Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: Transalp 600

Το απολυτο site για ΤΑ ...

http://ta-deti.de/ta/index.html

Μεχρι και τροπο να φτιαξεις την (πολυπαθη στα παλιοτερα μοντελα) ηλεκτρονική εχει..

Παντως ανεξαρτητα αν ειναι HONDA η οχι ,ειναι μηχανη που δεν ζητα τιποτα...

Φίλε η μηχανή είναι η Mercedes των on-off. Ξεκούραστη, αξιόπιστη, ταξιδιάρικη. Αλλά την αδρεναλίνη σου θα την αφήσει στην ησυχία της.

Από αξιοπιστία τι να σου πω, από προσωπική εμπειρία, και 500 γραμμάρια λάδι να της αφήσεις μέσα, δεν θα καταλάβει ούτε αυτή ούτε κι εσύ.

Α, όσο κι αν φανεί αστείο σε κάποιους, μου τη δίνει που για να αλλάξεις μπουζί - φίλτρα πρέπει να λύσεις 50 βίδες και 10 πλαστικά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nicksoti
    Φίλε η μηχανή είναι η Mercedes των on-off. Ξεκούραστη, αξιόπιστη, ταξιδιάρικη. Αλλά την αδρεναλίνη σου θα την αφήσει στην ησυχία της.

Από αξιοπιστία τι να σου πω, από προσωπική εμπειρία, και 500 γραμμάρια λάδι να της αφήσεις μέσα, δεν θα καταλάβει ούτε αυτή ούτε κι εσύ.

Α, όσο κι αν φανεί αστείο σε κάποιους, μου τη δίνει που για να αλλάξεις μπουζί - φίλτρα πρέπει να λύσεις 50 βίδες και 10 πλαστικά.
    Ναι αυτο ειναι ενα θεμα.. το ιδιο και για να ρυθμισεις βαλβιδες..

Παλαιό μέλος
    ναι, αλλα ειναι δοκιμασμενο μοτερ , ασπαστο.

θυμαμαι ημουν σε ενα συνεργειο στην επαρχια και φερνει ενας τυπος το ΤΑ για σερβις.

Ανοιγει την ταπα ο μαστορας να βγει το παλιο λαδι.

Αχιζει να ρεει ενα καταμαυρο πραμα και μετα απο 3 περιπου δευτερολεπτα(μπορει και λιγοτερο) το λαδι σταματησε.Αυτο ηταν ολο....

Τον κοιταζει ο μαστορας με ενα υφος του τυπου ''που σε βρηκαμε εσενα ?"

"πουνε το λαδι ρε μαλακα?Θα το καψεις ρε οργιο" του λεει

Το vstorm μπορει κι αυτο να ειναι σκυλι.Αν και προσωπικα εχω τις αμφιβολιες μου

θα δειξει το μελλον.Ακομα ειναι πολυ νωρις

Παλαιό μέλος
    Το συγκεκριμενο TA ειναι του 89 και το βλεπω στη Σπαρτη που κυκλοφορει ακομα.

Ουτε και ξερω κανα συμβαν με ΤΑ που βαρεσε μοτερ

Για τα 600, δεν γνωρίζω πολλά. Από την παρέα μου που είχε αρκετά, κανένα δεν έβγαλε κάποιο πρόβλημα.
    Είχα 650 για 2 χρόνια.
    Το μελανό σημείο του TransΠίνδ 650 είναι η κατανάλωσή του. Για να κινηθείς αξιοπρεπώς (δηλ. πάνω από 140), η κατανάλωση παίζει από 8 l/100km και πάνω. Το V-Strom καίει παντού και πάντα 2 λίτρα λιγότερα από το ΤΑ και σε συνδιασμό με την πολύ καλύτερη σέλα του και το μεγαλύτερο ρεζερβουάρ του, είναι μακράν καλύτερο για ταξίδια.
    Με το ΤΑ έγραψα 50.000, με ένα μόνο σέρβις στις 13.000 χλμ. Βενζίνη, λάδια και μπουζί ήθελε το μηχανάκι. Παροιμιώδης αξιοπιστία.

Αρχικά δημιουργήθηκε από xifias
    Το συγκεκριμενο TA ειναι του 89 και το βλεπω στη Σπαρτη που κυκλοφορει ακομα.

Ουτε και ξερω κανα συμβαν με ΤΑ που βαρεσε μοτερ
    Βαρεσε το δικο μου αλλα απο μαλακια ενος μαστορα.
    Μετα απο σερβις και αλλαγη ενος κομματιου της καλωδιωσης βραχυκυκλωσε και ηρθα καρδιτσα απο θεσσαλονικη μονοκυλυνδρος και με τερμα γκαζι.
    Μετα απο λιγο καιρο αρχισε να ακουγεται η μια μπιελα και τελικα παρεδωσε πνευμα.
    Παντως ειναι οντως ασπαστο αυτο το μοτερ και αν ξερατε πως το πηγαινα θα με παιρνατε με τις πετρες
    ΚΑΡΔΙΤΣΑ POWER
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=11736&perpage=5&pagenumber=4

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF