Αρχικά δημιουργήθηκε από panayiotis
misano test 7/7/2010
Ώρε τι σου κάνουν τα (πολλλλά) φράγκα.Με ρητινενέσεις και ανθρακοϋφάσματα τον κολλήσανε τόσο γρήγορα?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από panayiotis
misano test 7/7/2010
Ώρε τι σου κάνουν τα (πολλλλά) φράγκα.Με ρητινενέσεις και ανθρακοϋφάσματα τον κολλήσανε τόσο γρήγορα?![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
γεια σου ρε Πανάγο!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από panayiotis
misano test 7/7/2010
![]()
![]()
έλα ρε γιατρέ τρέλανέ μας!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Επιτέλους
![]()
![]()
![]()
Ξέρω από βέσπα!
30 λεπτα στη πιστα-ο 9 φορες παγκοσμιος πρωταθλητης εφτασε στο σιρκουι με τις πατεριτσες και,αφου τις εδωσε στους συνεργατες του,ξεκινησε το προσωπικο δοκιμαστικο σεσιον.Με απομειναρια απο το σπασιμο κνημης-περονης,ο πιλοτος της yamaha εκανε ενα δοκιμαστικο για 30 λεπτα.ο ''γιατρος'' στην σελα μιας yamaha yzf-r1 της ομαδας world superbike ξεκινησε να γυρναει στις 18.24 και τελειωσε το σεσιον λιγο πριν τις 7.Το τεστ δεν διερκεσε πολυ,γιατι η μηχανη που χρησημοποιησε επρεπε να μεταφερθει στην δημοκρατια της Τσεχιας για τον επομενο γυρο των αγωνων Superbike στο Brno.
Αγνωστη η (ημερομηνια) επαναφορα-ο πρωταθλητης απο την Tavullia εδειξε να ειναι ο δαμαστης της μηχανης και οτι δεν πηγε για μια ''βολτα'' στην πιστα.Με αυτην την δοκιμη ειδαμε εναν Valentino Rossi σε αριστη σωματικη και ψυχικη κατασταση.
Θετικο Τεστ-<<Καναμε αυτο το τεστ για να καταλαβουμε προς πρεπει να δουλεψουμε απο εδω και μπρος και για να δουμε περιπου πως μπορω να οδηγησω την μηχανη>>.Αυτες ειναι οι λεξεις με μια επισυμανση.<<Το τεστ ηταν θετικο-συνεχεισε ο Rossi-γιατι μπορω εστω να οδηγησω,αλλα εχουμε ακομα πολυ δουλεια μεχρι να φτασουμε να αντιμετωπησουμε εναν αγωνα motogp σε συγκριση με την σημερινη δοκιμη.Εχω καποιον πονο στον αστραγαλο,στο γονατο και στον ωμο*,μα ιδιως μου ελειπε η δυναμη στον ωμο και λιγο η κινηση του αστραγαλου>>.<<θα μου αρεσε πολυτ να γυρισω στο Sachenring-ειπε ακομα ο Rossi-μα ειναι πολυ νωρις για να το λεμε.Εχουμε ακομα 12 μερες και πρεπει να περιμενουμε να δουμε ποσο θα μπορεσουμε να βελτιωσουμε την κατασταση μου τις επομενες μερες.Η Superbike σημερα ηταν ωραια και διασκεδαστικη στην οδηγηση.Θα μου αρεσε πολυ να πηγαινα στο Sachenring ,αλλα πρεπει να περιμενουμε αλη μια εβδομαδα για να παρουμε μια αποφαση>>
πηγη...http://www.corriere.it/sport/10_lugl...4f02aabe.shtml
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι διάτανο ρε πούστη ,τι τους ποτίζουν ,το μαγικό ζωμό τον γαλατων;
Κόβει η πουτάνα το γαμήσι? Μπαααα....![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Συγγνώμη,
ΚΑΝΕΝΑΣ δε παρατήρησε οτι ο καλύτερος χρόνος που έγραψε ήταν 1'38.200 (unofficial time);;;;;;
Στα Μοτο GP πέρσι κέρδισε στο Μισάνο με καλύτερο χρόνο 1΄34.746 και στα SBK φέτος ο πρώτος στο Μισάνο (Μαξ) είχε 1΄36.589.
Θα μας μουρλάνει ρε ο άνθρωπας;;;;;
"Πολύ συχνά αναρωτιέμαι για τους ντελιβεράδες. Είναι φανταστικοί αναβάτες. Θα σε προσπεράσουν στο βρεγμένο, στην κίνηση, στο πλακόστρωτο, τα καταφέρνουν παντού και είναι πάντα γρήγοροι. Πίστευω πως μερικοί απο αυτούς χαραμίζουν το ταλέντο τους, στη πράξη μερικοί μπορεί να είναι πιο γρήγοροι απο μένα!"
- V. Rossi, What if I had never tried it -
...Φταίω εγώ μετά αν παραγγέλνουν πίτσες αλλά φτάνουν καλτσόνε???
Επεσε πολυ χημικο............αλλα και να γυρισει θα βγαλει κουτσα-στραβα αγωνα.....καλυτερα να περιμενει να γινει καλυτερα και να κανει και μερικες προπονησεις....
Ουτε ο ωμος του δεν εχει γινει καλα ακομα....απο οτι λεει....
Πριν δυο χρονια ο Πεδροσα κουραζοταν στα μισα του αγωνα και ο Βαλε θα ειναι ανταγωνιστικος μετα απο τετοιο τραυματισμο???
Τον βλεπω 15ο...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
Τον βλεπω 15ο...
![]()
δεν παιζει αυτο που λες....
αν επιστρεψει θα πηγαινει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για την 5αδα (ασχετα αν εχει τελειωσει το πρωταθλημα γι'αυτον)
ενταξει και 2 δευτερολεπτα ειναι απλα αιωνας σε αυτες τις κατηγοριες....δεν ειναι τοσο καλος ο χρονος. απλα γυρισε ικανοποιητικα σε σχεση με τον χρονο αποθεραπειας και τον τραυματισμο που ειχε....
![]()
![]()
![]()
![]()
Χωρίς τον Vale οι πίστες είναι άδειες απο θεατές και η τηλεθέαση πάτος.
Αυτα είναι σημαντικά θέματα για το Motogp και την Dorna, αλλά ο γιατρός ξέρει τι παίζει και δεν θα ρισκάρει να χειροτερέψει τους τραυματισμούς του μόνο και μόνο για να μαζέψει βαθμούς στο κανονικά ήδη χαμένο πρωτάθλημα.
Ιδωμεν!
Βέβαια δεν μπορώ να μην σκεφτώ οτι υπάρχει μια ελάχιστη πιθανότητα να πάρει και το πρωτάθλημα και ο Jorge να παει να τρέξει στα SS600 μετα απο το ρεζιλίκι...![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
δωσεεε.....!Αρχικά δημιουργήθηκε από panayiotis
misano test 7/7/2010
"Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
αυτο ειναι παρα φυση!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
προσωπικα είτε με βαλε είτε χωρίς δε θα σταματήσω να βλέπω αγώνες...ουδείς αναντικατάστατος...
Για κανένα Τυμπάκι και πολύ του πέφτειΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Βέβαια δεν μπορώ να μην σκεφτώ οτι υπάρχει μια ελάχιστη πιθανότητα να πάρει και το πρωτάθλημα και ο Jorge να παει να τρέξει στα SS600 μετα απο το ρεζιλίκι...![]()
:rotflmao:
![]()
και ουδείς αντικαταστάτης όμως...Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
...ουδείς αναντικατάστατος...