πόσο να σου πάρει δηλαδή κάποιος για 5 λίτρα ρε αδερφέ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το πόσο κοστολογεί κάποιος κάτι είναι πολλές φορές υποκειμενικό.Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
![]()
![]()
Καταλαβαίνω βέβαια πώς το λες, αλλά όταν πληρώνεις 5-6 ευρώ το μπουκάλι των 700 ml στο S/M και είναι επιοικώς ξέπλυμα, θα θεωρούσα τίμιο τα 10 ευρώ το κιλό αν μιλάμε για γνήσιο πράμα.![]()
![]()
Αρχηγέ μάλλον το υπέρ κοστολογείς το υγρό
Επειδή είμαι σε στέρηση, γι αυτό μάλλον :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από toulis
Αρχηγέ μάλλον το υπέρ κοστολογείς το υγρό
Για Village People Leather style ήξερα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Dimos35
όταν πληρώνεις 5-6 ευρώ το μπουκάλι των 700 ml στο S/M
Για χειροπέδες και στρώμα φακίρη ήξερα...
Για μεταλλικά μανταλάκια και κροκοδειλάκια από φορτιστή ήξερα...
Για το spankig φτυάρι που φούρνιζε η γιαγιά μου ήξερα...
Για την γάτα με τις εννιά ουρές ήξερα...
Αλλά για ρακή δεν ήξερα ότι χρεώνεται extra ...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Για Village People Leather style ήξερα...
Εντάξει για την ρακή ....
για τα προηγούμενα πώς ήξερες;
![]()
![]()
:rotflmao:
# unzip ; strip ; touch ; grep ; > finger ; mount ; fsck ; > more ; yes ; umount ; sleep ...
Παππού εκεί χρεώνουν το μπουκάλι όχι το περιεχόμενοΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
γνησιότατο είναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Dimos35
Το πόσο κοστολογεί κάποιος κάτι είναι πολλές φορές υποκειμενικό.
Καταλαβαίνω βέβαια πώς το λες, αλλά όταν πληρώνεις 5-6 ευρώ το μπουκάλι των 700 ml στο S/M και είναι επιοικώς ξέπλυμα, θα θεωρούσα τίμιο τα 10 ευρώ το κιλό αν μιλάμε για γνήσιο πράμα.![]()
![]()
στο αμπελάκι μας δε ρίχνουμε τίποτα (βέβαια όλο και κάτι θα "ξεπλυθεί" από τα από πάνω)
φαντάσου ξετσαμπουρώθηκαν τα στράφυλα για να μη βγάλει εκείνο το πώς-το-λένε που είναι βλαβερό![]()
![]()
Tα καφενεία την αγοράζουν από εμάς γύρω στα 3-4 ευρώ το λίτρο αν δεν κάνω λάθος ,οπότε για μία αμελητέα ποσότητα που εσύ ζητάς τί να σου πάρει ο άλλος ;
Αν ζητούσες κάνα 50-100 λίτρα ...να δω ποιός θα σου έδινε ...![]()
![]()
![]()
Ξυλόπνευμα .Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
γνησιότατο είναι...
στο αμπελάκι μας δε ρίχνουμε τίποτα (βέβαια όλο και κάτι θα "ξεπλυθεί" από τα από πάνω)
ξετσαμπουρώθηκαν τα στράφυλα για να μη βγάλει εκείνο το πώς-το-λένε που είναι βλαβερό
...Είναι αυτό που εάν δεν έχει μέσα ...πίνεις , την ακούς ΚΑΛΑ και την άλλη μέρα σηκώνεσαι σαν να μην συνβαίνει τίποτα .....Και πας στο αμπέλι για τρίγο:rotflmao:
εγώ θα του τα πάρω (αφού δεν τη δέχεται δώρο... μην τον ρίξω στου super market τον άνθρωπο) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Tα καφενεία την αγοράζουν από εμάς γύρω στα 3-4 ευρώ το λίτρο αν δεν κάνω λάθος ,οπότε για μία αμελητέα ποσότητα που εσύ ζητάς τί να σου πάρει ο άλλος ;
Αν ζητούσες κάνα 50-100 λίτρα ...να δω ποιός θα σου έδινε ...![]()
![]()
![]()
παιδια τσαμπα θα το παρει αλλα πειτε εσεις ποτε δε ξερεις μπορει να παω κατω να το γυρισουμε στη πωληση.
Χαχχα. Το λες αυτό γιατί εκεί πάνω το σπιτικό τσίπουρο ρέει άφθονο. Αν θα ξεκίναγαν τα συμπτώματα στέρησης να σε έβλεπα τι "extra" θα ήσουν διατεθειμένος να δώσειςΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
Στείλε details και προχωράω στο παρασύνθημα.:smilea: :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
εγώ θα του τα πάρω (αφού δεν τη δέχεται δώρο... μην τον ρίξω στου super market τον άνθρωπο) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αν και βρεθηκε η ακρη κατα ιλισια μερια ειναι ενας κρητικος που εχει ενα παντοπωλειο και πουλαει νοστιμα πραγματα (τυρια κτλ) νομιζω εχει κ ρακι. αν εισαι σε κοντινη περιοχη μου λες.