Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 151

Θέμα: ΣΟΣ προσοχη στη κορινθου-πατρων

Πανευρωπαικά από τις χειρότερες καρμανιόλες μαζί με αυτήν του Αγρινίου

εδώ και καιρό αν χρειαστεί να κατέβω προς τα κάτω προτιμώ ειλικρινά την διαδρομή από Δελφούς και αςαργήσω λίγο παραπάνω ... η την παλιά Εθνική ...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    και ολα αυτα που γραφω, ισχυουν για οδηγηση με αυτοκινητο σε αυτο τον δρομο...

με τη μηχανη η διαδρομη ειναι αστεια...και δεν ειναι τυχαιο που δε θα ακουσετε ποτε ατυχημα με μηχανη σε αυτο το δρομο...
    με μηχανη μαλιστα αυτο το κομματι ειναι και πολυ πιο ευχαριστο, μιας και εχει στροφες, βλαστηση, και ειναι και στο ματι πιο φιλικο...το κομματι της εθνικης μετα την κορινθο ειναι απιστευτα βαρετο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    εδώ και καιρό αν χρειαστεί να κατέβω προς τα κάτω προτιμώ ειλικρινά την διαδρομή από Δελφούς και αςαργήσω λίγο παραπάνω ... η την παλιά Εθνική ...
    ρε κατμαστερ...επειδη εχω παει και απο την παλια εθνικη...για πιο λογο να την προτιμησεις?

ακομα πιο στενος δρομος, με περισσοτερες διασταυρωσεις, οπου μαλιστα μπαινουν και ΤΡΑΚΤΕΡ/αγροτικα με μπαρμπαδες, περνας μεσα απο χωρια οπου κοβεις παρα πολυ ταχυτητα...και στην πορεια φυσικα, αμα πεσεις πισω απο 2-3 φορτηγα που ειναι πολυ συχνα τετοια κονβου, θα πας με 50 για αρκετα χλμ γιατι δεν υπαρχει και διαθεσιμος χωρος για προσπεραση...

για πιο λογο λοιπον να προτιμησεις το δρομο με ολα αυτα τα αρνητικα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    ρε κατμαστερ...επειδη εχω παει και απο την παλια εθνικη...για πιο λογο να την προτιμησεις?

ακομα πιο στενος δρομος, με περισσοτερες διασταυρωσεις, οπου μαλιστα μπαινουν και ΤΡΑΚΤΕΡ/αγροτικα με μπαρμπαδες, περνας μεσα απο χωρια οπου κοβεις παρα πολυ ταχυτητα...και στην πορεια φυσικα, αμα πεσεις πισω απο 2-3 φορτηγα που ειναι πολυ συχνα τετοια κονβου, θα πας με 50 για αρκετα χλμ γιατι δεν υπαρχει και διαθεσιμος χωρος για προσπεραση...

για πιο λογο λοιπον να προτιμησεις το δρομο με ολα αυτα τα αρνητικα?

γιατί δεν εχω πετύχει ποτε τριπλή προσπέραση σε φορτηγό με 160 + από το αντίθετο και να μην υπάρχει διάζωμα ...

γιατί δεν εχω πετύχει ποτε τριπλή προσπέραση σε φορτηγό με 160 + από το αντίθετο και να μην υπάρχει διάζωμα ...

αυτο δεν ειναι κατι που γινεται συχνα ομως...και οπως ειπα πριν...οδηγοντας στη βοηθητικη, τα απογευγεις ολα αυτα...

στην παλια εθνικη αντιθετως...πολλοι οδηγουν εκει λες και ειναι σε ειδικη διαδρομη...εχει και ακριβως τις προδιαγραφες ο δρομος για να οδηγησεις ετσι...σφιχτος και απανωτες στροφες...και γινονται και εκει πολλα ατυχηματα...

Πανευρωπαικά από τις χειρότερες καρμανιόλες μαζί με αυτήν του Αγρινίου ...
    Του Αγρινίου μας τελείωσε ευτυχώς, Αγγελόκαστρο-Αμβρακία μια ευθεία πλέον.

Όσο για την παλιά ΕΟ Κορινθου-Πατρων, με εξαίρεση το ωραίο κομματι Ακράτα-Τραπεζα, το υπόλοιπο ΜΑΚΡΙΑ !

Ειναι πρακτικά όλο σε κατοικημενη περιοχή (τελειώνει το ενα χωριό, αρχίζει το άλλο κολλητά), με ότι αυτό συνεπαγεται για την κίνηση και τα απρόοπτα αλλα και για τα όρια που καλό ειναι να ψιλοτηρούμε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Του Αγρινίου μας τελείωσε ευτυχώς, Αγγελόκαστρο-Αμβρακία μια ευθεία πλέον.

Δυστυχώς όχι.... ξαναέκλεισε εδώ και ένα μήνα περίπου......

Προχθές που πήγα και γύρισα ξαναπέρασα πάλι από το φαράγγι....
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
    Δυστυχώς όχι.... ξαναέκλεισε εδώ και ένα μήνα περίπου......
    Προχθές που πήγα και γύρισα ξαναπέρασα πάλι από το φαράγγι....
    Ορθόν, αλλα νομίζω το ένα ρεύμα για συμπληρωματικές εργασίες. Πληρώνουμε τις προεκλογικές πρεμουρες του Σουφλια να κόψει κορδέλες.

Τεσπα, για το Κορινθος - Πατρα μαγκες, δεν έχει νοημα να το συζητάμε. Ο δρόμος ήταν αυτός που ήταν, ΕΑΝ πηγαίναμε με τα όρια 90-100 δε θα υπήρχε κίνδυνος, το ζήτημα ειναι οτι όλοι μας το σκίζαμε γι' αυτό και τρώγαμε τα μουτρα μας.

Το ζήτημα πλεον ειναι οτι φτιάχνεται σα δρομος (επιτέλους) και στην ουσία ειναι εργοτάξιο. Για όσο θα διαρκουν τα έργα πρέπει να οδηγούμε αναλόγως. Απλα πράγματα.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Το ζήτημα πλεον ειναι οτι φτιάχνεται σα δρομος (επιτέλους) και στην ουσία ειναι εργοτάξιο. Για όσο θα διαρκουν τα έργα πρέπει να οδηγούμε αναλόγως. Απλα πράγματα.
    Σωστός.
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Κάτσε βρε Πάνο για να καταλάβω.

θεωρείς το κομμάτι Αίγιο-Πάτρα "μια χαρά δρόμος"?

pano (εσύ με το ντουπκατι) δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!!! Ο δρόμος γίνεται επικύνδυνος απο αυτούς που τον χρησιμοποιούν!!!
    Το χειρότερο σ αυτόν τον δρόμο είναι οι προσπεράσεις που κάνουν οι περισσότεροι βγαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα ενώ χωράει κοπάδι γίδια ανάμεσα σ αυτούς και σ αυτόν που προσπερνούν.
    Ο δρόμος δεν έχει προδιαγραφές αυτοκινητόδρομου αλλά δε φταίνε οι προδιαγραφές που είμαστε ζώα.
    Αν δεν ήταν βασικός οδικός άξονας δεν θα ήθελα να αλλάξει αλλά επειδή συνδέει τη χώρα με την ευρώπη ΠΡΕΠΕΙ να γίνει σαν την Αττική οδό.

Μην "τσακώνεστε" γιατί αλλιώς το βλέπουμε όσοι τον χρησιμοποιούμε κάθε βδομάδα κι αλλιώς οι περιστασιακοί χρήστες, με τον καιρό συνηθίζεις χωρίς να το καταλάβεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    p@no,

αυτες τις μπουρδες πες τες στον πατερα μου, που εχει μια λαμα κ τεσσερεις βιδες απο τιτανιο στην σπονδυλικη στυλη κ ειναι κ κατα 40.000ε ελαφυτερος ... το 2003

για να μην ξεχασω κ τα 12.000ε η αξια του Peugeot 206 το οποιο βγηκε ολικη ...

60 χρονων ανθρωπος, με 3 παιδια εκ των οποιων το ενα ανηλικο, λες να ετρεχε ή να εκανε ταρζανιες?!

Τα ατυχημα εγινε λογω κακοτεχνιας, στο κομματι κοντα στο Αιγιο που γινεται ο δρομος 2 λωριδες ανα κατευθυνση και διαχωριστικο διαζωμα απο μπετον (ισως ειναι το μοναδικο σημειο που εχει μπετον οποτε ισως καταλαβες που εννοω).

Επεσε επανω σε δυο απανωτες λακουβες πανω στην στροφη, οι οποιες τον τιναξαν πανω στο μπετον, οπου κ σερνωταν το αμαξι, μεχρι που μετα απο λιγα μετρα (!!!) σταματαει το μπετον κ εχει την κλασσικη μεταλλικη μπαρα, η οποια προεξηχε κιολας (!!!) αρα χτυπησε το αμαξι με το αριστερο φαναρι κ το αναγκασε να φερει 2 σβουρες κ να σταματησει στην βοηθητικη λωριδα, με την μουρη κοιτωντας προς τα πισω ...

Η φαση ειναι οτι καποιος που ερχοταν κ πηγαινε στην βοηθητικη λωριδα, δεν τον ειδε μιας κ ηταν στροφη, και την ωρα που ο πατερας μου βρισκοταν σε θεση που προσπαθουσε να εγκαταλειψει το οχημα τον χτυπησε μετωπικα, σπαζοντας του πολλα κοκκαλα, και θρυμματισε κ την σπονδυλικη του στυλη ...

Μην την συνεχισεις αυτην την κουβεντα γιατι δεν σε περνει ρε φιλε ... να προσεχεις τι λες, γιατι δεν ξερεις τι εχει τραβηξει ο καθενας μας ...

φιλικα παντα

Να σου πω περαστικά αν και θα ταλαιπωρείται ο άνθρωπος μια ζωή γιατί είναι και μεγάλος και ο τραυματισμός είναι δύσκολος. Ας πω τυχερός μέσα στην ατυχία του. Εγώ τον δρόμο δεν τον ήξερα τότε για να ξέρω την κατάσταση του, μπορώ να πω όμως (με κάθε επιφύλαξη και σεβασμό προς εσένα και την οικογένεια σου) πως ο ανθρώπινος παράγοντας έχει πάντα τον πρώτο λόγο. Μην σκέφτεσαι την προσωπική σου εμπειρία γιατί δεν είσαι αντικειμενικός (καλά κάνεις βέβαια αλλά επηρεάζεται η κρίση σου!)
    Συγγνώμη που πήρα το θάρρος κι απάντησα χωρίς να γνωριζόμαστε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    panosch89,

απλα θελω να σου δειξω οτι αυτον τον δρομο τον εχω φαει με το κουταλι, απειρες φορες, και με μηχανη κ με αυτοκινητο, απο παλια μεχρι σημερα...

παλια ο δρομος ηταν σε χειροτερη κατασταση, απο αποψη οδοστρωματος, τωρα τα τελευταια εχουν στρωσει καινουργια ασφαλτο σε ορισμενα σημεια (ενα απο αυτα ειναι κ το κομματι που τρακαρε ο πατερας μου) ...

ο δρομος αυτο ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, τελος ...

εχω γλυτωσει παραλιγο θανατηφορα τροχαια στο τσακ, παμπολες φορες, ειτε με μηχανη ειτε με αυτοκινητο ...

εχω δει πεζους, ενα γαιδουρι, κατσικες, κιαλλα ζωακια στην μεση του δρομου να κανουν βολτες ...

και πες εσυ εχεις τον νου σου ... οι αλλοι που ερχονται απο το αντιθετο ρευμα κ ειναι στοκοι κ μπαινουν στην πορεια σου για μια προσπεραση??? στα καλα καθουμενα ... για να μην σου πω ποσους εχω δει να φερνουν τρελες πιρουτες οταν βρεχει, ανεξελεγκτα κ να κανεις τον σταυρο σου που δεν επεσαν επανω σου ...

Και για να ολοκληρωσω κ να τελειωνει αυτη η ιστορια, κατσε μια μερα κ προσπαθησε να μετρησεις τα εικονοστασιακια στην ακρη του δρομου για να παρεις μια ιδεα για ποσα θυματα θρυνησαμε στην διαδρομη αυτη ... ειναι ΑΜΕΤΡΗΤΑ

παρε κ ενα αποσπασμα απο στατιστικη υπηρεσια 2009
    ¨Την τρίτη θέση στον κατάλογο καταλαμβάνει ο νομός Αχαΐας με 43 τροχαία δυστυχήματα και 51 νεκρούς και ακολουθούν οι νομοί Κορινθίας και Ηλείας.

εδω ολοκληρο το αρθρο
    http://www.verianet.gr/index.php?opt...587&Itemid=112

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Ο πιο μπουρδέλο καρμανιόλα δολοφόνος δρόμος στην Ελλάδα... τον ονομάζουν και εθνικη οδό πανάθεμά τους και ζητάνε και διόδια...

Οπως πολλοί άλλοι, έχω κάνει πολλές φορές το Κόρινθος -Πάτρα και με αυτοκινητο και με μηχανή σε διάστημα 15 ετών, δηλαδή και με "ελαφρά" αίσθηση περί της οδικής ασφάλειας και με πλήρη γνώση των κινδύνων και με προσαρμοσμένη οδήγηση...

Φοβάμαι και μόνο στην ιδέα να αναγκαστώ να χρησιμοποιήσω αυτόν το δρόμο πάλι και όποτε υπάρχει η σκέψη για ταξιδι προς τα εκεί πάντα σκεφτομαι άλλες εναλλακτικές διαδρομές...

όσο προσεχτικός και να είσαι ο ίδιος... σε αυτον τον μπουρδελόδρομο δε ξέρεις από πού θα σου ΄ρθει η "ατυχη" στιγμή... "παραγει" ως διαδρομή τους περισσότερους νεκρούς και τραυματίες και ξανά...

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ υπαρχουν ένα σωρό άλλοι οδηγοί που ΔΕΝ προσέχουν και από εκεί θα την πατήσεις...

Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προσοχή στη γλίτσα
    από Nik0s στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2007, 16:50
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2007, 12:07
  3. Προσοχη στη βροχη και στα βαμμενα
    από sadengr στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2006, 15:44