Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 91

Θέμα: Πόσο εύκολο ή δύσκολο....

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Τις προαλες στα διόδια περ.υμ. Παλικάρι με σκουτερ και τη κοπέλα πίσω προσπερνά την ουρά και μπενει να πληρώσει... Τύπος με μπεμπε καμπριο τσαντιζεται... Πατά Γκάζι φτάνει δίπλα του και του λέει.. Είσαι μάγκας και μας περνάς για μαλακες;;το παλικάρι με το σκουτερ του λέει οκ φίλε σορυ περνά κ πλήρωσε αλλά ο μπεμπε πατά Γκάζι περνά μπροστά τον κλείνει τελείως κάνοντας αρριστερα το τιμόνι ... Ανοίγει πόρτα κατεβαίνει και του λέει... Τώρα πως θα φύγεις;;σκάει κοντά όλο μαγκιά και φωνάζοντας του λέει ... Είσαι τυχερός που είσαι με τη κοπέλα.. Το λέει αυτό κανά δυο φορές.. Και σκαεινενα μπατσο στο παλικάρι με το σκουτερ!!! Το παλικάρι δεν αντιδρά και του λέει φυγε ρε φίλε οκ.. Και ο άλλος συνεχίζει και σπρώχνει το σκουτερ να πέσουν τα παιδιά κάτω ... Μόλις ο τύπος στο σκουτερ βλέπει ότι το σκουτερ δε πέφτει γιατί ακουμπησε στο τοιχακι το παρατα με σαλτο κατεβαίνει .. Πετά τις παντοφλες με κίνηση νιτζα (εκεί τη κατάλαβα ότι το έχει...) δίνει τρία χτυπήμΑτα στο μαλακά με το μπεμπε κ σε μια στιγμή τον έχει ξαπλωσει κάτω με σπασμένο σαγονι βγαλμενο ώμο !!! Και να φωνάζει βοήθεια!!! Παει κοντά σκύβει απο πάνω του λέει ... Είσαι τυχερός που είμαι με τη κοπέλα αλλιώς θα ματωνες.. Σηκώνει το βεσπακι από το τοίχο φορά τις σαγιοναρες και φεύγει ..

Ο μπεμπε ξαπλα περίμενε ασθενοφόρο και ψιλοεκλαιγε από το πόνο γιατί;; Γιατί άμα είΣαι Μαλακας η τιμωρία θα έρθει εκεί που δε το περιμένεις..

Παντα ελεγχω τα νευρα μου οποτε δεν θα πλακωθω με καποιον επειδη "θολωσα" (και μεταξυ μας μου φαινονται λιγο αστεα ολα τα ποστς του στυλ " αν δεν ειχα την γιαγια μου/την ξαδερη μου, αν δεν με πονουσε το αριστερο @δι, θα κατεβαινα κατω και θα σε λιωνα στο ξυλο). Και αν εχουν δει πολλα τα ματια μου, ποτε δεν εχω πλησιασει καν σε σημειο να πλακωθω γιατι και μαλακια να κανει ο αλλος ξερω οτι δεν θελει επιτηδες να με σκοτωσει.

Καταλλα αν μου ορμηξει ο αλλος πρωτα γενικα δεν εχω προβλημα και θα τις παιξουμε τι φαπες μας , αλλα δεν μου εχει συμβει στον δρομο ποτε ακομα. Εξαλλου και οσες φορες στη ζωη μου εχω παιξει μπουνιες, παντα ο αλλος μου ορμαει (ειμαι λιγο εριστικος ο ατιμος )

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    ο δρομος δεν ειναι πιστα ουτε ρινγκ παιδια.
    παντα θα υπαρχουν εκει εξω διαφορα φρουτα που δεν το ξερουν αυτο, και ψαχνουν "πελατες"
    τωρα τις συνεπειες και στις 2 περιπτωσεις που ενδεχομενως υπαρχουν......μεγαλα παιδια ειστε κρινετε και συμετεχετε κατα το δοκουν.
    εγω προσωπικα δεν εχω και μεγαλη "φαγουρα" στο δεξι μου χερι, εχω πιο σοβαρα πραγματα να ασχοληθω στη ζωη μου.........................εκτος και αν δεν γινεται αλλιως..............
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    Τις προαλες στα διόδια περ.υμ. Παλικάρι με σκουτερ και τη κοπέλα πίσω προσπερνά την ουρά και μπενει να πληρώσει... Τύπος με μπεμπε καμπριο τσαντιζεται... Πατά Γκάζι φτάνει δίπλα του και του λέει.. Είσαι μάγκας και μας περνάς για μαλακες;;το παλικάρι με το σκουτερ του λέει οκ φίλε σορυ περνά κ πλήρωσε αλλά ο μπεμπε πατά Γκάζι περνά μπροστά τον κλείνει τελείως κάνοντας αρριστερα το τιμόνι ... Ανοίγει πόρτα κατεβαίνει και του λέει... Τώρα πως θα φύγεις;;σκάει κοντά όλο μαγκιά και φωνάζοντας του λέει ... Είσαι τυχερός που είσαι με τη κοπέλα.. Το λέει αυτό κανά δυο φορές.. Και σκαεινενα μπατσο στο παλικάρι με το σκουτερ!!! Το παλικάρι δεν αντιδρά και του λέει φυγε ρε φίλε οκ.. Και ο άλλος συνεχίζει και σπρώχνει το σκουτερ να πέσουν τα παιδιά κάτω ... Μόλις ο τύπος στο σκουτερ βλέπει ότι το σκουτερ δε πέφτει γιατί ακουμπησε στο τοιχακι το παρατα με σαλτο κατεβαίνει .. Πετά τις παντοφλες με κίνηση νιτζα (εκεί τη κατάλαβα ότι το έχει...) δίνει τρία χτυπήμΑτα στο μαλακά με το μπεμπε κ σε μια στιγμή τον έχει ξαπλωσει κάτω με σπασμένο σαγονι βγαλμενο ώμο !!! Και να φωνάζει βοήθεια!!! Παει κοντά σκύβει απο πάνω του λέει ... Είσαι τυχερός που είμαι με τη κοπέλα αλλιώς θα ματωνες.. Σηκώνει το βεσπακι από το τοίχο φορά τις σαγιοναρες και φεύγει ..

Ο μπεμπε ξαπλα περίμενε ασθενοφόρο και ψιλοεκλαιγε από το πόνο γιατί;; Γιατί άμα είΣαι Μαλακας η τιμωρία θα έρθει εκεί που δε το περιμένεις..
    απολαυστικη η περιγραφη σου
    Σημάδι του άρχοντα δεν είναι η δύναμη, αλλά το ήθος.
    Σωκράτης

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    ΜήτσΕ, τις απόψεις μου τις ξέρεις πάνω σε τέτοια θέματα...

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να βάλεις μυαλό ή να νουθετήσεις κόσμο με μπουνίδια.
    (αρκετές φορές δεν αξίζει ούτε να μιλήσεις..)

Τα πιτσιρίκια και τα μεγάλα έθνη χρησιμοποιούν βία.

Tip: αν πρόκειται ωστόσο να δείρεις -ή να σε δείρουν- φρόντισε να ΜΗΝ είσαι θολωμένος.

Εμένα μου αρέσει να σέβομαι τους ανθρώπους, ακόμα και όταν έχουν κάνει λάθος, αλλά το έχουν συνειδητοποιήσει. Αν κάποιος με χτυπήσει με την μηχανή, επειδή ήταν απρόσεχτος, μπορεί να θέλω να του σπάσω τα μούτρα εκείνη την στιγμή, αλλά δεν θα το κάνω. Αν όμως, όπως διαβάζω στο foroum αυτό, με χτυπήσει κάποιος, φταίει 100% αυτός και όταν έρθει η αστυνομία πει ψέματα ότι έφταιγα εγώ, ή ότι έκανα σούζα κτλ, τότε πραγματικά, εάν τον πιάσω στα χέρια μου θα του σπάσω τα πάντα. Σαγόνι, πλευρά, μύτη, ζυγωματικά, χέρια, πόδια, τα πάντα. Σε περίπτωση όμως που καταφέρω και με συγκρατήσω και σκεφτώ πως αν τον χτυπήσω θα με τρέχει μετά με την αστυνομία, το σίγουρο είναι πως θα του την "στήσω" σε ένα μήνα, θα τον περιμένω κάπου και αν δεν τον παρατήσω αναίσθητο στον δρόμο, δεν πρόκειται να φύγω. Επαναλαμβάνω για ποιες περιπτώσεις μιλάω. Αν με χτυπήσει κάποιος γιατί παραβίασε το stop και έρθει κατευθείαν πάνω μου και μου ζητήσει συγνώμη και φανεί ότι κατάλαβε πως έκανε λάθος, θα του δώσω το χέρι μου και θα γίνουμε φίλοι. Αλλά στα ψέματα, θολώνω. Θολώνω πολύ. 22 χρονών είμαι και δεν μου αρέσει η βία. Δύσκολα θα βαρούσα έναν άνθρωπο στην ηλικία του πατέρα μου, έναν αδύναμο εξωτερικά, έναν 70κιλο, αλλά στην περίπτωση που περιέγραψα παραπάνω, θα τον σάπιζα πραγματικά, όσο σκληρό και αν ακούγεται αυτό.
    Πάντοτε κράνος παιδιά. Από την στιγμή που ανεβαίνουμε στην μηχανή και πατάμε την μίζα, μέχρι την στιγμή που κατεβαίνουμε. ΠΑΝΤΑ

Προσωπικα θεωρω πως ειναι θεμα παιδειας.

θα μου πειτε τετριμενο? ναι αλλα αυτο πιστευω πως ειναι...

οταν εχεις προσωπικες μαρτυριες απο ατομα που ειναι στην Κασσαβετεια (πατερας και γιος ) εχοντας δικιο αλλα ο αλλος ειχε προβλημα υγειας και εμεινε στον τοπο...

εχωντας πιαστει στα χερια (παλι εχοντας δικιο) αλλα εκ των υστερων καταλαβες πως δεν αξιζε τον λογο,
    Οταν το σκεφτεσαι και το ξανασκεφτεσαι, πως δεν εχει τιποτα να κερδισεις τοτε πολυ απλα δεν ασχολεισαι!
    δύσκολο οταν εισαι θολωμενος, αλλα πολυ συνετο!
    τι και αν σε πει κοτα ο αλλος, εσυ ξερεις πως δεν εισαι οποτε ποιος ο λογος?

και αμα στο παιζει και πολυ μαγκας, του λες: "μισο λεπτακι να κανω ενα τηλ." πατας το 100 και να δεις μετα τι μουτρα θα εχει και ποσο μαγκας θα το παιξει (εαν δεν εχει γινει μπουχος).

κακα τα ψεματα εκει εξω δεν ξερεις τι παιζει, μπορει ο αλλος να ειναι αδειουχος ή και αποφοιτος απο τον κορυδαλο, ΨΝΑ κτλ.

Τωρα αν καποιος ειναι τοσο αντρας που δεν μπορει να το κανει γαργαρα... καλα ξεμπερδεματα...

αυτα τα λιγα, παω να δω το ΔΔ να γελασω λιγο, ειναι ο τσαρουχας μαζι... :rotflmao:
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Αρχικά δημιουργήθηκε από katath
    Δύσκολα θα βαρούσα έναν άνθρωπο στην ηλικία του πατέρα μου, έναν αδύναμο εξωτερικά, έναν 70κιλο, αλλά στην περίπτωση που περιέγραψα παραπάνω, θα τον σάπιζα πραγματικά, όσο σκληρό και αν ακούγεται αυτό.
    :rotflmao: :rotflmao: καλο το 70κιλο
    εχω δει και νιωσει 64κιλους που αν σε χαιδευαν δυνατα με γυμνα χερια θα παθαινες ζημια..
    αν πας στα 69 ή 75 κιλα μιλαμε για χοντρες ζημιες (με γυμνα χερια..)
    παιζει πολυ κομπλεξ με γυμναστηρια, πολεμικες τεχνες, αρχιδομαγκία, πτυσομενα, μαχαιρια κτλ. Οσο παιρναει ο καιρος χειροτερευουμε σαυτον τον τομεα...οποτε το νου μας..

επισης εκτος από ολα τα λογικα κ πολιτικαλυ κορεκτ πραγματα που υποθηκαν (και με τα οποια λιγο πολυ συμφωνω-ειδικα με αυτα που ειπε ο Trap) παιζει κ η ψυχολογια μετα. Αν μπορεις να φυγεις κ να πεις ολα καλα δεν με νοιαζει, καλως..
    Αν ομως αφηνεις τον καθε παπαρα να παει να σε σκοτωσει κ μετα να σε τραμπουκιζει και να ζηταει και τα ρεστα πρεπει να εισαι δυνατος χαρακτηρας για να πεις ειναι απλα ενα πιθηκοειδες και δεν ασχολουμαι..
    Να μην σου αφηνει μετα ψυχολογική πιεση οτι εκανα την παπια και εδωσα πατημα κοινωνικο στο ζωο να συνεχισει-που εγω που ειμαι απο τους σωστους που προσεχω και ειμαι τυπικος στη συμπεριφορα μου στο δρομο, που, που , που... θα τα κανει και σε αλλους σαν κ μενα-ολοι θα κανουμε τις παπιες και τελικα τα πιθηκοειδη θα μας κατακλησουν και θα γεννανε παιδια αβερτα μεχρι να γεμισουνε το κοσμο( επιτηδες η υπερβολη..)
    Δεν ειμαστε ολοι δυνατοι σαν χαρακτηρες γι'αυτο και εχουμε γεμισει κομπλεξικους οπως ανεφερα..

Αρα οι δρασεις μας πρεπει να προσαρμοστουν στην προσωπικοτητα μας-οχι για να βαλουμε απαραιτητα μυαλο σε καποιον, πολυ χλωμο-οσο για να τα εχουμε καλα με τον εαυτο μας και να μην καταντησουμε κομπλεξικοι εμεις οι ιδιοι τελικα...

Τελικά ρε παιδιά κανείς από τους από πάνω μου δεν έχει φάει ξύλο ;

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Τελικά ρε παιδιά κανείς από τους από πάνω μου δεν έχει φάει ξύλο ;
    Εγω είμαι με το μπεμβε ρε συ .... Από το νοσοκομείο σας γράφω...:rotflmao:

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Δεν πήραμε γρήγορα μηχανάκια για να τρώμε ξύλο.
    Life begins at 45°.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    Εγω είμαι με το μπεμβε ρε συ .... Από το νοσοκομείο σας γράφω...:rotflmao:

Περαστικά...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Παλιότερα σε κάθε περιστατικό τσακωνόμουν ... και θες λόγω όγκου, λόγω γνώσης.. λόγω μεγάλης τύχης... πάντα τις "έριχνα" και δεν τις "έτρωγα".

Μέχρι που μου μπήκε μυαλό στο κεφάλι και διαπίστωσα πως όσες φορές και αν πλακωθείς με κάποιον , πάντα θα υπάρχει και ενας που θα κάνει μια μαλακία στον δρόμο (ακόμα και εσύ ο ίδιος), πάντα θα πρέπει να "διδάσκεις" με ξύλο;

Και τι γίνεται αν ο άλλος πλέον τραβήξει όπλο;... τι γίνεται αν σε "έχει"; και σε κάνει αεροπλάνο-τούμπανο;

ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΚΡΙΒΩΣ;

Γιατί δεν μιλάμε οτι έχεις πέσει, έχεις χτυπήσει... που εκεί σίγουρα δεν μπορείς να εμπλακείς και σε καυγά... Μιλάμε για την περίπτωση που έχεις γλυτώσει στην τρίχα. Εκεί που λές "ευτυχώς , δόξα σοι ο Θεός την γλύτωσα σήμερα" και έχεις εκείνο τον κρύο ιδρώτα και το στεγνό στόμα απο την αδρεναλίνη.

ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΝ ΤΟΥ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ;

τίποτα.. ίσως μάλιστα να μπλέξω γιατί μπορεί και να τον στείλω στο νοσοκομείο και εκεί που είμαι θύμα και έχω δίκιο , να καταλήξω θύτης και να πληρώνω μια ζωή την μαλακία του άλλου που πλήρωσα με ξύλο...

Οπότε απλά κουνώ το κεφάλι , του ρίχνω κανά μπινελίκι αν είμαι εκτός εαυτού και μετά φεύγω. Και ευχαριστώ που έφτασα και πάλι σπιτι ακέραιος και θα δώ την κόρη μου και τους κοντινους μου ανθρώπους.

Αν τώρα γίνει όπως ήταν με το παιδί που περιγράφηκε παραπάνω με το scooter στα διόδια, τότε μιλάμε για απειλή κατά ζωής και οχι για ατύχημα οπότε θα συμπεριφερθώ ακριβώς όπως έκανε και εκείνος.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Εκεί που λές "ευτυχώς , δόξα σοι ο Θεός την γλύτωσα σήμερα"
    Άσε που είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κάποια από τις 10 εντολές λέει "μην παίζεις μπουνιές".
    Life begins at 45°.

εαν εχεις τσακίσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ εναν άνθρωπο,

.........................................................

και ΞΕΡΕΙΣ οτι είναι μόνιμες η βλάβες που του έκανες,

......................................

..........................

την επόμενη φορα που θα κανεις ενα βημα προς τον "μαλακα που φταιει"

..........................................................

ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ!!

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πόσο ευκολο ειναι να γινεις Moto GP star?
    από sapila racing στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2012, 18:44
  2. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2010, 23:11
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2004, 14:30
  4. Ποσο Ποναει.........
    από niko13g στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 16:17
  5. Πόσο έχει το Ducati