επισης οι στατιστικες λενε στους πρωτους πεντε μηνες με καινουριο μηχανακι κινδυνευεις πολυ περισσοτερο να εμπλακεις σε ατυχημα...
επισης οι στατιστικες λενε στους πρωτους πεντε μηνες με καινουριο μηχανακι κινδυνευεις πολυ περισσοτερο να εμπλακεις σε ατυχημα...
Είναι πολύ απλό.
Παραλιακή Ηρακλείου, δε πλησιάζω. Ένα παραπάνω Παρασκευή βράδυ.
Καλορίζικο!
![]()
εγω θα λεγα να κουλαρεις στις βολτες σου
την επομενη φορα το ABS μπορει να μην ειναι αρκετο για να σε σωσει
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
..πελάτη μου!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Gauss
Όταν το πήγα για το 1ο σερβις, μου λένε "τι ωραίο στρώσιμο"..![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ............ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ
Στόν φίλο μας άφού τού ευχηθώ καλορίζικο τό μηχανάκι....
Πολλά άτυχήματα έχουν γίνει βλέποντας τό πορτοκαλλί καί άνοίγοντας τό γκάζι
γιά νά προλάβουμε.
Γιαυτό προτείνω νά έχουμε λιγότερα χιλιόμετρα καί βλέποντας τό πορτοκαλλί,
άπλά λίγο φρενάκι νά μάς πιάσει τό κόκκινο.....!!!!
ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ..........καί δέ ρισκάρουμε.
Ή μαγκιά στήν όδήγηση είναι όχι νά λέμε ............ΕΙΧΑ ΔΙΚΑΙΟ...........άλλά έγινα άγγελούδι,
ΑΛΛΑ............νά προλαμβάνουμε όσο είναι δυνατόν τή μαλακία τού άλλου άπό
άπέναντι..........!!!!
Ένας καλός όδηγός σέ αύτό ξεχωρίζει, στό νά μπορεί νά είναι μέσα στό μυαλό τού κάθε
ένός πού έρχεται άπό άπέναντι....!!!!
Νά χαίρεσαι τό μηχανάκι σου καί νά θυμάσαι πώς πάνω άπό 90% τών άτυχημάτων μοτό
ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.....!!!!
![]()
Γεια σας μάγκες "συνάδελφοι" και ευχαριστώ ξανά για τις ευχές!
Λοιπόν πράγματι εδώ στο Ηράκλειο έχει πολλούς γρόθους :a31: όπως είπαμε και παραπάνω! Κοιτάξτε τι έγινε χθες, αργά το βράδυ (κατά τις 3):
Είμαι στο δικό μου ρεύμα, με νησίδα στη μέση, και σε μια διχάλα με φανάρια (για όσους ξέρουν, στο φανάρι του Καρφουρ), μου βγαίνει αυτοκίνητο στο δικό μου ρεύμα (να πηγαίνει δηλ. αντίθετα)!!! Αν και δεν έτρεχα καθόλου, αφού είχε φανάρι (κόκκινο αυτή τη φορά :smilea: ), τα είδα όλα! Αμάξι στο αντίθετο ρεύμα??? Ευτυχώς ο αρχιγρόθος πήγε τέρμα δεξιά και πέρασα άνετα. Σταμάτησε αμέσως πιο πάνω, του ρίχνω ένα βρισίδι, μου κουνάει το χέρι (και καλά, έχεις δίκιο, έκανα μ@λ@κί@) και την κάνω (όχι με παντιλίκια αυτή τη φορά
).
Και φανταστείτε ότι πριν μερικούς μήνες, εγώ με αυτοκίνητο στην εθνική με διαχωριστικό στη μέση, βλέπω μετά από -ανοιχτή, ευτυχώς- ΣΤΡΟΦΗ, βεσπάκι δικάβαλο να έρχεται φάτσα πάνω μου. Κάνω παρατιμονιά, τον αποφεύγω, κάνει κι αυτός το ίδιο, και μου κάνει χειρονομίες του στυλ "πού πας ρε μ@λ@κ@ στο ρεύμα μου?![]()
![]()
![]()
Ρε τι μ@λ@κες που κυκλοφορούν...
Συμφωνώ απόλυτα... Όποτε έρχομαι Ηράκλειο και περνάω από παραλιακή ΠΑΝΤΑ κάτι θα δω ή θα μου συμβεί, τις περισσότερες φορές με σκουτεράκηδες όλων των ηλικιών... Αναρωτιέμαι πόσα τροχαία γίνονται εκεί και πόσο συχνά....Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Είναι πολύ απλό.
Παραλιακή Ηρακλείου, δε πλησιάζω. Ένα παραπάνω Παρασκευή βράδυ.
Καλορίζικο!
![]()
Gauss πάντα όρθιος και καλορίζικο![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
ολες οι πολεις και γενικα οι κατοικημενες περιοχες θελουν ΠΡΟΣΟΧΗ
το ηρακλειο λιγο παραπανω και η παραλιακη λιγο λιγο πιο πανω. ειδικα εκει στο ταλως που μαζευει πιτσιρικαρια. μην περιμνεις απο το ΑΒS να τα κανει ολα οταν δεν προσεχεις εσυ και παντα να περιμενεις οτι απο καθε στενο και απο καθε διασταυρωση θα πεταχτει καποιος ειτε αμαξι ειτε μηχανακι ειτε σκυλι κτλ
καλους δρομους να εχεις .........
και ελπιζω να μην μετανιωσεις που δε πηρες το 1250 αν και εγω πρωσοπικα το suzuki θα επερνα![]()
![]()
![]()
![]()
GSF 650 N