Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: BMW K1600GT adaptive headlights

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    εχεις δικιο... οταν δεν εχουμε επιχειρηματα το ριχνουμε στο μαλακοσπαμ
    ρε συ, τι επιχειρηματα; με δουλευεις;

Εγω δεν ειμαι υπερμαχος του συστηματος που προτιθεται να βγαλει η BMW, ουτε ξερω και αν θα λειτουργει καλα, αλλα μεχρι που να το βγαλουν στην παραγωγη και να δοκιμαστει σε πραγματικες συνθηκες, δεν το κραζω τουλαχιστον...αν μη τι αλλο, ειναι μια ενδιαφερουσα εφαρμογη για ενα θεμα ασφαλειας. Τιποτε περισσοτερο τιποτα λιγοτερο

Απο εκει και επειτα εσυ τι επιχειρηματα εχεις;

Οτι δεν δουλευει καλα στα Citroen (δεν το ξερω μπορει να ειναι και ετσι...), αρα δεν θα δουλευει καλα και στην BMW;

Οτι η BMW εχει κανει ανακλησεις, αρα οτι βγαζει ειναι μια λαλακια;

Εξηγησε μου γιατι με αυτα που διαβαζω αποκτω adaptive eyes, το ενα ματι κοιτα δεξια και το αλλο αριστερα και πανω...(μαλλον Citroen ειμαι...)

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ρε συ, τι επιχειρηματα; με δουλευεις;

ειναι μια ενδιαφερουσα εφαρμογη για ενα θεμα ασφαλειας. Τιποτε περισσοτερο τιποτα λιγοτερο

Απο εκει και επειτα εσυ τι επιχειρηματα εχεις;

Οτι η BMW εχει κανει ανακλησεις, αρα οτι βγαζει ειναι μια λαλακια;
    Η BMW εχει προβληματα λειτουργικοτητας σε "δοκιμασμενες" και "εφαρμοσμενες" τεχνολογικες της πατεντες ....

ΔΕΝ θα εχει σε αυτες που ειναι στο πρωτο σταδιο ;(πειραματικο )

τι να πω...ισως βασιζομαι μονο σε φημες...πρεπει να αποκτησω περισσοτερες εμπειριες απο 1ο χερι...Συγνωμη και παλι...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ohmy.jpg 
Προβολές:	263 
Μέγεθος:	25,9 KB 
ID:	202993
    Accipere quam facere praestat injuriam

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Εγώ πάντως (έτσι για να ανάψω τη φωτιά), πάλι BMW θα ξαναπάρω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Μπράβο! Και εγώ για να φουντώσω τη φωτιά, σε συγχαίρω για την επιλογή σου και σου προτείνω να πάρεις ένα μοντέλο με boxer και telelever - paralever. 'Ετσι θα έχεις την ευκαιρία να πληρώσεις ένα κάρο χρήματα σε "εξέλιξη"για εναλλακτικά συστήματα που μετά από 15 χρόνια δοκιμών (στις πλάτες των πιστών πελατών της BMW φυσικά...) έφτασαν στο σημείο να δουλεύουν με πατερίτσες (αναγκαστική χρήση ABS) λίγο χειρότερα από τα συμβατικά...επίσης θα έχεις τη μοναδική ευκαιρία να πληρώσεις ένα κάρο χρήματα για αερόψυκτο μοτέρ που συνεχίζει να τσιμπάει λάδι και για αντιδράσεις από τον άξονα που δεν έιχαν ούτE τα δίχρονα Town Mate της Yamaha...πέραν όλων αυτών των θετικών όμως υπάρχουν δυστυχώς και κάποια αρνητικά...οι διακόπτες της BMW, αυτή η μοναδική σύλληψη πρακτικότητας και λειτουργικότητας, δεν είναι δυστυχώς πια μαζί μας Με πόνο καρδιάς, το R & D τμήμα αναγκάστηκε να συμπλέυσει με όλη την υπόλοιπη παγκόσμια μοτο-βιομηχανία, αφού η καινοτομική ιδέα τους, δεν βρήκε δυστυχώς μιμήτες. Φυσικά φταίνε όλοι οι υπόλοιποι που είναι γκάου...μα μόνο ένα διακόπτη για τα φλας; τσ,τσ,τσ...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Μπράβο! Και εγώ για να φουντώσω τη φωτιά, σε συγχαίρω για την επιλογή σου και σου προτείνω να πάρεις ένα μοντέλο με boxer και telelever - paralever. 'Ετσι θα έχεις την ευκαιρία να πληρώσεις ένα κάρο χρήματα σε "εξέλιξη"για εναλλακτικά συστήματα που μετά από 15 χρόνια δοκιμών (στις πλάτες των πιστών πελατών της BMW φυσικά...) έφτασαν στο σημείο να δουλεύουν με πατερίτσες (αναγκαστική χρήση ABS) λίγο χειρότερα από τα συμβατικά...επίσης θα έχεις τη μοναδική ευκαιρία να πληρώσεις ένα κάρο χρήματα για αερόψυκτο μοτέρ που συνεχίζει να τσιμπάει λάδι και για αντιδράσεις από τον άξονα που δεν έιχαν ούτE τα δίχρονα Town Mate της Yamaha...πέραν όλων αυτών των θετικών όμως υπάρχουν δυστυχώς και κάποια αρνητικά...οι διακόπτες της BMW, αυτή η μοναδική σύλληψη πρακτικότητας και λειτουργικότητας, δεν είναι δυστυχώς πια μαζί μας Με πόνο καρδιάς, το R & D τμήμα αναγκάστηκε να συμπλέυσει με όλη την υπόλοιπη παγκόσμια μοτο-βιομηχανία, αφού η καινοτομική ιδέα τους, δεν βρήκε δυστυχώς μιμήτες. Φυσικά φταίνε όλοι οι υπόλοιποι που είναι γκάου...μα μόνο ένα διακόπτη για τα φλας; τσ,τσ,τσ...

Θα σε απογοητεύσω....
    Δε θα έχει τίποτα από αυτά που περιγράφεις.......

Θα σε απογοητεύσω....
    Δε θα έχει τίποτα από αυτά που περιγράφεις.......

Πέραν από τις λαλακίες, τα F, G, K και S είναι κορυφαίες μοτοσικλέτες...τι κοινό χαρακτηριστικό έχουν; Μα δεν έχουν boxer, τυχαίο; δεν νομίζω...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Εντάξει ρε mike, εσύ τα αγοράζεις φΤηνότερα.

Αφού είσαι assistant manager στο τμήμα πωλήσεων Κρήτης.

Δεν έχουμε όλοι τέτοιες θέσεις.

Πέραν από τις λαλακίες, τα F, G, K και S είναι κορυφαίες μοτοσικλέτες..

:rotflmao: :rotflmao:

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Πέραν από τις λαλακίες, τα F, G, K και S είναι κορυφαίες μοτοσικλέτες...τι κοινό χαρακτηριστικό έχουν; Μα δεν έχουν boxer, τυχαίο; δεν νομίζω...
    Ρε μπαγασα χυμαδορα εχεις χιουμορ τελικα.Τα R ειναι κορυφαια μηχανακια.Ρωτα και τον σαπιλα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Ηξερα οτι καποια σχεση εχει το νικ με τη ντεκιλα....
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της advblack
    Εγώ πάλι αν έβγαινε το F800GS σε μοτάρντ θα το 'παιρνα. Βέβαια δεν έχω φράγκα ούτε για παπί αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.....

Όταν η πόλη κοιμάται.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Έτσι είναι:o
    Όταν έχεις λύσει όλα τα σοβαρά μηχανολογικά μετά ασχολείσαι με τα δευτερεύοντα (φώτα, καθρέφτες, παπαρογαργαλίστρες κλπ)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. BMW θέμα #2.1 (νέα μοντέλα)
    από NLS στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2004, 14:28
  2. BMW θέμα #2 (νέα μοντέλα)
    από NLS στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2004, 09:13
  3. Ρε πάρτε BMW να μπορείτε
    από NLS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