Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 36

Θέμα: Alpha bank και Κράνη

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk

Re: Alpha bank και Κράνη

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Σήμερα το πρωί, πάω στην Alpha στην πλατεία του Ιλίου, και αφού βγάζω γάντια και κράνος πάω να μπω μέσα..... γίνεται ο πρακάτω διάλογος: (Sec : Σεκιουριτάς στην πόρτα)

Sec : Δεν μπορείτε να μπείτε έτσι μέσα!!!
    Εγώ: Γιατί τι έχω; Μυρίζω;
    Sec : Δεν μπορείτε να μπείτε στην τράπεζα με το κράνος!!!
    Εγώ: Μα τι λές; Και τι να το κάνω;;;;
    Sec : Δεν ξέρω. Ας το επάνω στην μηχανή!!!
    Εγώ: Ρε φίλε, το κράνος έχει 1 χιλιάρικο..... τι να το αφήσω στην μηχανή;
    Sec : Δεν με νοιάζει. Εγώ δεν μπορώ να σε αφήσω να μπείς μέσα με το κράνος.
    Εγώ: Μα δεν το φοράω ρε φίλε.
    Sec : Τέτοιες εντολές έχω....... τι να σου κάνω.

Απότέλεσμα : Η Αlpha μόλις έχασε ένα πελάτη.....

Πόσο μαλάκες μπορεί να είναι.......

Ρε μήπως δε σε γούσταρε;

Ειναι και ψωναρες του κερατά u know.... πρέπει να δουλεύει υπερωρίες όλο το καλοκαίρι για να πάρει ίδιο κράνος!

Αλλά δεν μπορεί να σου κάνει τπτ! στην τελική του τη λες και από πάνω και έχουμε γλέντια!
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Kouklaki mou omorfo Το avatar του/της johnpagr

Sec : Δεν μπορείτε να μπείτε στην τράπεζα με το κράνος!!!
    Εγώ: Μα τι λές; Και τι να το κάνω;;;;
    Sec : Δεν ξέρω. Ας το επάνω στην μηχανή!!!
    Εγώ: Ρε φίλε, το κράνος έχει 1 χιλιάρικο..... τι να το αφήσω στην μηχανή;
    Sec : Δεν με νοιάζει. Εγώ δεν μπορώ να σε αφήσω να μπείς μέσα με το κράνος.
    Εγώ: Μα δεν το φοράω ρε φίλε.
    Sec : Τέτοιες εντολές έχω....... τι να σου κάνω.

lol poly kalh h apantish sthn apagorefsh tou kata thn eisodo ...

alla ontos bwrouses na fwnazes to n dief8inth kai na ekanes fasaria gia antikhmeno prostasias pou kratoyses kai oxi epi8eshs !!!!!! ... apo thn alh an kapoios kanonhsmos apagoreve thn eisodo se eidos (tsanta = metafora karabinas, kranos = maskoforos lisths, papous me mpastouni= EPI8ETIKO OPLO-> pyrovolhste ton, k.o.k.) 8a eprepe na pronohsoun opws to praktiker ....... na ta fylane .....
    Se kamia trapeza pou exw bei den mou exoun pei tetoia m@l@kia .. an mou elegan paromoia, 8a fwnaza toulaxiston diey8inti / astynomiko .....
    Καλά τα έγραφε το Manual ...

Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο

Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Στις εισόδους των τραπεζών του πολιτισμένου κόσμου (π.χ. Αγγλία) υπάρχουν διάφορες προειδοποιητικές ενδείξεις-ταμπελάκια, με στάνταρ το ότι δεν πρέπει να ΦΟΡΑΣ κράνος.

Προφανώς, όπως είπε και ο τζιμάκρης, ο Sec θεωρεί ότι "φοράω" κράνος σημαίνει <το έχω στον αγκώνα> διότι έτσι το "φοράνε" πάρα πολλοί φίλοι και γνωστοί του. Οπότε με το IQ ντίζας που έχει, μεταφράζει αντίστοιχα την εντολή "απαγορεύεται η είσοδος σε όσους φοράνε κράνος".

Λύθηκε το μυστήριο? Τι σου φταίει η Alpha? Σε όποια τράπεζα και να πιάσει δουλειά ο καϋμένος... τα ίδια...

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Ο σνάιπερ είναι ωραίο και γυμνασμένο-ηλιοκαμμένο αγόρι με πολλά κυβικά. Μετράει στην πιάτσα και τον κυνηγάνε οι λυσσασμένες

(Ρε τζονπάγκρ, σου πέρασε ο λουμπάγκος? Τι άλλη δικαιολογία θα βρεις να αποφύγεις να γράψεις χιλιόμετρα... δε μπορώ να φανταστώ!!!!! )
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Αρχικά δημιουργήθηκε από elnor
    se ligo kairo 8a apagoreuetai na odigoume sthn akri tou dromou (dipla se pezodromio) "kindinos gia tsantakides"
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ORE TI ALLO 8A ZHSOUME

Μη το γελάς. Ως γνωστόν, σε όλο το κέντρο της ΡΩΜΗΣ απαγορεύτηκαν ήδη ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΥΚΛΑ λόγω της εξαιρετικά μεγάλης έκτασης που έχει πάρει το θέμα με τους κλέφτες-τσαντάκηδες κλπ.

---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

μπορει να μου πει καποιος τι δικαιωματα εχουν αυτοι οι σεκιουριταδες? και εξηγουμε πολλες φορες μου εχει ζητηθει να μου ελεγξουν την αποδηξη ενω βγαινω απο το πλαισιο. και φυσικα οταν ειμαι με το κρανος στο χερι και μπουφαν κλπ κλπ

Του ειπα μια φορα οτι δεν εχει δικαιωμα να με ελεγξει γιατι δεν ειναι αστυνομια και αν θελουν ας βαλουν απο αυτα τα σιδερακια που κανουν θορυβο αμα περασεις κατι κλεμμενο. Βεβαια δεν εχω την διαθεση να λογομαχω καθε φορα αλλα σκεφτομαι εχει αυτος το δικαιωμα να με ελεγξει?

Ειναι προσβλητικο και μου την δινει, ας τα διαλο μαλακες
    Απολαυστε στη ζωη, καθε γ@μημενη της στιγμη!!!

Kouklaki mou omorfo Το avatar του/της johnpagr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF

(Ρε τζονπάγκρ, σου πέρασε ο λουμπάγκος? Τι άλλη δικαιολογία θα βρεις να αποφύγεις να γράψεις χιλιόμετρα... δε μπορώ να φανταστώ!!!!! )

ase re ....

san kabia robocop phgena .... kai afto mono me ta podia sto peras twn 3 hmerwn ... (mamw ton klhmatismo mou mamw)..

:o

:smilea:
    Καλά τα έγραφε το Manual ...

Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο

Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo

Re: Re: Alpha bank και Κράνη

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400

παντος εγω στη ALPHA στην καλλιθεα δεν ειχα τετοιο προβλημα.
    Α ρε Καλλιθεάρα!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πάντως έγω με την ALPHA, έχω πρόβλημα παντού τελικά!
    Ακόμα και τώρα που είμαι εκτός Ελλάδος, μόνο η ALPHA, μου έβγαλε προβλήματα και δυσκοιλιότητες και πάγωσα τις δραστηριότητες μου, μαζί τους.
    Πολύ ασχολήθηκα κιόλας!
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Koufalonix
    μπορει να μου πει καποιος τι δικαιωματα εχουν αυτοι οι σεκιουριταδες? και εξηγουμε πολλες φορες μου εχει ζητηθει να μου ελεγξουν την αποδηξη ενω βγαινω απο το πλαισιο. και φυσικα οταν ειμαι με το κρανος στο χερι και μπουφαν κλπ κλπ

Του ειπα μια φορα οτι δεν εχει δικαιωμα να με ελεγξει γιατι δεν ειναι αστυνομια και αν θελουν ας βαλουν απο αυτα τα σιδερακια που κανουν θορυβο αμα περασεις κατι κλεμμενο. Βεβαια δεν εχω την διαθεση να λογομαχω καθε φορα αλλα σκεφτομαι εχει αυτος το δικαιωμα να με ελεγξει?

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
    Dankannn

CBR 600F THE BEST

.
    Το ιδιο κανουν και στο Makro νομιζω - οι ελαφροχερηδες τους εχουν αλλαξει τα φωτα και δεν μπορουν να κανουν διαφορετικα.
    Δεν τους υποστηριζω γιατι και εμενα θα με προσβαλλει οποιοσδηποτε ελεγχος αλλα δεν μπορουν σε καθε προιον να "φορεσουν" αισθητηρες ενω ειναι ευκολο να φυγει κατι απο τα ραφια χωρις να πληρωθει.....

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!! Μιλάμε τρελή απάντηση. Μπορεί στο υποκατάστιμα να είχε συμβεί κατι παλιότερα και να απαγορευσαν τα κράνη. Who knows??

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ έπεσες σε βλαχοσεκιουριτά!

Όντως μόνο να το φοράς απαγορεύεται!
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    το θέμα είναι ότι αγχώνονται γι αυτό αλλά είναι στόκοι

πάντως η μεγάλη πλάκα είναι με τα ΑΤΜ έχω πετύχει δυο τρία που λόγω σημείου τα προσεγγίζω πάνω στη μηχανη,

σταματάω μπροστά τους και βγάζω τα λεφτά χωρις να κατέβω από τη μηχανή

πολύ γέλιο

αλλά το ακόμα καλύτερο είναι να σε βλέπουν από μέσα να πας όρθιος στο ΑΤΜ χωρίς να βγάλεις το κράνος

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μουλιάσαμε Το avatar του/της marine521
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Koufalonix

Φίλε μου δεν έχουν κανένα δικαίωμα να σε ελέγξουν...

Μόνο η αστυνομία μπορεί να το κάνει αυτό και υπό προυποθέσεις...

Δεν είναι τίποτα άλλο παρά φύλακες με στολή...

By the way για να καταλάβεις το καθεστώς που ισχύει ακόμα και οι προσωπικοί φρουροί δεν έχουν το δικαίωμα να κάνουν σύλληψη χωρίς την παρουσία αστυνομικού.

Αυτό το κατήγγειλαν οι ίδιοι οι αστυνομικοί και μάλισταν παροτρύνουν τον κόσμο σε τέτοια περίπτωση απρεπούς συμπεριφοράς ειδικού φρουρού να καλεί την αστυνομία

cuius regio eius religio Το avatar του/της artech

Απότέλεσμα : Η Αlpha μόλις έχασε ένα πελάτη.....

Πόσο μαλάκες μπορεί να είναι.......
    eBanking, αγόρι μου!
    Ούτε ουρές, ούτε εκνευρισμός, ούτε χάσιμο χρόνου, ούτε ταμίες, ούτε τίποτα... Και είσαι . Συν το ότι εν καιρώ θα χάσουν τη δουλειά τους όλοι αυτοί...
    Ευθεία = το βαρετό κομμάτι ασφάλτου μεταξύ δύο στροφών.

Love - Peace - Technology

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Και η απάντηση...

Κύριε χχχχχχ,

........

Σχετικά με τα όσα σε αυτό αναφέρετε θα θέλαμε να σας ζητήσουμε συγνώμη για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Όντως, για ευνόητους λόγους ασφαλείας, δεν επιτρέπεται η είσοδος των πελατών στα Καταστήματα της Τραπέζης φορώντας κράνη ή οτιδήποτε άλλο που δεν επιτρέπει την αναγνώριση των χαρακτηριστικών του συναλλασσόμενου. Σε καμμία όμως περίπτωση δεν έχει δοθεί οδηγία να μην επιτρέπεται η είσοδος σε όσους φέρουν το κράνος στο χέρι.

Με αφορμή το ατυχές περιστατικό που συνέβη σε εσάς, η αρμόδια Διεύθυνση της Τραπέζης εξέδωσε νέα διευκρινιστική οδηγία ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά και πραγματοποίησε τις ανάλογες συστάσεις.

Ελπίζοντας ότι το παραπάνω συμβάν δε θα διαταράξει την μεταξύ μας συνεργασία, παραμένουμε στη διάθεση σας.

Με εκτίμηση,

Alpha Bank

Ηθικό δίδαγμα : Δεν αφήνουμε να πέσει κάτω τίποτα

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF