Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 18 από 18

Θέμα: ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΓΙΑ Crypton R..!!

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
    ρε μαν μη χαλιεσαι... δεν ειναι κακια χαβαλε καναμε. Αν τα εχεις με καποιον πρεπει να ειναι με τον πωλητη που σου την πασαρε για οριτζιναλ και πιθανα να σε δουλεψε με τα περι προσφορας κτλ.

Τεσπα αν το μηχανακι σου παει καλα δεν τρεχει και τιποτα...
    Ούτε κακία , ούτε και κανένα χαβαλέ ήθελα εγώ τουλάχιστον να κάνω . Απλά τόσο εγώ αλλά και ο Μάκης "ψιλοκουφαθήκαμε" με την φώτο που έλεγε protecht (προφανώς μαϊμού protech) ενώ ο ΦΑΣΤ πρότεινε στον φίλο να πάρει μια protech σαν την δικιά του . Επίσης για να γράφει στο σαιτ της Protech προσοχή στις απομιμήσεις τύπου Protecht προφανώς θα το έχουνε ξαναδεί το έργο εκεί. Δεν έιχα σκοπό ουτε να γελάσουμε με τον ΦΑΣΤ που του πούλησαν αλλή εξάτμιση για άλλη , ούτε να το παίξω ειδήμονας και σχετικός . Απλά επειδή ψάχνομαι για protech αυτήν την περίοδο , το έιχα φρέσκο το θέμα .
    Και πραγματικά αν τις δίνει ο τύπος στο Car.gr 50 εβρουλάκια τις ProtechT τότε προφανώς και τον δούλεψε τον ΦΑΣΤ γιατί σίγουρα το μαγαζί τις παίρνει ακόμα φτηνότερα και η προσφορά ήτανε και γαμώ τα παραμύθια . Καλό θα ήτανε να πάει μέχρι το κατάστημα να ρωτήσει τι ψώνισε , αν και είμαι σίγουρος οτι ο έμπορας θα ισχυρισθεί οτί ποτέ δεν του είπε για Protech αλλά για ProtechT και οτι ο ΦΑΣΤ δεν κατάλαβε , και οτι εν τέλη αυτή που του πούλησε είναι ίδια και καλύτερη και λοιπά και λοιπά .

Εν τέλη μάθαμε οτι και οι Protecht την κανουν την δουλειά τους ..

Φαστ συγνώμη αλλά κανενάς δεν νομίζω πως ήθελε ειδικά σε αυτό το θρεντ να το παίξει εξύπνος. Ελπίζω να το κατάλαβαινεις ...

Modenas Kriss 125

Μ’ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ... Το avatar του/της fast_gr
    Εντάξει παιδιά απλά είναι πολύ άκομψο κ άσχημο να πας να βοηθήσεις (όσο κ αν μπορείς) ένα παλικάρι κ να δέχεσαι μια φραστική επίθεση απτο πουθενά κ ξαφνικά να σε δουλεύουν για κάποιο λάθος σου αντί να στο επισημάνουν με όμορφο τρόπο...

Όλα οκ μην χαλάμε κ το ποστ του παιδιού άλλωστε με εμένα...

Υ.Γ Πάντως η συγκεκριμένη εξάτμιση που έχω (γιατί δεν μπορώ να μιλήσω για την original protech) με καλύπτει απόλυτα σε όλα ήττε στον ήχο της, ήττε απο απόδοση ήττε απο ομορφιά κτλπ κ για εμένα αξίζουν τα λεφτά της.
    ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΕΛΟ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΓΙΟΡΤΗ ΗΤΑΝΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΪΚΗ

6/12/2008 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
    ρε μαν μη χαλιεσαι... δεν ειναι κακια χαβαλε καναμε.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
    Φαστ συγνώμη αλλά κανενάς δεν νομίζω πως ήθελε ειδικά σε αυτό το θρεντ να το παίξει εξύπνος. Ελπίζω να το κατάλαβαινεις ...
    Όπως τα είπαν τα παιδιά με μια ακόμα λέξη που θέλω να προσθέσω κι εγώ, "πειραγματάκι"..

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Εξάτμιση για crypton x
    από chrizZ στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2010, 16:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •