Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 51

Θέμα: Καινούριος, νέος και άσχετος

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    ..............

Υγ. 1. Φυσικά σκέψου πάλι αυτά που σου είπε το Μαρινάκι, το οποίο πιο πολύ δυσκολεύεται να αποφασίσει για μπότες παρά όταν ήταν να πάρει μηχανή. [/B]
    κι αμα σου πω , ρε παιδί, οτι ακόμα τις παλεύω......θα με πιστέψεις??:rotflmao: :rotflmao:

τωρα εχω και νέες ανησυχίες......ποιο tankbag να πάρω???

Η διάρκεια σκέψης για την επιλογή ήταν αντιστρόφως ανάλογη της αξίας!!

Για την μηχανή ....... 3 μέρες!
    Κρανος ........ 7 μερες!
    Μπότες..... 20 μέρες!
    Tankbag... ήδη 15 μέρες και έχουμε μέλλον μπροστά!!

Ουτε θέλω να σκέφτομαι πόσο καιρό θα μου πάρει για τα γάντια!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    αν δεν κοιτάς , εκεί που θες να πας.......θα πας , εκεί που κοιτάς....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Dennis-
    το επιπεδο ειναι απλα πολυ βορειο.. εγω ξερω απλα πραγματα καζαν ντιπι, ντεμεκ, γιαλαντζι, κτλ.

πολλες οικιοτητες βλεπω.. μηπως εισαι αιγόκερως ? γιατι εχει προβλημα
    το παιδι εχει ποιοτητα ρε!!!!!!
    ειναι ΖΥΓΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

παναρχαιο μελος Το avatar του/της Dennis-
    Γιατί το λες αυτό? Εσύ μια χαρά τα καταφέρνεις!!!
    δεν μπορω να το ανοιγω πολυ διπλα σου μΕ αποσπα την προσοχη το φλασακι σου που παει πανω κατω

Κατα τους αλλους..

Ευθειακιας, εποχιακος, coolatza, κρυφοκουτακιας!

Ουτε θέλω να σκέφτομαι πόσο καιρό θα μου πάρει για τα γάντια!!
    http://www.motoexpert.gr/product_inf...oducts_id=1879 και δώρο το αστρα και οραμα που κυκλοφορεί

Κατα τους αλλους..

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    δεν μπορω να το ανοιγω πολυ διπλα σου μΕ αποσπα την προσοχη το φλασακι σου που παει πανω κατω

Γι' αυτό πας σαν υπνωτισμένος? :rotflmao: :rotflmao:
    Sent from me using a computer.

Γι' αυτό πας σαν υπνωτισμένος?
    τι βρόμες βγαζεις ρεεε θα με περασουν για κουλατζα

Κατα τους αλλους..

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
    κι αμα σου πω , ρε παιδί, οτι ακόμα τις παλεύω......θα με πιστέψεις??:rotflmao: :rotflmao:

τωρα εχω και νέες ανησυχίες......ποιο tankbag να πάρω???

Αφού δεν ξέρεις γιατί δεν ρωτάς? Αντέχουμε μην ανησυχείς.

http://shop.sw-motech.com/cgi-bin/co...typid=14694632

... και δώρο το αστρα και οραμα που κυκλοφορεί
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τι βρόμες βγαζεις ρεεε θα με περασουν για κουλατζα
    Λες να σε μυριστούν?

Πλάκα, πλάκα κάνω ρε!

Yγ. End of spaming από μένα γιατί βλέπω πως υπάρχει όρεξη.

Παλαιό μέλος
    περα απο την πλάκα......και τον Στελιο θα τον απασχολήσουν σύντομα όλα οσα απασχόλησαν (και εξακολουθουν να απασχολούν) εμένα!
    Κι επειδή θα πρέπει να επιλέξει τον εξοπλισμό με ακόμα μεγαλυτερη προσοχή απ ότι την μηχανή (λέμε τωρα!) , δεν θα πρεπει να παραβλέψει το συνολικό κόστος.
    Τωρα για το τι μοτόρι θα παρει.......νομίζω πως ο κύβος έχει ήδη ριφθεί!!
    Δεν νομίζω οτι εύκολα θα μεταπειστεί , ούτε άλλωστε αυτός ειναι ο στόχος μου!
    Εγω μίλησα ώς μια που βρέθηκε πρόσφατα στην θέση του, και είχε την αντίστοιχη εμπειρία με εκείνον!!
    Η επιλογή όπως και να χει ειναι δική του!!

Άσχετο Μέλος
    Τι να πω και σε ποιον έτσι όπως τα είπατε όλοι μαζί με αποδιοργανώσατε. τελικά θα πάρω αμάξι χούμορ χούμορ

Για τα on-off που αναφέρεσαι φίλτατε Dennis δεν έχω και ιδιαίτερο λόγο να τα απορίψω παρά μόνο αισθητικούς. (η ξεροκεφαλιά του αρχάριου αν θες). Αλλά σαν ιδέα δεν κακή και θα κοιτάξω αν δω κάτι που θα μαρέσει ισως και να προχωρήσω....

Όλα τα είχαμε η marina μας έλειπε. . Άνθρωπος με επίπεδο. Θα περιμένω να μου πεις και τους υπόλοιπους 1496 λόγους γιατί να μη πάρω αυτή που έβαλα στο μάτι. Θα συμφωνήσω απόλυτα ότι η μ@λ@κί@ βρίσκεται στο κεφάλι και ακριβώς αυτό με κάνει να επιμένω λίγο περισότερο απόσο θάπρεπε ίσως για το συγκεκριμένο μεταφόρι.
    Αλλά ως μεγαλύτερη που λες και εσύ, μπορεί και να ακούσω τι μου λες...:rotflmao:

Φίλε daz τώρα με απογοήτευσες....δηλάδη η παίρνω μικρότερη που μου αρέσει (ίσως) λιγότερο η παίρνω αυτή και έιμαι σαν κουλός πανω σε μονόκυκλο. Εν κατακλείδι νομίζω ότι οι γνώμες όλων σας γενικότερα δεν είναι απαγορευτικές ως προς την αγορά της συγκεκριμένης μηχανής αλλά περισσότερο προστατευτικές, προειδοποιητικές (ε?) ως προς τους κινδύνους.....

Παίδες και κορασίδα ευχαριστώ, δεν είναι ότι έχω κάτι να ρωτήσω άλλο απλά ήθελα τα σχόλια των εμπειρότερων.

Υγ. Και εύχομαι να μην γίνω κτηματομεσίτης (αγοραπωλησείες οικοπέδων όπως λέτε και εσείς οι βρουμ βρουμ)

Ευχαριστώ!
    κοίτα εκεί που θες να πας, αλιώς θα πας εκεί που κοιτάς

Moderator
    Μην απογοητεύεσαι φίλε μου.. Το ιδανικό ξέρεις ποιο είναι αλλά και αυτό που θες δεν είναι απαγορευτικό. Αυτό που ήθελα να τονίσω είναι πως κανένας δε την πατάει τις πρώρες μέρες αλλά μετά από μερικούς μήνες. Φαίνεσαι λογικό άτομο και το μόνο που χρειάζεται είναι να δείξεις σύνεση στην αρχή, αλλά και στη συνέχεια.

Άσχετο Μέλος
    Πιστεύω ότι καθένας αντιδρά διαφορετικά όταν έχει στα χέρια του κάτι. Στην προκειμένη μια μηχανή σχετικά γρήγορη (νομίζω). Ειδικά για έναν αρχάριο ίσως είναι και πύραυλος.

Να πω ότι δεν θα δοκιμασω - δοκιμαστώ ποτέ ίσως είναι άκυρο. Πιστεύω ότι την τύχη σου την επηρεάζεις αλλά δεν την φτιάχνεις. Οπότε με προσοχή και το μυαλό στο κεφάλι ελπίζω όλα να πάνε καλά. Θα σας ενημερώσω για τις επικοίμενες κινήσεις. Ελπίζω μέχρι να φτάσει το ρευστό στα χέρια μου να μην μου αλλάξετε το μυαλό

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Να σου πω κι εγω την αποψη μου οντας πολυ μικροτερος σου (22) αλλα επισης αρχαριος.

Εγω σε cb εμαθα και γι αυτο πηρα cb. Μαλιστα πηρα το ιδιο με της σχολης , δηλαδη το 400.

Αν λιγο σε τρωει ο κωλος σου με τις μηχανες και την αισθηση τους και γενικα ολο το κονσεπτ μιας γρηγορης μηχανης τοτε ειναι 100% σιγουρο πως θα μπεις στο τριπακι να την πατησεις.

Σου μιλαω βεβαια συμφωνα με τα δικα μου δεδομενα που θελω να πιστευω πως ειμαι αρκετα εγκρατης.

Ειχα παρομοια εμπειρια με σενα με παπακια κλπ. Την πηρα τη μηχανη, τα γνωστα σερβις-λαστιχα εγιναν αμεσα και ξεκινησα να τη μαθαινω. Κοινως πολυ χαλαρες ταχυτητες και ελαχιστες κλισεις στις στροφες. Αμ δε! Μετα απο 2-3 μερες ολο και σε καποια κιφησιας την ανοιξα ... Και εγω εχω 50 αλογα υποτιθεται εσυ πας στα 100..

Την πρωτη φορα που την ανοιξα μου φανηκε πυραυλος. ΠΛεον μου φαινεται οτι ειναι απλα σβελτη, και δεν την εχω ουτε μηνα.

Κοινως το γκαζι ειναι γλυκο και (ερ)εθιζει! Αν εισαι και λιγο πιο μουρλος θα ντριφταρεις με την πρωτη ασυναισθητα.

Επειδη το βλεπω οτι θα το παρεις το cb σαν αρχαριος κι εγω σε συμβουλευω να εισαι πολυ εγκρατης.

Σκεψου οτι το μηχανακι που θα οδηγας κανει 0-100 σε λιγοτερο απο 5. Εχεις διανοηθειποτε να οδηγησεις αμαξι που κανει τα 100 λιγοτερο απο 5?? πυραυλος ειπες?? ετσι ειναι και το χορνετ..
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Άσχετο Μέλος
    Φίλε Δημήτρη ευχαριστώ και νομίζω ότι το να είσαι εγκρατής είναι κάτι που χρειάζονται όλοι, έμπειροι και άπειροι.

Νομίζω, θέλω να πιστέυω μάλλον, ότι ακόμη το μυαλό μου είναι στο κεφάλι μου, και έτσι θα μπορέσω να ακολουθήσω τις συμβουλές σας.

Έχω ήδη δεί μια μηχανή, θα σας ενημερώσω σύντομα μιας και νοιώθω ότι περνάμε μαζί αυτές τις ώρες - μέρες αναμονής που πιστεύω ότι σε όλους φενόντουσαν αιώνες.

Θα τα πούμε σύντομα.

Re: Καινούριος, νέος και άσχετος

Αρχικά δημιουργήθηκε από los santos
    Παίδες καλησπέρα,καλημέρα και όλα τα γνωστά. Μπήκα και εγω στο τρυπάκι αν και λίγο αργά να πάρω την πρώτη μου μηχανή. Το γυροφέρνα εδώ και κανα δύο χρονάκια το θέμα και τελικά το πήρα απόφαση.
    Έχω ερωτευτεί όπως και κάποιοι από εσάς το hornet 600. τώρα αν είναι του 07 του 08 του 09......άλλο αυτό. Έχω βρεί μία του 08 με 9500 χλμ και τιμή στα 5700 εούρος.

Η απορία μου είναι άλλη. Επειδή είμαι αυτό που λέει ο τίτλος με τις μηχανές....(οδηγούσα προ Χριστού κάτι 50ράκια)..
    1) μήπως είναι υπερβολή για πρώτη μηχανή;
    2) ΑΝ είναι σε καλή κατάσταση αξίζει τα λεφτά της?

file mou

katarxin les oti exeis eroteytei,ayto nomizo ta leei ola.oti allo kai na pareis otan 8a vlepeis to hornet sto fanari 8a xeneroneis ap thn zoh sou kai 8a les ti m@kakas eimai pou den to pira.
    Tora gia proth mhxanh to hornet pistevo an exeis odigisei mono papia einai ligo megali diafora,alla to hornet einai mhxanh pou an thn ma8eis siga siga 8a einai sxoleio gia sena.den 8a thn pas sta oria ths apo thn proth mera etsi kiallios.einai poly eykolh sthn odigish eidika entos polis se kinisi, kai ta kila tis den fenontai me tipota otan arxisei na kinitai,gia mena einai mia mhxanh pou 8a me exypiretisei sthn douleia mou alla 8a me taxidepsei ston eley8ero mou xrono,aneta pas xalari volta-taxidaki aneta pas kai grigora opou 8es.
    the choice is yours pantos an thn pareis den 8a to metanioseis sigoura,

Oso anafora tora thn sigekrimeni pou exeis vrei.pisteyo 5700 einai pola,katarxin einai me abs?
    kainourgia xoris exei 7000 kai me abs 7500.malakia to vrisko gia 1000 euro diafora na pareis metaxeiro me 10000 xlm.kai an koitaxeis kai paraeisagogis pezei kai pio ftini

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Τα 70 και 80 άλογα δεν είναι για αρχάριους και θα χρειαστείς περισσότερο χρόνο για να τα διαχειριστείς σωστά
    100 einai

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. helppppp νεος και μπερδεμένος
    από reftel στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2010, 11:54
  2. Νεος και ψαρωμενος!!!
    από amixanos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2009, 00:47
  3. Νέος και Εγώ
    από lazaroz στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2008, 01:13
  4. Νέος και αγορά
    από Nommos στο forum Suzuki V-Strom series