Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: Απορία αρχάριου! Πόσο εύκολα βγάζεις δίπλωμα?

Εγώ θα σου πω κάτι,
    Για να βγάλεις δίπλωμα θες περίπου 15 -20 μέρες ,λίγο διάβασμα και υπομονή αλλά και επιμονή.
    Για να μάθεις να οδηγάς θα σου πάρει χρόνια και αν τελικά αγαπήσεις την μηχανή ίσως σε μερικά χρόνια μάθεις να πηγαίνεις αξιοπρεπώς και με ασφάλεια μέσα και έξω από την πόλη.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από newbie82
    Θεσσαλονίκη μένω, φίλε, οπότε καταλαβαίνω ότι είναι κάπως ζόρικα τα πράγματα, αλλά ποντάρω στο ότι τουλάχιστον χάρη στο αυτοκίνητο έχω μάθει να έχω το νου μου στον δρόμο και στο ότι γενικά έχω μάθει να προσέχω τις πιθανές μαλακίες των άλλων.
    Φανταζεσαι ομως τις διαφορες πχ στο φρεναρισμα πανω στην Τσιμισκη αυτο με μοτο?

Αρχικά δημιουργήθηκε από newbie82
    , απλά μια κοπελιά που αποφάσισε τελευταία στιγμή να στρίψει αριστερά σε φανάρι απ την δεξιά λωρίδα του δρόμου και μου βαθούλωσε το φτερό. Το κορίτσι είδε ότι πήγαινα κανονικά ευθεία και δεν σκέφτηκε καν να φρενάρει ή να κόψει το τιμόνι, απλά έπεσε πάνω μου...
    Μπορεις να φανταστεις αν ησουν με μηχανη τι θα ειχε συμβει στην αντιστοιχη περιπτωση.

Με το καλο παντως μιας και το αποφασισες

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
    Φανταζεσαι ομως τις διαφορες πχ στο φρεναρισμα πανω στην Τσιμισκη αυτο με μοτο?

Μπορεις να φανταστεις αν ησουν με μηχανη τι θα ειχε συμβει στην αντιστοιχη περιπτωση.

Με το καλο παντως μιας και το αποφασισες
    Πιστεύω ότι στην αντίστοιχη περίπτωση με μηχανή (και φαντάσου η τύπισα δεν είδε ολόκληρο αμάξι, την μηχανή θα έβλεπε θα έτρωγα μια καλή σαβούρντα με ποιος ξέρει τι συνέπειες.
    Καταλαβαίνω τις προειδοποιήσεις σου αλλά θέλω να ξέρω να οδηγάω μηχανή, να πάρω το δίπλωμα σε πρώτη φάση και μετά αν δω ότι μου αρέσει και με βολεύει το συνεχίζω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από drspeed
    Εγώ θα σου πω κάτι,
    Για να βγάλεις δίπλωμα θες περίπου 15 -20 μέρες ,λίγο διάβασμα και υπομονή αλλά και επιμονή.
    Για να μάθεις να οδηγάς θα σου πάρει χρόνια και αν τελικά αγαπήσεις την μηχανή ίσως σε μερικά χρόνια μάθεις να πηγαίνεις αξιοπρεπώς και με ασφάλεια μέσα και έξω από την πόλη.

Μακάρι το δίπλωμα να βγαίνει τόσο σύντομα για κάποιον που δεν έχει ιδέα, δεν έχω ιδέα για το πόο δύσκολες είναι οι εξετάσεις και τι περιέχουν. Πάντως φοβάμαι ότι έχεις δίκιο, δηλαδή για να μάθω να οδηγάω μηχανή με την ίδια άνεση που οδηγάω αμάξι χρειάζονται χρόνια καθημερινής τριβής.

Όμως ένα βήμα την φορά, εγώ θα πάω να βγάλω δίπλωμα το φθινόπωρο και αν δω ότι με βολεύει και μου αρέσει το δίκυκλο τότε σκέφτομαι να αγοράσω ένα.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΠΑΠΙΑΣ - ΑΠΟΡΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥ ΑΣΧΕΤΟΥ!
    από stelios6 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2017, 00:12
  2. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2008, 00:51
  3. Ποσο ευκολα?
    από rsp στο forum KTM
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2007, 12:12
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2005, 12:30
  5. Απαντήσεις: 1