει ότι το versys ακομα και με την Givi κουραζει.Δε ξερω τι άλλο μπορω να κανω για να βελτιω8ει η κατασταση..Ειναι και συνη8εια το ταξιδι δε λεω αλλα με τα εντος Ελλαδας ταξιδιωτικα μου δεν ειμαι πολύ αισιοδοξος.Μιλησα με τον Panvas και αλλους και συμφωνουν πως μονο ενας..Μαστοδοντας μπορει να μου παρεχει την ανεση που ζηταω.

Σιγα σιγα θα κανω καποια test ride.GS,990 adv,SMT,tiger. Περιμενα καιρο το Τενερε..Απογοητευτικα από την τιμη του,από το υψος σελας,από το ότι αργησε πολύ να ερ8ει.Και δεν μπορω να το κανω και test ride.

Το ταξιδι μου θα πραγματοποιη8ει μαλλον στα μεσα Σεπτεμβρη.Εχω λοιπον κοντα 3 μηνες να οργανω8ω.Οσα πραγματα δεν μπορεσω να παρω μαζι μου,σκεφτομαι τη λυση της μεταφορικης. Στα πλανα μου είναι και ένα ταξιδι-τεστ στην Κωσταντινουπολη τελος αυγουστου.

Αυτά προς το παρον.Κα8ε απαντηση καλοδεχουμενη,για οποιοδηποτε μερος του κειμενου μου.
    Σας ευχαριστω εκ των προτερων

φίλε μου μια σελίδα σαν αυτή ίσως σε βοηθήσει..

http://www.thecompleteuniversityguid...e.htm?ipg=8726

από την 4άδα που αναφέρεις το Durham είναι το πιο αξιόλογο... από πολλές απόψεις.. ψάξε και θα καταλάβεις τι εννοώ..

εγώ έμεινα Αγγλία από το 97 έως 2002.. γύρισα με 2.5 πτυχία..bachelor: The University of Wales, Aberystwyth, master: The University of Manchester, 1.5 χρόνο φοιτητής Phd στο Salford University

το σίγουρο είναι πως δεν θα χάσεις εξεταστική από.. απεργία ας πούμε..

Μεγάλη η εμπειρία που θα αποκτήσεις..γενικώς!

Καλή επιτυχία και ίσως να προτιμήσεις μια Αγγλίδα για 2τριχο σύντροφο! Triumph Tiger ας πούμε!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    Αγαπητοι Συμφορουμιτες,

Που και που οι παλιες αγαπες δε σε ξεχνανε..Εκει που εδειχναν όλα προς το Κωλονησι,εγινε η εκπληξη και με δεχτηκαν στο ισως πιο δυσκολο=Tilburg!!

Στο θεμα μας.Στο διαστημα που περασε,σκεφτηκα το GSA..Εχω δει 2-3 αγγελιες που μου αρεσουν.Οχι πολλα χιλιομετρα,καλοδιατηρημενες φαινονται ,γυρω στα 12000.Ελπιζω στο διαστημα μεχρι να φυγω να φυγει και το versys.

Χθες οδηγησα για πρωτη φορα το θηριο.Οχι οσο δυσκολο φαινεται,το ανοιξα λιγο στην Κατεχακη προς Καρεα να δω τι γινεται με τον αερα,που είναι και η βασικη μου αφορμη για να αλλαξω το δικο μου.(ανεση στο ταξιδι).Φανηκε να εχει διαφορα αλλα το διαστημα ηταν πολύ μικρο για να μπορω να εκφανθω.Παντως στη στροφη στο τελος της Κατεχακη,δε μου εδωσε την ιδια εμπιστοσυνη με το versys.Μη γελασει κανενας ,μαλλον λογω της πρωτης μου επαφης,λογω ισως ελαστικων(το μηχανακι ηταν του 06 μοντελο,δεν ειδα τα λαστιχα).
    Αυτές τις μερες θα δοκιμασω τις καλυτερες επιλογες.Ελπιζω να βρω κατι καλο και να με αποζημιωσει.
    :smilea:

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Τί είναι αυτό που μου χάλασε το ταξίδι;
    από bonepeeler στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2013, 19:56
  2. ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΟΥ-ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΥ
    από Vagelis Gar στο forum Προορισμοί
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2010, 07:46
  3. ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