Αρχικά δημιουργήθηκε από toyota
Πω πω φίλε μου.Περαστικά σου.Έμεινες πάνω στη μηχανή όταν καρφώθηκε στο C3;Απο εξοπλισμό τί είχες;
Είχα φύγει πάνω από τη μηχανή όταν έσκασα πάνω στο αμάξι.Εξοπλισμό είχα το κράνος μόνοτο οποίο δεν έπαθε τίποτα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyota
Πω πω φίλε μου.Περαστικά σου.Έμεινες πάνω στη μηχανή όταν καρφώθηκε στο C3;Απο εξοπλισμό τί είχες;
Είχα φύγει πάνω από τη μηχανή όταν έσκασα πάνω στο αμάξι.Εξοπλισμό είχα το κράνος μόνοτο οποίο δεν έπαθε τίποτα.
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Περαστικά "κοκαλάκια" και γρήγορη ανάρρωση.![]()
I used to think it was a terrible thing that life was so unfair. Then I thought, 'what if life *were* fair, and all of the terrible things that happen to us came because we really deserved them?' Now I take great comfort in the general unfairness and hostility of the universe.
περαστικα και απο δω...και σου ευχομε ολα να γινουν οπως πριν![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
περαστικα σου φιλε μου και γρηγορα ορθιος και γερος.
Παντως μια και εισαι τωρα καλα θα πω και ενα αστειο να χαλαρωσουμε λιγο, με βαση αυτα που ανεφερες.
Παιδια αφηστε τον προστατευτικο εξοπλισμο και αρχιστε να τρωτε.
Τελικα σαν την αντοχη του ιδιου του οργανισμου δεν ειναι κανενα υλικο οπως φαινεται.
![]()
...
περαστικα... ολα θα πανε καλα... μην απελπίζεσαι
Για οτι χρειαστείς εδω είμαστε
περαστηκα και σιδερενιος ρεεεεε
αφου εισαι καλα, ολα θα φτιαξουν
![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Περαστικα - ειναι μια ασχημη εμπειρια, ευχομαι να ειναι η τελευταια φορα.
Καταλαβαινω οτι προφανως θα σε εχει γονατισει και οικονομικά η ατυχια σου. Ο χρονος τα γιατρευει ολα......
Περαστικά και σιδερένιος!!!
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Ρε Ροβέρτο σε κυνηγάει αγόρι μου, μια η μηχανή τώρα αυτό τι να πω![]()
Περαστικά και σιδερένιος![]()
Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!
Πώ-πώ ρε φίλε...
Περαστικά....
Ξέρεις...θα σε ταλαιπωρήσουν αρκετά τα σπασμένα πλευρά αλλά αφού την γλύτωσες μόνο με αυτά τυχερός είσαι...
Είδες που εμείς οι χοντροί έχουμε πλεονέκτημα ??????????????
Γρήγορα να γίνεις καλά για να ....ψήσουμε τίποτα μπριζολίδια !!!![]()
![]()
![]()
φιλε μου bonepeeler, σου ευχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ περαστικα (σωματικα και ψυχικα) και μια γρηγορη αναρωση. οσο για την ζουζου σου, μην ανησυχεις! ολα θα φτιαξουν αρκει να εισαι παντα χαμογελαστος! μην στεναχωριεσαι!![]()
![]()
![]()
file me olo to sevasmo ise poli kolofardos
perastika na ehis
περαστικά φίλε.... και τώρα που είσαι ακίνητος "ρίξε" λίγο εξοπλισμό πάνω σου.