Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 92

Θέμα: Ρύθμιση αναρτήσεων νέου Tenere 660

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Να μη σου πω τέρμα σφίξιμο......... .....

άσε που μετά από κάνα-δυο χιλ/χλμ πάλι σώβρακο θα γίνει, αλλά .......νάχαμε να λέγαμε.....

edit: Τέρμα σφιγμένο , η μηχανή παίρνει κάνα-δυο πόντους προς τα πάνω ......κοίτας μην πάθεις κάμιά πλάκα στο πρώτο φανάρι αδερφέ....!!!!!

Ναι το ξέρω...γιαυτό έγραψα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 κλικ ...Στα 92 κιλά μου και σύμφωνα με όπως εγώ αντιλαμβάνομαι την λειτουργία της ήρθε καλά με + 4 κλικ...
    Αλλά συμβούλεψα τουλάχιστον 2 στον φίλο (και να την αυξήσει σε περίπτωση δικαβαλλιάς) για να ξεκινήσει συντηρητικά και μετά να δεί...

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Μου πέρασε μια τέτοια υποψία, είναι η αλήθεια ...

Αλλά διαβάζοντας συνέχεια για "σκλήρυνση" ελατηρίων και αναρτήσεων μέσω προφόρτισης, πείστηκα ότι γίνεται !!
    (και απλά ρωτάω τον τρόπο..)
    Ρε Αντουάν......μετά το βεστρόμ ...πολύ ψείρας έγινες μωραδερφάκι μου....πολύ Μπαμπινιώτης ένα πράμα......
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Ρε Αντουάν......μετά το βεστρόμ ...πολύ ψείρας έγινες μωραδερφάκι μου....πολύ Μπαμπινιώτης ένα πράμα......
    ΡΕ μην μΕ σπάζετε τα νεύρα ...!!!

ΔΑΝΕΙΚΟ ήταν το V-strom, γμτ την τύχη μου !!!
    (θα με βγάλετε και όνομα στο τέλος..)

Υ.Γ.
    (δηλ. άμα τον πάρεις μια φορά έγινες φούστης..??)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Υ.Γ.
    (δηλ. άμα τον πάρεις μια φορά έγινες φούστης..??)

Ώι ρε συμπέθερε......ως γνωστόν...." Άντρας δεν είναι αυτός που δεν @αμιέται....άντρας είναι αυτός που @αμήθηκε , και δεν του άρεσε..." .......
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Δεν έχει τέλος αυτό το πανηγύρι ....
    Εδώ ακριβώς κάνεις το φάουλ ρε "γηραιέ", μιας και αντί απάντησης σοβαρής και κατατοπιστικής όπως σου αρμώζει σαν γνώστης και mod εσύ απλά αδιαφορείς και ειρωνεύεσαι...αν σφάλω για την ειρωνία ίσως φταίει η περιορισμένη αίσθηση του χιούμορ που με διακρίνει... τι να πω...!!;

Είναι άσχημο μέσα σε ένα φόρουμ να καταλήγουν όλα τα θέματα στις αντιπαραθέσεις και τις ατέρμονες κόντρες... Εφόσον γνωρίζεις (καλύτερα ίσως από άλλους) το "πως" αλλά και το "γιατί" απάντησε σε παρακαλώ με απλότητα και σαφήνεια και σε μας τους κοινούς θνητούς, τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε με τις ρυθμίσεις της ανάρτησης μπροστά και πίσω όταν φορτώνουμε το μηχανάκι μας για ταξίδι... καλοκαίρι ήρθε...σε όλους μας θα ήταν χρήσιμο να ακούσουμε μια τεκμηριωμένη και κατατοπιστική απάντηση...
    ευχαριστώ
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Είναι άσχημο μέσα σε ένα φόρουμ να καταλήγουν όλα τα θέματα στις αντιπαραθέσεις και τις ατέρμονες κόντρες... Εφόσον γνωρίζεις (καλύτερα ίσως από άλλους) το "πως" αλλά και το "γιατί" απάντησε σε παρακαλώ με απλότητα και σαφήνεια και σε μας τους κοινούς θνητούς, τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε με τις ρυθμίσεις της ανάρτησης μπροστά και πίσω όταν φορτώνουμε το μηχανάκι μας για ταξίδι... καλοκαίρι ήρθε...σε όλους μας θα ήταν χρήσιμο να ακούσουμε μια τεκμηριωμένη και κατατοπιστική απάντηση...
    ευχαριστώ
    Έτσι θέλω να μΕ μιλάτε, τομάρια ...!!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Έτσι θέλω να μΕ μιλάτε, τομάρια ...!!!!
    με φτερα οι σερβιετες???

