Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Σοκ...

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
    Δεν δέχομαι την κατάσταση που είδα το σάββατο ..να οδηγάς το κ5 με μαγιώ..
    πιστεύω οτι ειναι ανευθυνότητα ..
    Το Κ5 δεν έχει να κάνει....
    Και με παπί να είσαι περισσότερο κινδυνεύεις (ενεργητική ασφάλεια)

Δυστυχώς το καλοκαίρι είναι δύσκολα τα πράγματα και πρεπει να είσια αρκετά συνηδιτοποιημένος για να το καταλάβεις. Πόσο μάλλον αυτοί που έχουν και τα γκομενάκια από πίσω να φιγουράρουν και να μαυρίζουν καθ' οδόν....
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
    egw epidei den pisteuw oute kai xero na rwtisw...

ena dermatino paxous 3-5 xiliostwn me ligo afrolex apo mesa tha borpuse na adistathei se ena katheto siderenio kolonaki pu tu ekopse to kokalo?

den xerw kai pragmatika tha ithela na mathw...

δεν υπάρχει τίποτα που να είναι αποτελεσματικό για τα πάντα

αλλά όσο περισσότερο προσέχεις τόσο περισσότερες επικίνδυνες καταστάσεις περιορίζεις

μην πάμε από το ένα άκρο στο άλλο

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    ρε παιδια είμαι ο μόνος που το βρίσκει υπερβολή να πηγαίνεις για ένα μπάνιο ή σε κάποια δουλειά με φουλ δερμάτινα?

Οκ να τα βάζουμε όταν πάμε για στροφές στην επίδαυρο - μπράλλο κλπ αλλά συνέχεια?
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

egw den bwro na milisw....

ta exw pei se alo post analitika...

na mas exei o alax olous kala leventes na leme oti mas katevenei!!

μπλα μπλα
    Ειναι να μη σου τυχει.Ο ξαδέρφος μου εχασε το ποδι του απο το γονατο και κατω. Μετα απο 1 βδομαδα εκλεισε τα 18..Και δεν ετρεχε, γλυστρισε σε νερα και χτυπησε το ποδι του σε ενα καταραμμενο τοιχιο διπλα στο δρομο, πεφτοντας..κατα τ'αλλα ουτε γρατζουνια. Και εκανε και 5 ωρες μεχρι να τον μεταφερουν (χωρις συνοδεια ιατρου) στο νοσοκομειο. Ποιος προστατευτικος εξοπλισμος....αμα ειναι να σου κατσει το λαχειο..

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mbjp
    Ειναι να μη σου τυχει.Ο ξαδέρφος μου εχασε το ποδι του απο το γονατο και κατω. Μετα απο 1 βδομαδα εκλεισε τα 18..Και δεν ετρεχε, γλυστρισε σε νερα και χτυπησε το ποδι του σε ενα καταραμμενο τοιχιο διπλα στο δρομο, πεφτοντας..κατα τ'αλλα ουτε γρατζουνια. Και εκανε και 5 ωρες μεχρι να τον μεταφερουν (χωρις συνοδεια ιατρου) στο νοσοκομειο. Ποιος προστατευτικος εξοπλισμος....αμα ειναι να σου κατσει το λαχειο..
    ......................

και η ζωή συνεχίζεται...

Συμφωνώ με τον dirtymoto οτι στης βόλτες και γενικά και μέσα στη πόλη θα πρέπει να φέρουμε τον ανάλογο εξοπλισμο.
    Αλλα αυτο που πιστεύω οτι θα πρέπει να θίξουμε είναι το θέμα μπαριερες που ειδικα εμας τους μοτοσυλκετιστες μας σκοτώνουν γιατι είναι κακοκατασκευασμενες και κόβουν σαν ξυράφι.
    dirtymoto sorry δεν θέλω να σου χαλάσω το post απλα πήγα το θεμα και στις μπαριερες.
    Dankannn

CBR 600F THE BEST

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    ρε παιδια είμαι ο μόνος που το βρίσκει υπερβολή να πηγαίνεις για ένα μπάνιο ή σε κάποια δουλειά με φουλ δερμάτινα?

Οκ να τα βάζουμε όταν πάμε για στροφές στην επίδαυρο - μπράλλο κλπ αλλά συνέχεια?
    αναμεσα στο "φουλ δερματινα" και στο "μαγιο/σαγιοναρα carbon" υπαρχει η λογικη λυση...(1+1=2)

παντα στα ακρα ρε παιδια?

Αρχικά δημιουργήθηκε από dankannn

Αλλα αυτο που πιστεύω οτι θα πρέπει να θίξουμε είναι το θέμα μπαριερες που ειδικα εμας τους μοτοσυλκετιστες μας σκοτώνουν γιατι είναι κακοκατασκευασμενες και κόβουν σαν ξυράφι.
    dirtymoto sorry δεν θέλω να σου χαλάσω το post απλα πήγα το θεμα και στις μπαριερες. [/B]

δεν το χαλας καθολου.
    ειναι μια σοβαρη παραμετρος.
    αφορμης δοθεισης.
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    εγω λεω οτι υπαρχει και η λυση του αυτοκινητου για το μπανιο ....πολυ ασφαλεστερη απο το να πας με βερμουδα και κοντομανικο.....και μην ανησυχητε ΔΕΝ θα σας πει κανεις λιγοτερο μοτοσυκλετιστες.....ειτε το βλεπεις σαν χομπυ ειτε σαν σταση ζωης σαν καυλα η οτιδιποτε αλλο........γενικα οτι κανεις πρεπει να το κανεις σωστα και με το σωστο εξοπλισμο απο κει και περα περνεις τα ρισκα και τις ευθυνες σου
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ Το avatar του/της kawasaki ZX-12
    εγω ειμαι υπερ του εξοπλισμου παντου και παντα!επρεπε ομως να την παθω πρωτα για να το καταλαβω! το θεμα μπαριερια ομως μας παραπεμπει αλλου!αν κοπανησεις πανω την ιδια ζημια πιστευω οτι θα προκαλεσει,θα σε κοψει σαν ξυραφι!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Kαι εγώ είμαι ΥΠΕΡ του εξοπλισμού αλλά δεν μπαίνω ολοκληρωτικά στην καταπίεσή του....

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ πχ τα 40χιλιόμετρα που κάνω καθημερινά με το παπί για την δουλειά μου να κυκλοφορώ σαν ιππότης της αποκάλυψης...
    Πρώτον θα πάθω θερμοπληξία και δεύτερον κανένας πελάτης δεν πρόκειται να με πάρει στα σοβαρά...
    ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ κράνος φοράω όπως και της περισσότερες φορές ένα μπουφανάκι cordura αλλά μέχρι εκεί τώρα το καλοκαίρι...

Αν βγώ για καμμιά γρήγορη βολτούλα θα φορέσω ότι έχω και δεν έχω αλλά σε καθημρινή βάση και για πεντάλεπτες ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ διαδρομές απλά δεν γίνεται...

ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ Το avatar του/της kawasaki ZX-12
    δεν θα διαφωνησω μαζι σου εχεις δικιο!για τετοιες μετακινησεις ειναι υπερβολη! αλλα και παλι ποτε δεν ξερεις ποτε θα συμβει!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF