λοιπον ευχαριστω για τις απαντησεις σας ολους σας
![]()
![]()
![]()
τωρα θα τα παρω ενα ενα...
dominator αποριπτεται λογω εμφανισης, ασθενικης συμπεριφορας, και επειδη ειανι χοντα(σαρακακης)
το dr, με εξαιρεση το οτι δεν ειναι σαρακακης, αποριπτεται για τον ιδιο λογο...
εμφανισιακα και τα δυο ειναι χαλια για τα γουστα μου...αν ηταν να επερνα κατι σε αυτο το επιπεδο, θα επερνα σιγουρα ΧΤ600, που το ξερω απ'εξω, υπαρχουν απειρα μεταχειρισμενα, και υπαρχουν και παρα πολλα ανταλλακτικα...οι μοτο ειναι της ιδιας κατηγοριας σε επιδοσεις, και το ΧΤ ειναι πολυ πιο ομορφο...
αφρικα και τρανς, αποριπτονται λογω σαρακακη, αλλα και λογω ογκου/βαρους(ειπαμε χρηση παπιου)
τον πηγασο δεν τον ειχα σκεφτει, ειναι μια πολυ καλη εναλλακτικη να πω την αληθεια, αλλα δε ξερω τι γινεται απο ανταλλακτικα, καθως και απο αξιοπιστια...περιμενω να μου πειτευπαρχουν και πολλοι στο budget poy thelw(οι κατοχοι να πειτε ποσο καιει)
και παμε τωρα σε αυτα που μου εχουν γυαλισει το ματι...
στο bmw πρωτα...
το ντακαρ, ειναι ομορφο, και γενικοτερα μάρεσει που ειναι κατσικακι, εχει σελα ανετη και φορτωνεται...απο αξιοπιστια δεν εχει ακουστει κατι ασχημο...απο επιδοσεις ειανι απο τα καλυτερα μονοκυλινδρα, βγαινει σε δρομο, παει και χωμα...
στα αρνητικα, ειναι BMW, με οτι αυτο συνεπαγεται, μιας και δε γουσταρω το προφιλ που εχει η εταιρια...τιμες ανταλλακτικων δε ξερω τι γινεται, αλλα εχω ακουσει ασχημα πραγματα για τις τιμες...και ολο και καποτε θα χρειαστει κατι...και δε θελω να με γδυσει η αντιπροσωπια...
παμε στο κατεμ τωρααααα![]()
αυτο το μηχανακι, μ΄αρεσει παρα πολυ...ειναι κατσικι και οχι κατσικακι και γι'αυτο μ'αρεσει ακομα περισσοτερο...ψηλο και αρχοντικο...
μοτερ δυνατο(στα ιδια με το μπεμβε, ισως και λιγοτερο, αλλα πιο σπιρτοζικο)
εμφανησιακα μ'αρεσει πολυ, οι δυνατοτητες του επισης...δεν το εχω οδηγησει αλλα εχω οδηγησει απλο lc4...
στα αρνητικα του...Ειναι ΚΤΜ:rotflmao: , δηλαδη ειναι πιθανο να ειναι σκισμενο ασχημα...εχει αυτο το θεμα με την κεφαλη(βεβαια τα χλμ ειναι πολλα οποτε ισως αν ηταν να την ειχε βγαλει τη ζημια)...αυτος ειναι ο μονος αποτρεπτικος παραγοντας...
γενικα, η καρδια λεει ΚΤΜ, η λογικη BMW...τωρα μπηκε και ο πηγασος στην εξισωση, που δεν εχω ιδεα τι γινεται με αυτο το μηχανακι...ειανι ωραιο ωστοσο, και στο στυλ του BMW...
περιμενω τις αποψεις σας για τον πηγασο, και να πειτε κατι που πιθανως δεν εχω σκεφτει
![]()