καλα χιλιομετρα να εχετε παιδια και στο γυρισμο ειπαμε ε....κερναω καφεδακι ζκγοζαν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα χιλιομετρα να εχετε παιδια και στο γυρισμο ειπαμε ε....κερναω καφεδακι ζκγοζαν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο Stelvio? ποιός είναι?
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
αχ, ομορφα πραγματα!![]()
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΙΔΕΣ! ΚΑΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
![]()
![]()
![]()
Mπραβο παιδια.Συνεχιστε ετσι.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δημήτρης από Κέρκυρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο Stelvio? ποιός είναι?
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Ρε παλιοσυκιές...Αρχικά δημιουργήθηκε από Roufianos
Ο χώρος εργασίας μου.
Συνεχίστε έτσι και στην Νορβηγία θα χτυπάτε την πόρτα της πρεσβείας μας για δανεικά...
Σφίξτε το μπάτζετ τώρα που μπορείτε και έχετε και καλό καιρό..!!!!
Μετά με βροχές και κόστη στα ύψη θα ταλαιπωρηθείτε...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Έχουν φτάσει Πολωνία, Άουσβιτς
καλή συνέχεια!![]()
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Του αγίου στεφάνου είναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Roufianos
Μια μεγάλη εκλησσία στο κέντρο της πόλης.Ποιανού αγίου ή αγίας μη ρωτάτε μιας και εκείνη τη στιγμή πέρναγε το μηχανάκι των ονείρων του Γιάννη.Αυτό που βγαίνει μόνο σε κίτρινο χρώμα ντε.
(της αγίας Άννας πρέπει να είναι)![]()
τελειοοο!!!
καλους δρομους, ηλιολουστους!
..να παιρνω ιδεες για το επομενο ταξιδι μου...![]()
στριβω, αρα υπαρχω..
Θα τους αφήσουν να φύγουν, ελπίζωΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
Έχουν φτάσει Πολωνία, Άουσβιτς![]()
Καλή συνέχεια παίδες![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Pedes tha to kratiso psilokatharo osos exoume antapokriseis opote na me syxoresete alla tha metafero ta syxarikia se allo post kai tha valo link
Ave
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Pedes tha to kratiso psilokatharo osos exoume antapokriseis opote na me syxoresete alla tha metafero ta syxarikia se allo post kai tha valo link
Ave
Jul, από όσο κατάλαβα αυτό είναι ένα thread φάση live report κάπως, γι'αυτό και το διαχώρισα από το προηγούμενο.
Ο Roufianos και η παρέα του θα φτιάξουν νέο (ολοκληρωμένο) ταξιδιωτικό όταν επιστρέψουν. Θα πρότεινα λοιπόν να παραμείνει έτσι.
![]()
Να ΄μαστε πάλι, πιό ανανεωμένοι, πιό βόρειοι, πιό ζεστοί !!!!, και εντελώς μα εντελώς στεγνοί.(κάπου μας την φυλάει,θα δούμε που).
2 ημέρες περιπλάνησης στην Πολωνία, κάμποσες εκατοντάδες χιλιόμετρα σε δευτεροτριτεύον οδικό δίκτυο αλλά και σε εθνική ήταν αρκετές ώστε απόψε να βρισκόμαστε κάπου πολύ βόρεια της Πολωνίας.Σε πανέμορφη πόλη που εντελώς τυχαία βρεθήκαμε (είπαμε άλλωστε τα καλύτερα έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις) κάναμε τις βόλτες μας στον βασιλικό κήπο και στα ανάκτορα του, φάγαμε τα Lody μας και καθισμένοι στο απέναντι παγκάκι αναλογιστήκαμε τι σκατά έχουν στο μυαλό τους οι Έλληνες πολιτικοί και όλα αυτά τα χρόνια έχουν καταντήσει την Ελλάδα μας σαν τον κώλο τους.
Ουγγαρία-Σλοβακία-Πολωνία περάσαμε χωρίς να μας σταματήσουν στα σύνορα και το μόνο που μαρτυρούσε την ύπαρξή τους ήταν κάποια παλιά κτίρια.
Η Βουδαπέστη πανέμορφη αλλά και πανάκριβη.
Η Σλοβακία απλά ΥΠΕΡΟΧΗ.Απίστευτου κάλους φυσική ομορφιά.
Η νότια Πολωνία πολύ όμορφη με τις γραφικές διαδρομές της.Η βόρεια Πολωνία μου θύμισε κάτι απο Σερβία όσον αφορά τις απέραντες πεδιάδες της και δεν με εντυπωσίασε ιδιαίτερα.
Το Αουσβιτς το οποίο και επισκευτήκαμε ήταν κάτι που όσο και να προσπαθήσεις δεν μπορείς να κατανοήσεις γιατί ο άνθρωπος μπορεί να φτάσει ως αυτή την εσχατιά.
Την Βαρσωβία την αφήσαμε στα δεξιά μας, περνώντας τον περιφερειακό που ήταν πύχτρα στην κίνηση, και δεν μπορώ να έχω άποψη για την πόλη ωστόσο νομίζω πως πρόκειται για ακόμη ένα αστικό κέντρο με τα καλά και τα κακά του.
Αυτά τα ολίγα.Το ταξιδιωτικό θα το γράψω όταν με το καλό επιστρέψουμε οπότε μπορείτε να postaρετε εδώ ότι γουστάρετε ή να ρωτήσετε αν θέλετε κάτι.
Ανεβαίνουν χαρακτηριστικές του ταξιδιού φώτο.![]()
Το blog μου:
http://northcape2010.blogspot.com/
Βάση Δεδομένων:
http://www.earthexplorer.weebly.com/
Το blog μου:
http://northcape2010.blogspot.com/
Βάση Δεδομένων:
http://www.earthexplorer.weebly.com/