Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 36

Θέμα: Διανομεας και βιβλιαριο υγειας.

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
    αυθημερον το πηρα και εγω.....
    Ε Λ Λ Α Δ Α Ρ Α
    Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
    Ministry Of Lost Souls

Παλαιό μέλος
    κανονικά θέλει εξετάσεις αίματος για hiv υπατήτιδα και κάτι ακόμα
    θέλει ακτίνα θώρακα
    κόπρανα που πίνεις ένα ζουμί απο το βράδυ
    καμια 100,00eyro
    και το βιβλιάριο αυτό δεν έχει καμία σχέση με ασφάλιση

για βιβλιαριο υγειας θα χρειαστεις 4(αν θυμαμαι καλα) φωτογραφιες....μια εξεταση θωρακος....και μια εξεταση κοπρανων...σε δημοσιο νοσοκομειο...απο την στιγμη που δεν θα εχεις αμεση επαφη με την παραγωγη και την επεξεργασια των τροφιμων αλλα θα τα μεταφερεις μονο δεν χρειαζονται εξετασεις αιματος...σου προτινω να πας στον Πειραια και να δηλωσεις οτι θα δουλεψεις σε εκεινη την περιοχη (αν εισαι Αθηνα εννοειτε παντα) για να παρεις το βιβλιαριο αμεσα....

Παλαιό μέλος
    Ότι είπαν και πιο πάνω

Αίματος θώρακα κόπρανα δηλαδή

Μπορείς να τα κάνεις και σε ιδιωτικό δεν είναι αναγκαίο το δημόσιο

Αν δεν τα κάνεις και σε πιάσουν πας αυτόφωρο

Αν κάνουν έλεγχο στο μαγαζί είναι το πρώτο που ζητάνε

Τώρα όσο για την ασφάλιση γνώμη μου βέβαια αλλά καλύτερα να κάτσεις σπίτι σου αν είναι να δουλέψεις ανασφάλιστος σε τέτοια δουλειά

Επίσης πρέπει να γνωρίζεις ότι καλό είναι να οδηγάς μηχανάκι του μαγαζιού ( νομικά πάντα )
    Όπως επίσης πρέπει να γνωρίζεις ότι σαν επάγγελμα υπάρχουν αρκετές αμφισβητήσεις για την νομιμότητα του καθώς στην πραγματικότητα είναι μεταφορά τροφίμων κατά την οποία θεωρητικά χρειάζεται πιστοποιημένο όχημα πράγμα το οποίο δεν υφίσταται.

Κυνός δεν κουνιόμαστε σε κανέναν γιατί αν ξέρει και θέλει μας τραβάει άνετα ( εδώ και όχι μόνο κολλάει το μηχανάκι του μαγαζιού )

όπου γης Το avatar του/της iosif
    οπωσδηποτε ασφαλιση

διανομες=πολλα χιλιομετρα=κινδυνοι
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
    Kαι έχει διάρκεια 5 χρόνια

Χρειάζονται δύο πράγματα ,μια ακτινογραφία θώρακα και μια εξέταση απο αυτό που δεν λέμε στο τραπέζι όταν τρώμε

Έβγαλα πριν έναν χρόνο
    Ετσι ακριβως.Λογικα για αυτο του ζητανε και βιβλιαριο.Οχι για ασφαλιση.
    Ειμαι μονο ενας,ομως ειμαι ενας.Δεν μπορω να κανω τα παντα,ομως μπορω να κανω κατι.Και επειδη δεν μπορω να κανω τα παντα δεν θα αρνηθω να κανω το κατι που μπορω

-------------------- Το avatar του/της jfx
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Εαν ειναι να προτιμούν οι εργαζόμενοι να δουλεύουν ανασφάλιστοι, μετά μη λέτε οτι φταίνε τα αφεντικά...

δεν είναι μαλακας κανενας να προτιμαει να δουλευει ανασφαλιστος παρά ασφαλισμενος.
    Οταν ομως ο εργοδοτης θετει το διλημμα, ή ασφαλιση ή λιγα παραπανω λεφτα, δε φταιει μονο ο εργαζομενος όταν έχει αναγκη χρήματα να προτιμησει τα χρήματα.
    ---------------------

@Panos1313

Πολλοι εργοδοτες ντελιβεραδων σου δινουν λιγα παραπανω αμα θελεις να δουλεψεις ανασφαλιστος.
    Εχω πετυχει κι αλλους που δινουν τα ίδια ακριβως είτε θες να ασφαλιστεις είτε οχι.
    Υπαρχουν κι αλλοι που σε ασφαλιζουν θες δε θες, να μην εχουν μπλεξιματα με νομους κτλ
    και υπαρχουν κι αλλοι που δε σε ασφαλιζουν ακομα κι αν θες.