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    αντί απάντησης σοβαρής και κατατοπιστικής εσύ απλά αδιαφορείς και ειρωνεύεσαι...
    Αν αδιαφορούσα, δεν θα είχα λόγο να γράψω τίποτε ...
    (πόσο μάλλον να βρώ τον μπελά μου ο ίδιος με "σφουγγαρίσματα" μετά..)

Η ειρωνεία πολλές φορές είναι ένα μέσον για να "τσιμπήσει" ο άλλος και να προσπαθήσει να αποδείξει το δίκιο του (εφόσον πιστεύει ότι έχει δίκιο...), οπότε κάπου θα μας βγάλει η κουβέντα ...

Υ.Γ.
    ΑΛΛΙΜΟΝΟ αν κάθε φορά που γραφόταν ένα αποκύημα νοσηρής φαντασίας (ή απλά ασχετοσύνης) να έπρεπε να κάθεται κάποιος και να γράφει απλά και κατατοπιστικά για το αντίθετο ...

(σαν να έρχεσαι και να πετάς: "Ο TROOPER είναι φούστης" και να πρέπει εγώ να καθήσω και να γράψω κατεβατά που τεκμηριώνουν πέραν κάθε αμφισβήτησης ότι δεν είναι "τοιούτος".. - που στο συγκεκριμένο παράδειγμα δεν μπορώ να γράψω και κάτι αντίθετο...)

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Η ειρωνεία πολλές φορές είναι ένα μέσον για να "τσιμπήσει" ο άλλος και να προσπαθήσει να αποδείξει το δίκιο του (εφόσον πιστεύει ότι έχει δίκιο...), οπότε κάπου θα μας βγάλει η κουβέντα ...

Υ.Γ.
    ΑΛΛΙΜΟΝΟ αν κάθε φορά που γραφόταν ένα αποκύημα νοσηρής φαντασίας (ή απλά ασχετοσύνης) να έπρεπε να κάθεται κάποιος και να γράφει απλά και κατατοπιστικά για το αντίθετο ...

(σαν να έρχεσαι και να πετάς: "Ο TROOPER είναι φούστης" και να πρέπει εγώ να καθήσω και να γράψω κατεβατά που τεκμηριώνουν πέραν κάθε αμφισβήτησης ότι δεν είναι "τοιούτος".. - που στο συγκεκριμένο παράδειγμα δεν μπορώ να γράψω και κάτι αντίθετο...)
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αυτεξούσιο μέλος Το avatar του/της Αμφίσημος

OK

Ρε μη χαλιέστε!

Ο έρμος φωτογράφος είμαι - δεν ξέρω και πολλά απο μηχανάκια. Αυτό που ζήτησα το πήρα. Ευτυχώς μάλιστα που έχει μόνο αυτή τη ρύθμιση διαφορετικά θα έχανα τη μπάλα.
    Όντως το μηχανάκι σηκώθηκε λίγο ακόμη με αποτέλεσμα εκεί που ήμουνα στη μισή φτέρνα τώρα να είμαι με μύτες! (1.77 είμαι χωρίς τα τακούνια μου)
    Για αυτό το καλοκαίρι λοιπόν θα είμαι μονοκάβαλος +3 στροφές προφόρτιση μπροστά και +2 κλικ πίσω.
    Δικάβαλος προσθέτω άλλα 2 κλικ πίσω και προχωράω να τελειώνουμε.
    Τώρα μιας και ξεσηκωθήκατε με το θέμα αναρτήσεων τι προτείνετε στο μέλλον για μπρος / πίσω;
    (οικονομική πάντα-μην ακούσω για upside down κτλ)

Ευχαριστώ τους βετεράνους και μη.

Όβερ

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Αμφίσημος
    Τώρα μιας και ξεσηκωθήκατε με το θέμα αναρτήσεων τι προτείνετε στο μέλλον για μπρος / πίσω;
    Τώρα που γνωριστήκαμε, ότι γουστάρεις ...

...
    άσε που μετά από κάνα-δυο χιλ/χλμ πάλι σώβρακο θα γίνει, αλλά .......νάχαμε να λέγαμε.....
    ....
    Kαι κάπου εδώ παρακαλούνται οι ιστορικοί του φόρουμ (ομάδες ανακύκλωσης και λοιπές εξτρεμιστικές οργανώσεις...) να ανατρέξουν σε παρελθούσες συζητήσεις όπου η επιμονή μου ως προς την ανεπάρκεια του αποστήρος του Χι Ταυ και η δικαιολογημένη δυσπιστία μου ως προς το βελτιωμένον του γκ/τενεκέ μεταφράζετο από την -τουλάχιστον τότε- αδαή μάζα ως 'υπερβολικές χωματινες ανησυχίες'.

:o :o :o

You BETA believe...

Re: OK

Αρχικά δημιουργήθηκε από Αμφίσημος
    Ρ....

.....

ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ

You BETA believe...

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK

Υ.Γ.

Είμαι σίγουρος ότι έχεις καταλάβει το νόημα όσων είπα αλλά αφού γουστάρεις διάλογο θα υποκυψω στον πειρασμό και δεν θα σου χαλάσω χατίρι...
    Αδιαφόρησες στο να απαντήσεις ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ και έτσι τώρα θα έχεις "σφουγκαρίσματα" σαν αποτέλεσμα της αδιαφορίας σου... Αν είχες απαντήσεις ως όφειλες σαν mod και όχι σαν oldman τώρα όλα θα ήταν ευκολότερα...και χωρίς "σφουγγαρίσματα"...
    Σχετικά με την βασισμένη στην ειρωνία "μαιευτική" σου μέθοδο, ως άλλος Σωκράτης, θα σου έλεγα ότι την βρίσκω ιδιάιτερα ερεθιστική και ταυτόχρονα άκρως αναποτελεσματική ιδιαίτερα όταν την χρησημοποιείς διαδικτυακά- απρόσωπα...
    Σχετικά με το τελευταίο...έκαστος στο είδος του... φαντάζομαι ότι σε έβαλαν mod τα τεχνικά για συγκεκριμένους λόγους και δέχτηκες γιατί θεώρησες ότι μπορείς να προσφέρεις... πρόσφερε λοιπόν αυτό που μπορείς εδώ απαντώντας στα σχετικά θέματα και αν γνωρίζεις και άλλα σχετικά με τις σεξουαλικές προτιμήσεις μελών του φόρουμ μπορούμε να δημιουργήσουμε και ένα ξεχωριστο κομμάτι με τίτλο "Αδερφές και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια..." όπου θα μπορείς και εκεί να συμβάλεις με τις γνώσεις σου και την πείρα σου...
    Αυτά τα ολίγα από μένα και περιμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την απαντησή σου στο αρχικό ερώτημα του θρεντ...(δεν έχω τενερέ αλλά το θέμα φόρτωμα και ταξίδι με μηχανή με απασχολεί και δεν είναι και ευκολο να κάνεις δοκιμές συχνά όπως στο ξεφόρτωτο... )

υ.γ. Προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα με το ύφος και το συγγραφικό σου στυλ, αλλά αυτό δεν συμβαίνει με όλους...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ
    Λες να βρίσκει ο λαιμος της εξάτμισης στα σκαλιά ..???

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha XTZ tenere 660... Άραγε.. -->
    από Antwnis στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2010, 06:10
  2. ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ Lc8;
    από panos26 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2006, 13:11
  3. ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ Vfr800 06