Τι τελική έχει?
(στο κοντέρ του και μετρημένο με κάποιο άλλο μηχανάκι )
Τι τελική έχει?
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
120 εχει στο κοντερ του και μετρημενο και με ΧΤ
Εγώ έχω ακούσει ότι το cbr 125 φθάνει τα 140 κοντερίσια...![]()
ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έχεις άλλη ταχύτητα διαθέσιμη όταν τερματίζει ??? :smilea:
Έχει 7η...Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Εγώ έχω ακούσει ότι το cbr 125 φθάνει τα 140 κοντερίσια...![]()
ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έχεις άλλη ταχύτητα διαθέσιμη όταν τερματίζει ??? :smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Έχει 7η...![]()
![]()
Σοβαρά τώρα...όντως έχει 7άρι κιβώτιο και δεν το έχει πάρει χαμπάρι ???
Αν ναι θα τον πυροβολήσω.... :a29:![]()
![]()
![]()
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ..6ΑΡΙ ΣΑΣΜΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟ CBRAKI..ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Κ ΑΣΧΕΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ.ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ Κ ΕΓΩ.
ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ Μ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ...Αρχικά δημιουργήθηκε από kyrmal
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ..6ΑΡΙ ΣΑΣΜΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟ CBRAKI..ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Κ ΑΣΧΕΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ.ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ Κ ΕΓΩ.![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ...ΘΑ ΚΟΛΛΑΓΕ ΑΝ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΕΡΜΑ..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ΟΜΩΣ..
μην τον ακους ρε αυτονενε...Αρχικά δημιουργήθηκε από kyrmal
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ...ΘΑ ΚΟΛΛΑΓΕ ΑΝ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΕΡΜΑ..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ΟΜΩΣ..
πες του πως εχεις honda=εγγύηση, δεν μασαμε μια... τι νομιζε πως ειναι? triumph???
Κωνσταντίνε ....???!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Κανένας
Τι τελική έχει?
Επανεμφανισθείς άνευ βαϊων και κλάδων ουδέ υδρίων πληρωμένων άκρατου οίνου ??
(ωσάν λαμόγιο, ένα πράγμα...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Το πρόβλημά σου φιλαράκι δεν είναι στον κόφτη, ούτε στο γρανάζωμα. Είναι αλλού.Αρχικά δημιουργήθηκε από kyrmal
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΧΩ ΕΝΑ CBR 125 ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΛΕΙ ΚΙΤΑΚΙ MALLOSSI.ΠΑΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ.![]()
κακε !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Το πρόβλημά σου φιλαράκι δεν είναι στον κόφτη, ούτε στο γρανάζωμα. Είναι αλλού.![]()
Ωρέ μακρυμάλλη, συμφωνούμε αλλά εδω έχουμε μερικά "θεματάκια" ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Το πρόβλημά σου φιλαράκι δεν είναι στον κόφτη, ούτε στο γρανάζωμα. Είναι αλλού.![]()
Κιταρισμένο μηχανάκι με 2 δόντια πάνω στο μπροστινό γρανάζι και ανεβάζει σαν τον διάολο ...
Τι θα έκανε αν είχε το μανίσιο γρανάζωμα ???![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
ανεβάζει σαν τον διάολο ...
Τι θα έκανε αν είχε το μανίσιο γρανάζωμα ???![]()
Θα ανέβαζε σαν τον μπούστη.
Σοβαρά τώρα, αυτό δεν γίνεται.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Κιταρισμένο μηχανάκι με 2 δόντια πάνω στο μπροστινό γρανάζι και ανεβάζει σαν τον διάολο ...
Αντί να κοιτάξουμε για πρόβλημα στο μηχανάκι, μήπως να κοιτάξουμε για πρόβλημα στην κρίση του παίχτη...?![]()
Δηλ. έχουμε ένα CBRάκι που με το μανίσιο γρανάζωμα πάει "αξιοπρεπώς" (ίσως και καλύτερα από το Varadero125, Θωμούκο μας..) και του ρίχνουμε απάνω μια μαλλοσσιά και από Αγγλίδα γεροντοκόρη μετατρέπεται σε κολασμένο μπούστη ..???Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Θα ανέβαζε σαν τον μπούστη.![]()
![]()