Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: Κατούρημα με χρέωση 0,5 ευρώ

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Κανένας

Μας απασχολεί ομως , τι προβλέπει ο υγειονομικός κανονισμός, για την λειτουργία του μαγαζιού
    ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ: Αριθ. Α1β/8577/83
    Αρθρο 25

Ο καθαρισμός των κοινόχρηστων αποχωρητηρίων των Δημοτικών ή Κοινοτικών Αγορών ή των μεγάρων, στα οποία εξυπηρετείται το προσωπικό των στεγαζόμενων σ’ αυτά
    καταστημάτων, εργαστηρίων, γραφείων κλπ, καθώς και των καταστημάτων, που βρίσκονται σε συγκοινωνιακούς κόμβους και προσφέρουν φαγητά, γλυκίσματα, ποτά κλπ. σε περαστικούς ταξιδιώτες, θα γίνεται από υπάλληλο, που θα ορίζουν οι καταστηματάρχες ή ο φορέας, που νέμεται το συγκρότημα των καταστημάτων.

Ο υπεύθυνος για τον καθαρισμό των αποχωρητηρίων είναι δυνατό να αμείβεται από τις εξυπηρετούμενες επιχειρήσεις ή από τα άτομα, που κάνουν χρήση των αποχωρητηρίων αυτών και τα οποία θα καταβάλλουν το καθορισμένο για κάθε χρήση αντίτιμο.
    https://www.elinyae.gr/el/lib_file.....4131077016.pdf

άρα πρέπει να κόβουν απόδειξη, αλλιώς είναι παράνομοι
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    καπως πρεπει να πληρωθει και το ατομο που καθαριζει την τουαλετα. Ναι θα μου πειτε οτι πληρωνεται απο τον καφε που αγορασες, αλλα τελοςπαντων στις "καλες τουαλετες " υπαρχει ενας υπευθυνος που μολις εσυ τελειωσεις παει και καθαριζει αμεσως για να ειναι ετοιμο για τον επομενο.. Και δεν το κανει απο χομπυ

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    Τοσα δεντρακια περασες..................ας ποτιζες κανενα

Επιστροφη στην φυση............

Θα ερθει και η στιγμη που θα πληρονουμε για τον αερα που αναπνεουμε.

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    καπως πρεπει να πληρωθει και το ατομο που καθαριζει την τουαλετα. Ναι θα μου πει
    τε οτι πληρωνετε απο τον καφε που αγορασες, ... Και δεν το κανει απο χομπυ
    Σωστά
    ο κανονισμός γράφει, ότι είναι στην διακριτική ευχέρεια του ιδιοκτήτη, αν θα βάλει χρέωση η όχι, για παροχη υπηρεσιων, από καποιον, που αποδεδειγμενα απασχολειται αποκλειστικα για αυτό - σε αντιθετη περιπτωση είναι παρανομος, όπως το καταλαβαινω εγω

Το δίλλημα τιθεται, για τους μη πελάτες του μαγαζιού, που σταματούν να εξυπηρετηθούν
    Αυτοί δικαίως θα έπρεπε, να καταβάλουν ένα αντίτιμο, ενώ ο πελάτης να μην πληρώνει τίποτα, προσκομίζοντας μια απόδειξη αγοράς του μαγαζιού, που πιστοποιεί ότι τουλάχιστον αγόρασε (ήπιε- έφαγε) κάτι

υγ
    και όπως πολύ σωστά προαναφέρθηκε, η απόδειξη να αφορά αποκλειστικά την περιγραφή της υπηρεσίας και όχι κάποιας άλλης πλασματικής
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas
    παντως στο εξωτερικο εχει σε πολλες βιτρινες ποσο χρεωσης για "τετοια υπηρεσια" αν δεν εισαι πελατης κ απλα περαστικος.
    panta vromikoi panta laspomenoi

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Σκεφτείτε σε ένα τέτοιο μαγαζί (πάνω σε κεντρικό δρόμο) πόσες χιλιάδες άνθρωποι μπορεί να σταματούν κάθε μέρα για κατούρημα και χέσιμο.
    Σκεφτείτε τον εαυτό σας ιδιοκτήτη ενός τέτοιου καταστήματος, και πείτε τι θα κάνατε σε αυτή την περίπτωση.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    να κανουμε πορεια για διαμαρτυρια
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της transalpblack
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dond4le
    Τοσα δεντρακια περασες..................ας ποτιζες κανενα

Επιστροφη στην φυση............

Θα ερθει και η στιγμη που θα πληρονουμε για τον αερα που αναπνεουμε.
    Το ξέρω ρε φίλε!!!
    Μια φορά είπα κι εγώ να κατουρήσω σε μαγαζί και να!!!!!!
    Δεν το ξανακάνω όμως.
    Μόλις τον πλήρωνα γέλαγα.
    Με ρώτησε γιατί γελάω και του είπα με σένα κι έφυγα...
    Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...

Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Σε ποιά κατηγορία ΦΠΑ ανήκει;
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αν έχει βόθρο μπορεί κάλλιστα να επικαλεστεί έξοδα εκκένωσης...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fz6man
    να σας πω τι κανω εγω με τον καθε εναν που ερχετε για χεσιμο εχω κολλησει εδω και 3 χρονια ενα χαρτι ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ και την ανοιγω σε οποιον θελω μετα τρεχει με το σκατο στο κολο
    το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Εγω παντως που δουλευα στο μοναστηρακι σε μια καφετερια, τον πρωτο μηνα το επαιξα καλος.

Τον δευτερο μήνα τρώγανε πόρτα.

Δε μου αρεσε, αλλα δεν αντεχα αλλο τη γαιδουρια.

Μπες ρε καραγκιοζη, κανε τη δουλεια σου, αλλα τραβα κανα καζανακι.

ελεος.
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Παλαιό μέλος

?

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από fz6man
    να σας πω τι κανω εγω με τον καθε εναν που ερχετε για χεσιμο εχω κολλησει εδω και 3 χρονια ενα χαρτι ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ και την ανοιγω σε οποιον θελω μετα τρεχει με το σκατο στο κολο [

απαντα τα καταστηματα υγειονομικου ενδιαφεροντος υποχρεουται να εχουν γυναικειες ,ανδρικες με ξεχωριστο προθαλαμο τουαλετες για την εξηπηρετηση των πελατων τους..........[πελατης θεωρητε και αυτος που εισερχετε εντος με προθεση να εξηπηρετηθη] οποτε πρωτα πας τουαλετα για την αναγκη σου και μετα παραγγελνεις ...... αν παραγγειλεις..το σκεπτικο ειναι οτι πριν παραγγειλεις πρεπει νε εχεις καθαρα χερια για να φας.οποτε ουδεις μπορει να σου απαγορευσει να πας τουαλετα!
    ουτε βεβαιως αγαπητε φιλε να μου πεις δεν λειτουργει!!!!!!!!γιατι θα κατουρισω στο πρωτο τραπεζι......συν οτι θα εχεις προβλημα με την μηνυσουλα που θα φας!και αντε ναναι αληθεια καπως καθαρει θα την βγαλεις αλλα αν δεν ισχυει φιδι που σεφαγε!!!!!!!

ουτε βεβαιως να μου ζητησεις χρηματα για τουαλετα!!!!!!αυτο αν διαβασετε καλα το αθρο δεν αναφερετε σε μεμονομενα καταστηματα υγειονομικου ενδιαφεροντος αλλα σε δημοτικες δημοσιες τουαλετες και σε συγκροτηματα [εμπορικα κεντρα ] που αποκλειστικα εχουν υπαλληλο για αυτη την δουλεια!
    και να ξερετε οτι δεν υπαρχει μεγαλητερο προστιμο υγειονομικου απο το να μην εχει χαρτι.....και σαπουνι...... ετσι για να μην σας το πεζουν εξηπνακιδες ορισμενοι καταστηματαρχες!
    καλαματιανος

Παλαιό μέλος

?

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Σκεφτείτε σε ένα τέτοιο μαγαζί (πάνω σε κεντρικό δρόμο) πόσες χιλιάδες άνθρωποι μπορεί να σταματούν κάθε μέρα για κατούρημα και χέσιμο.
    Σκεφτείτε τον εαυτό σας ιδιοκτήτη ενός τέτοιου καταστήματος, και πείτε τι θα κάνατε σε αυτή την περίπτωση.
    θα ειχα εναν υπαλληλο αποκλειστικα γιαυτην την δουλεια ωστε οι τουαλετες να λαμπουν!επιλογη μου ειναι ναμαι σε κεντρικο σημειο που περνουν χιλιαδες ανθρωποι γιαυτο κονομαω.....ας μην τα θελει ολα δικα του ο καταστηματαρχης!!!!!!!!!!!!
    καλαματιανος

Παλαιό μέλος

?

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Αν έχει βόθρο μπορεί κάλλιστα να επικαλεστεί έξοδα εκκένωσης...

δεν υπαρχει περιπτωση ,και αν σου ζητησει χρηματα ειναι παρανομο!βοθρο μονο κατω απο 5000 κατοικους μπορει να υπαρχει και να εχει ενα μαγαζι σε διαφορετικη περιπτωση πρεπει να ειναι συνδεδεμενο με το κεντρικο αποχεθτικο συστημα!Γ.Ο.Κ.
    καλαματιανος

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2006, 09:29
  2. Το θυμάστε το site με τα πλαστά ευρώ;
    από Cpt. Haddock στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2005, 16:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε