εεε τσαλιμάκιαπου λέει ο λόγος βρε παιδί μου, μην τα περνεις τις μετρητείς κι εσυ
![]()
![]()
εεε τσαλιμάκιαπου λέει ο λόγος βρε παιδί μου, μην τα περνεις τις μετρητείς κι εσυ
![]()
![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
βασικά μπορεί να σας ακουστεί χαζό αλλα το κράνος μου δεν το δινω ποτε! Αυτός είναι ο λόγος που αγόρασα ένα 2ο (έστω φτηνό) κράνος για μέσα στη πόλη και για 2ο άτομο αν τύχει (για καφεδάκι)Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
το ποστ θα μπορουσε να παρει και την μορφη κουιζ......ειστε 2 με 1 κρανος...ποιος το φοραει τελικα;
Από κει και πέρα, ναι άμα εν γνλωση του ο άλλος θέλει να ανέβει ξεκράνοςτος, δεν έχω πρόβλημα. μλκια το ξέρω αλλά μεγάλα παιδιά είμαστε, όλοι καταλαβαίνουμε.
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Αν αυτός που θα μου το ζητήσει είναι κοντινός μου άνθρωπος, το καταλαβαίνει το "συγγνώμη, δε μπορώ να αναλάβω την ευθύνη".
Αν δεν είναι κοντινός μου, δε με νοιάζει τι θα σεκφτεί όταν του/της πω "όχι."
Δυσκολο ερωτημα. . .
Πες οτι δινεις το κρανος σου σαν κυριος-α ,αν λεμε αν καρφωσει στο προσωπακι σου η διερχομενη μυγουλα-σφιγκουλα-μελισσουλα τι γινετε?(την καλη πραξη την εχεις ηδη κανει ομως ε?)Δεν ειναι ποιο επικινδυνο αυτο?
Προσωπικα ο ορος που θετω στον συνεπιβατη ειναι να φορεσει κρανος.Ακομα και στις "συμπαθειες" μου.....(τις περισσοτερες φορες)
![]()
![]()
![]()
![]()
i lysi einai mia : monoselo. einai kai pio omorfo. gia ta z kai ta perissotera ss dld giati ta alla... i mporeis na peis to strono an den kserei ta xiliometra o allos bebaia...
Συμφωνό μαζί σου φίλε μου.Εάν ο συνεπιβάτης είναι ψιλοάσχετος δεν με νοιάζει και πολύ αν θα καταλάβει γιατί τρώει πορτα!Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
Αν αυτός που θα μου το ζητήσει είναι κοντινός μου άνθρωπος, το καταλαβαίνει το "συγγνώμη, δε μπορώ να αναλάβω την ευθύνη".
Αν δεν είναι κοντινός μου, δε με νοιάζει τι θα σεκφτεί όταν του/της πω "όχι."
SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!
μπα μπα???
ξαφνικά ολοι σας μου γίνατε σκληροι και άκαρδοι...
αμα ομως σας κλίσει το ματάκι καμια νοστιμούλα τρέχετε με τα τέσσερα ρεεεεεεε
εξαιρείται ο τσίρος ...
αυτο τρέχει πίσω απο γάτες..
ετσι ειναι....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και η ζωή συνεχίζεται...
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
i lysi einai mia : monoselo. einai kai pio omorfo. gia ta z kai ta perissotera ss dld giati ta alla... i mporeis na peis to strono an den kserei ta xiliometra o allos bebaia...
σωστόοοοοοοςςςς![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
i lysi einai mia : monoselo.
Σωστός!! παίζει κι αυτό. μετά δεν παίζουν δικαιολογίες. Μάλλον εγώ θα έδινα τον εξοπλισμό μου. Άν πάντα ήταν μικρή απόσταση και με μικρή ταχύτητα φυσικά. Αλλιώς...ταξάκι. προτιμώ και να το πληρώσω ακόμα παρά να πληρώνουμε άλλα... Φονιάδες οδηγοί κουτιών!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το θεμα ειναι πολυ σοβαρο.
ενας φιλος τρακαρε με το παπι πριν καμια δεκαρια χρονια καθως ανεβαινε τη γεφυρα του περισσου.
Ηταν νυχτα, και επεσε επανω του ενας ταριφας απ το απεναντι ρευμα.Πισω ειχε την κοπελια του.
το φιλαρακι εμεινε σε κωμα καποιες μερες και τωρα ειναι εντελως καλα.Η κοπελα ομως εχει μεινει αναπηρη.
επειδη του βρηκαν αλκοολ στο αιμα, το δικαστηριο του καταλογισε την ευθηνη, και οι γονεις της κοπελας απαιτησαν αποζημιωση.Η ιδια δεν ηθελε τιποτα αλλα ποιος την ακουει...
εχουν περασει τοσα χρονια και ο τυπος δεν μπορει να εχει τιποτα στο ονομα του, γιατι θα του το παρουν, και η κατασταση αυτη θα συνεχιστει.
Και δεν ειχε πισω αγνωστο, την πρωην κοπελια του ειχε
προσεχετε
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
μπα μπα???
Εδώ συμφωνώ................
Αν πρόκειται για κάτι τέτοιο.....ΤΑ ΣΥΓΧΩΡΩ ΟΛΑ.........
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
μπα μπα???
τι τα θές... δεν είμαστε όλοι φρι ραιντερς να μην ανεβάζουμε καμια πουλάδα πάνω στο εργαλειο μας.....
Το κράνος στο κεφάλι του οδηγου για τη μελισούλα που λέει και ο παλιάνθρωπος Μενιος. (συζητάμε για τη φάση .... πηγαινέ με μεχρι εκει.
Always made to mean nothing
Κράνος πάντα ο οδηγός γιατι αυτός οδηγει,
και αν η μελλισουλα ή το πετραδάκι χτυπήσει αυτον/η
παρτην μηχανη κάτω ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ...
Εαν χτυπησει τον πίσω ειναι μικρότερο το κακο.
Επίσης σε περίπτωση φρένων πανικου υπάρχει
περίπτωση ο συν/της να χτυπήσει τον οδηγό με το κρανος
και να πεσουν ΚΑΙ οι δυο λογω ζάλης-σοκ ή οτιδηποτε τετοιο...![]()
Οπότε κράνος ΠΑΝΤΑ Ο ΟΔΗΓΟΣ...![]()
![]()
![]()
Πωλείται XX 98' Full Extra.
Πωλήθηκε...
Τα κάτωθι είναι καθαρά προσωπική στάση ζωής...Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
Και ερχομε στο θεμα που συζητουσα με ενα φιλο τις προαλλες οσον αφορα το γεγονος που μας τυχαινει συχνα να βρισκουμε καποιον ειτε στη δουλεια ειτε στο καφε αντρας η γυναικα που μας ζηταει να τον παμε καπου στα γρηγορα ...ακολουθει ο εξης διαλογος
.........ρε συ μακη με πετας μεχρι το σπιτι μια στιγμη να μην παιρνω ταξι.....
Και εδω ειναι ο προβληματισμος μου ...τι του απαντας του ανθρωπου του ανιποψιαστου στο κινδυνο...εννοειτε οτι δεν μπορεις να κουβαλας παντα ενα δευτερο κρανος μαζι σου και αν ειναι και φιλος αντε να του εξηγησεις χωρις να παρεξηγηθει η να φας το δουλεμα της ζωης σου...τι κανεις σε αυτη την περιπτωση; εχεις σκεφτει ποτε οτι εχεις ευθυνη γιαυτον που ανεβαζεις στη μοτοσυκλετα σου ....και φαντασου το παραπανω ερωτημα να στο κανει γυναικα και μαλιστα αγνωστη πριν λιγο , που γνωριστηκατε στο καφε η στο μπαρ !
Για πεστε ρε παιδακια υπαρχει και αυτη η πιθανοτητα ...η με εχει βαρεσει κανονικα ο ηλιος![]()
![]()
![]()
Α)Για να ανέβει ανθρωπος στην μοτοσυκλέτα μου θα πρέπει να φοράει τουλάχιστον κράνος (οχι κουβά), μπουφάν με ενισχύσεις, μποτες μηχανής ή ψηλά μποτάκια και επιγονατίδες...αν ΔΕΝ έχει κάτι απο ολα αυτά ΔΕΝ ανεβαίνει...ετσι απλά και χωρίς πολλά πολλά...
Β)Στην μοτοσυκλέτα μου ΔΕΝ ανεβαινουν άτομα που δεν τους εχω εξηγήσει πρώτα ενα-δυο σημαντικά πραγματάκια για τα do και donts του συνεπιβάτη...για την δική τους ασφάλεια αλλά και την δική μου...
Γ)Γενικά ΔΕΝ γουστάρω να έχω συνεπιβάτη...για μένα η μοτοσυκλέτα είναι για ΕΝΑ ατομο, τον οδηγο...ακόμα και την γυναίκα μου ΣΠΑΝΙΑ την βάζω επάνω και μετά από πολλή γκρίνια κλπ κλπ...δεν είναι ΜΟΝΟ οτι δεν μπορώ να αναλάβω την ευθύνη αν πάθει κάτι η ψιχουλα που κάθεται στο πίσω σελάκι (παρόλο που οδηγώ ΚΟΤΑ με 2ο ατομο και βγάζω μάτια και στον ποπό), είναι οτι οταν ανεβαίνει 2ο ατομο δεν ειναι η ΙΔΙΑ μοτοσυκλέτα που αγόρασα...είναι κάτι άλλο...
Δ)Καθε μέρα πλήν των ελάχιστων περιπτώσεων που ανεβαίνει η γυναίκα μου, το σελάκι τους συνεπιβάτη είναι καπου θαμμένο στο γκαράζ και την θέση του παιρνει το "μονοσελο"...αρα, απλά δεν γινεται ουτως η άλλως να ανέβει συνεπιβάτης...
Ε)Τιποτα απο τα παραπάνω δεν αναιρείται, δε πα να είναι ο διευθυντής μου, ο αδελφικός μου φίλος, ο Hendrix κοκ...ουτε για 1 χλμ, ουτε για 500 μετρα, ουτε για "30 μέτρα παρακάτω"...δεν μου κατέβηκε μια ωραία ημέρα η ιδέα να γίνω ουτε "γραφικός", ούτε απόλυτος...ολα εχουν κάποιον λόγο...
Οπότε GST εγώ του ανθρώπου θα του απαντούσα (αν δεν είχα το μονόσελο) "για την δικια σου ασφάλεια δεν ανεβαίνεις χωρίς εξοπλισμό...λυπάμαι..."...και αν έτρωγα το δουλεμα της ζωής μου οπως φοβάσαι τότε φίλε μου δεν θα είχα κανένα πρόβλημα...αλλωστε το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ μετράει, ετσι δεν είναι???
Για την κοπέλα που θα γνώριζα λοιπόν στο μπαρ...ισχύουν ακριβώς τα ιδια...παραξενο ε??? Δεν σκεφτομαι με το κάτω κεφάλι...και επειδή είναι ολιγον τί δυσκολο να χωνευθεί επετρεψε μου να σου πω μια ιστοριουλα που φυσικά μπορεί να την επαληθευσει και η γυναικα μου...
Οταν πρωτογνωριστήκαμε λοιπον ήταν σε μια φοιτητούπολη οχι ιδιαιτερα κοντα στην Αθήνα...ειχα πάει για βόλτα...γνωριζόμαστε...τις αρέσουν οι μοτοσυκλετες (πατέρας πρώην αγωνιζόμενος αλλωστε)...και μου λέει "θα με πάς μια βόλτα"??? Απάντηση του ξενέρωτου: "εχεις κράνος, μπουφαν και κανένα ψηλό μποτάκι???", "κρανος όχι, δερματινο μπουφάν ναι, και μποτάκια ναι..."...λυπάμαι, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...και δεν εγινε...
Την επόμενη φορά κατεβηκα στην πόλη με εναν φίλο μου, εγώ με μοτο εκείνος με αυτοκίνητο και του είχα φορτώσει και ένα κράνος...ΤΟΤΕ μόνο πήγαμε βόλτα...
http://img214.imageshack.us/img214/2570/cyborgfenderyv2.jpg
"That's what happens when Earth fucks with Space... never forget that..."