ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ LOUDOVIKO ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΤΗ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ
ΚΟΚΚΙΝΟ CBR + ΑΣΠΡΟ/ΜΠΛΕ GSX-R
ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ LOUDOVIKO ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΤΗ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ
ΚΟΚΚΙΝΟ CBR + ΑΣΠΡΟ/ΜΠΛΕ GSX-R
Ειμαι και εγω επισημα καλεσμενος λογω της ομαδας που εχουμε στο MOTOGP!
Οποτε τα λεμε εκει παιδια![]()
![]()
Δωστε μου κανα κινητο γιατι δεν εχω κανενος!
Χρηστο περιμενω
Υπολογιζω οτι θα ειμαστε 16 περιπου άτομα (οδηγοι και συνοδοι).
Απο αυτους μερικοι θα κατεβουν λιγο νωριτερα στο club για να βοηθησουν στις προετοιμασιες.
Οι υπολοιποι (γυρω στα 12 ατομα) θα βρεθουμε στο εκκλησακι να κατεβουμε παρέα.
Καποιοι συναδελφοι θα ερθουν με αυτοκινητο (λογω συνοδων) γι'αυτο παιζουν και μερικες ελευθερες θεσεις.....
Οσοι αποφασισετε να ερθετε τελευταια στιγμη μπορειτε να μας βρειτε στο σημειο συναντησης ή στο club....
![]()
σορυ παίδες...
καλα να περάσετε...
![]()
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
Εγω Γιωργο θα πρεπει να ειμαι εκει στις 8:00!
Λες να αργησουμε αν συναντηθουμε παρα τεταρτο?
Μηπως να το κανουμε 19:30?
Ελευθερες θέσεις υπάρχουν σε τουτού και που πρέπει να πάω για συναντηση....?
παιρνω 2καβαλο στο παπι αν πληρωσετε τις βενζινες
ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΛΕΜΕ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εαν πανε ολα καλα θα εχουμε ξεκινησει στις 7.50 (ελπιζω δηλαδη) και χρειαζομαστε 25 λεπτα εφοσον λογικα δεν θα εχει κινηση.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Εγω Γιωργο θα πρεπει να ειμαι εκει στις 8:00!
Λες να αργησουμε αν συναντηθουμε παρα τεταρτο?
Μηπως να το κανουμε 19:30?
Ελα στις 7.30 στο σημειο συναντησης και θα κοιταξω μηπως μπορω να ειδοποιησω και τους υπολοιπους για να το κανουν 15 λεπτα νωριτερα.....
Επειδη κλεινω το PC, τα υπολοιπα απο το τηλεφωνο......
![]()
Ελα στο σημειο συναντησης στο Διονυσο (εαν μπορεις) που θα εχουμε και κουτακια και μηχανακια και επιλεγεις οτι σου αρεσει....Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Ελευθερες θέσεις υπάρχουν σε τουτού και που πρέπει να πάω για συναντηση....?
Αλλιως παρε τηλ τον Σταυρο (Τιγκα) μηπως βρεθειτε στο Ηρακλειο.....
![]()
![]()
23.30 ΕΦΤΑΣΑ ΣΠΙΤΙ.
ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΔΙΟΝΥΣΟ, ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΙΣΑ ΣΚΟΤΑΔΙ
ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΚΑΛΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟ Κ@@@ΥΑΜΑΗΑ
Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΒΡΗΣΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΠΙ ΘΑ ΕΣΒΗΝΕ ΜΙΛΑΜΕ, ΤΑ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ.
ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟ ΛΑΜΠΡΟΥΚΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ , ΥΔΡΟΚΟΠΗΣΕ Ο ΠΑΠΟΣ
Εγώ αντιθέτως είχα το Γιωρίκα πίσω μου στην επιστροφή να με βγάζει φωτογραφίες μέσα από το αυτοκίνητο αβέρτα!!! (Μανία κι'αυτή που σας έχει πιάσει ρε παιδί μου...)
Κάποια στιγμή μάλιστα νόμιζα οτι ήταν μπάτσος που μου έκανε σινιάλο να σταματήσω....
Τστστστστστ..... Ηρεμήστε ρε με τις φωτογραφίες ρε γαμώτο...
:-))))
ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ, ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥΑρχικά δημιουργήθηκε από Μητσος1
Εγώ αντιθέτως είχα το Γιωρίκα πίσω μου στην επιστροφή να με βγάζει φωτογραφίες μέσα από το αυτοκίνητο αβέρτα!!! (Μανία κι'αυτή που σας έχει πιάσει ρε παιδί μου...)
Κάποια στιγμή μάλιστα νόμιζα οτι ήταν μπάτσος που μου έκανε σινιάλο να σταματήσω....
Τστστστστστ..... Ηρεμήστε ρε με τις φωτογραφίες ρε γαμώτο...
:-)))).
τελικα ρε παιδες πως περασατε καμια φωτο???
και η ζωή συνεχίζεται...