Ρωτα τον οταν θα πας, απο κοντα τι δεχεται να κάνει αυτος με το θεμα της ασφαλισης.
    Αν δε συμφωνεις , ρωτα και σε κανεναν άλλο.

Τιπ: Ξεκαθαρισε πριν να πιασεις δουλεια , τι απαιτησεις εχεις απο το αφεντικο για τη συντηρηση της μηχανης που σου παρεχει. πολλα μαγαζια δινουν κατι παρτάλια παπια που δε μπορεις να φανταστεις
    ποσο επικινδυνο ειναι να τα οδηγας. Πες του απο πριν τι ζητας σε αυτο τον τομεα.
    κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.

Παλαιό μέλος
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από toulis
    [B]Ότι είπαν και πιο πάνω

Αίματος θώρακα κόπρανα δηλαδή

Μπορείς να τα κάνεις και σε ιδιωτικό δεν είναι αναγκαίο το δημόσιο

Αν δεν τα κάνεις και σε πιάσουν πας αυτόφωρο

Αν κάνουν έλεγχο στο μαγαζί είναι το πρώτο που ζητάνε

αυτόφωρο δεν έχει αλλά έχει πρόστιμο αρκετά μεγάλο
    τις εξετάσεις τις κάνεις μόνο στο δημόσιο !!!!!!!

Παιδια, στο πρωτο ποστ ανεφερω οτι εχω 8ωρη κανονικη δουλεια, οποτε μια ασφαλεια ΙΚΑ την εχω. Επειδη βλεπω εχετε επικεντρωθει πολυ στο θεμα της ασφαλειας.

Καταταλλα πηγα εκει σημερα και μου δειξε το βιβλιαρακι που χρειαζεται. Θα δω αυριο αν ειναι γρηγορο/ευκολο να το βγαλω στην hometown μου, αλλιως βλεπουμε. Οσο για τα μηχανακια εχεις ενα δικιο, αν και δεν ζηταω πολλα πραγματα. Φωτα, υποφερτα λαστιχα και ενα καλο μπροστινο δισκοφρενο (το κινεζικο παπι που εχω εχει αριστο δισκοφρενο πχ για τις αναγκες μου)

Μιας και το έχω και εγώ το βιβλιάριο λόγο δουλειάς θα σου πω σίγουρα ότι οι από πάνω τα λένε σωστά .
    Εξετάσεις και Άγιος ο Θεός .
    Για μερικές ειδικότητες έχει άλλες εξετάσεις και για άλλες ειδικότητες άλλες ,αλλά οι βασικές είναι οι ίδιες .
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    για βιβλιαριο υγειας θα χρειαστεις 4(αν θυμαμαι καλα) φωτογραφιες....μια εξεταση θωρακος....και μια εξεταση κοπρανων...σε δημοσιο νοσοκομειο...απο την στιγμη που δεν θα εχεις αμεση επαφη με την παραγωγη και την επεξεργασια των τροφιμων αλλα θα τα μεταφερεις μονο δεν χρειαζονται εξετασεις αιματος...σου προτινω να πας στον Πειραια και να δηλωσεις οτι θα δουλεψεις σε εκεινη την περιοχη (αν εισαι Αθηνα εννοειτε παντα) για να παρεις το βιβλιαριο αμεσα....

Έτσι είναι . Εγώ έκανα και μαντού .

Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
    δε νομίζω, έγκυρο πρέπει να είναι
    Με την καμία . Κάθε 5 χρόνια ανανέωση .Δηλ ξαναπάλι ΟΛΕΣ οι εξετάσεις από την αρχή σαν να μην έχεις βιβλιάριο (όχι απλά μία σφαγίδα).

-------------------- Το avatar του/της jfx
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313
    Παιδια, στο πρωτο ποστ ανεφερω οτι εχω 8ωρη κανονικη δουλεια, οποτε μια ασφαλεια ΙΚΑ την εχω. Επειδη βλεπω εχετε επικεντρωθει πολυ στο θεμα της ασφαλειας.

