Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 18 από 18

Θέμα: Ασφάλεια κλοπής

Και γω στην Interamerican εχω το δικο μου.

Ποσο ασφαλειας 270 ευρω το 6μηνο

μιλαω για GSXR 1000 K9 και με ποσο αποζημειωσης για ολικη κλοπη στα 9000 ευρω ( το αγορασα μεταχειρισμενο γι αυτο και η μειωμενη αξια ), συν ολες τις αλλες καλυψεις και οδικη.

Η ασφαλεια εγινε τελη μαρτιου και επαιξε μεσω ιντερνετ οποτε γλυτωσα τα εχτρα που περνει ο πρακτορας.

Αν μπεις στη σελιδα της Interamerican καπου λεει για το προγραμμα AnyTime μπες εκει και δες τιμες.

Ενημερωτικα παντως μονο για τη κλοπη δινω τα 150 απο τα 270....αλλα τουλαχιστον εχω το κεφαλι μου ησυχο μεχρι ενως σημειου βεβαια....

Α κι αν βαλεις την Ασφαλεια να πληρωνεται εμ παγια εντολη σε πιστωτικη οποτε ειναι να ανανεωθει αν θυμαμαι καλα εχεις και μια εκπτωση της ταξης του 10% απο την αρχικη τιμη.
    Ολα φαινονται καλυτερα πανω σε δυο τροχους......

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias24
    Και γω στην Interamerican εχω το δικο μου.

Ποσο ασφαλειας 270 ευρω το 6μηνο

μιλαω για GSXR 1000 K9 και με ποσο αποζημειωσης για ολικη κλοπη στα 9000 ευρω ( το αγορασα μεταχειρισμενο γι αυτο και η μειωμενη αξια ), συν ολες τις αλλες καλυψεις και οδικη.

Η ασφαλεια εγινε τελη μαρτιου και επαιξε μεσω ιντερνετ οποτε γλυτωσα τα εχτρα που περνει ο πρακτορας.

Αν μπεις στη σελιδα της Interamerican καπου λεει για το προγραμμα AnyTime μπες εκει και δες τιμες.

Ενημερωτικα παντως μονο για τη κλοπη δινω τα 150 απο τα 270....αλλα τουλαχιστον εχω το κεφαλι μου ησυχο μεχρι ενως σημειου βεβαια....

Α κι αν βαλεις την Ασφαλεια να πληρωνεται εμ παγια εντολη σε πιστωτικη οποτε ειναι να ανανεωθει αν θυμαμαι καλα εχεις και μια εκπτωση της ταξης του 10% απο την αρχικη τιμη.
    Καλή η έκπτωση από το anytime και το σκέφτηκα κι εγώ αλλά αν πάθεις κάτι και χρειαστείς να βρεις υπευθύνους φακέλων σου απλά δε θα τα καταφέρεις ποτέ. 2 φορές που χρειάστηκα να τους βρω δεν τα κατάφερα ποτέ . Χίλιες φορές να τρέξει ο ασφαλιστής (έμπιστος πάντα) που έχει τα κατάλληλα κανάλια επικοινωνίας παρά να μπλέξεις σε τέτοια γρανάζια.
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
    Καλή η έκπτωση από το anytime και το σκέφτηκα κι εγώ αλλά αν πάθεις κάτι και χρειαστείς να βρεις υπευθύνους φακέλων σου απλά δε θα τα καταφέρεις ποτέ. 2 φορές που χρειάστηκα να τους βρω δεν τα κατάφερα ποτέ . Χίλιες φορές να τρέξει ο ασφαλιστής (έμπιστος πάντα) που έχει τα κατάλληλα κανάλια επικοινωνίας παρά να μπλέξεις σε τέτοια γρανάζια.
    Κοιτα δε μου εχει τυχει κατι για να ξερω στα σιγουρα τι παιζει αλλα ο φακελος ειναι στα κεντρικα της ασφαλιστικης...κανεις μια βολτα εκει και περνεις οτι χρειαζεται.... οκ ισως να ριξεις λιγο τρεξιμο παραπανω αλλα σε μενα τουλαχιστον η διαφορα στο ποσο σε σχεση με την ασφαλειας της προηγουμενης μηχανης που ειχα δεν ειναι μικρη...

Τωρα δινω 270 το 6μηνο οπως ειπα και πριν για το Fazer 1000 που ειχα εδινα 320 το 6μηνο για τις ιδιες καλυψεις στην ιδια εταιρεια...οπως και να το κανουμε ειναι μια διαφορα των 100 ευρω που μπορω ανετα να τα φαω σε βενζινες κανοντας βολτες....
    Ολα φαινονται καλυτερα πανω σε δυο τροχους......

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ασφάλεια κλοπής...όλα ΟΚ!!!
    από dimmeneidis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2014, 11:46
  2. ασφάλεια κλοπής, τί ισχύει;
    από Skakinen στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2006, 16:06
  3. Ασφάλεια κλοπής ;;;
    από kachius στο forum Off topic