Καταταλλα πηγα εκει σημερα και μου δειξε το βιβλιαρακι που χρειαζεται. Θα δω αυριο αν ειναι γρηγορο/ευκολο να το βγαλω στην hometown μου, αλλιως βλεπουμε. Οσο για τα μηχανακια εχεις ενα δικιο, αν και δεν ζηταω πολλα πραγματα. Φωτα, υποφερτα λαστιχα και ενα καλο μπροστινο δισκοφρενο (το κινεζικο παπι που εχω εχει αριστο δισκοφρενο πχ για τις αναγκες μου)

Κι εγω αυτά που λες ζητουσα (+ καθρεφτες). τα απολύτως απαραιτητα δηλαδη για να μη σκοτωθω.
    Ομως όταν απευθύνεσαι σε α)αφεντικό και β)σε ανθρωπο που μαλλον δεν καβαλαει αυτος μηχανη, αυτα τα αυτονοητα για σενα δεν έχει κανενα λόγο να τα βάλει αν δε του φερνουν κανα φραγκο.
    Και ειδικα αν δε καταλαβαινει τι είναι και τι όχι θεμα ασφαλειας. Οχι μη παθεις εσυ κατι.. οχι οχι. μη μπλεξει μωρε με εργατικά ατυχηματα και τετοιες ιστοριες.

Αμα τωρα τον πείσεις ότι με αυτα τα 2 πραγματακια θα σαι πιο αποδοτικος, θα στα βαλει την ιδια μερα
    κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

Τεσπα επειδη αποφασισα να την κανω τη διαδικασια (50 ευρω για 5 χρονια ισχυ μια χαρα ειναι, ασε που θα το χω ευκαιρο σε μια κακη συγκυρια, πχ να μεινω ανεργος), πως ξεκιναω τη διαδικασια?
    Απλα παω σε ενα δημοσιο νοσοκομειο και λεω θελω να κανω αυτο και αυτο? ή ξεκιναω απο τη νομαρχια πρωτα? (το δειγμα για την εξεταση κοπρανων μπορω να το εχω ετοιμο πιο νωρις?)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313
    Τεσπα επειδη αποφασισα να την κανω τη διαδικασια (50 ευρω για 5 χρονια ισχυ μια χαρα ειναι, ασε που θα το χω ευκαιρο σε μια κακη συγκυρια, πχ να μεινω ανεργος), πως ξεκιναω τη διαδικασια?
    Απλα παω σε ενα δημοσιο νοσοκομειο και λεω θελω να κανω αυτο και αυτο? ή ξεκιναω απο τη νομαρχια πρωτα? (το δειγμα για την εξεταση κοπρανων μπορω να το εχω ετοιμο πιο νωρις?)
    Κάνε αυτά και πήγαινέ τους τα μετά στη Νομαρχία .http://www.nada.gr/index.php?option=...1&limitstart=4
    που να είσαι έτοιμος ...Μη χάνεις και χρόνο

Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
    Κάνε αυτά και πήγαινέ τους τα μετά στη Νομαρχία .http://www.nada.gr/index.php?option=...1&limitstart=4
    που να είσαι έτοιμος ...Μη χάνεις και χρόνο
    Σε ευχαριστω! Η βεβαιωση εργοδοτη με προβληματισε ομως. Τι να την κανει τη βεβαιωση εργοδοτη? Δεν μπορω να το βγαλω πριν βρω εργοδοτη?

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Σου ζήτησε βιβλιάριο υγείας γιατί το κατάστημα είναι "υγειονομικού ενδιαφέροντος" και όλοι οι υπάλληλοι πρέπει να είναι υγιείς.

Φαντάζεσαι να έχεις κάποια μεταδοτική ασθένεια και να μεταφέρεις φαγητό;;

Και όχι μόνο αυτό.
    Αν δεν έχεις βιβλιάριο υγείας η σύμβαση εργασίας είναι ΑΚΥΡΗ το οποίο σημαίνει ότι μπορεί όταν σε απολύσει να ΜΗΝ σου δώσει αποζημίωση.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  2. Kαλημέρα και ευλογημένα MotoGp...
    από BICILINDRICO στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 15:17
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 22:42
  4. Γεια και χαρα
    από sonus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 11:47
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF