σε ον -οφφ ψαχνει...Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Γιατι να μην δει κατι σε ER6, cb 500 - 600, κτλ, αφου ειναι ηπια μηχανακια;
σε ον -οφφ ψαχνει...Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Γιατι να μην δει κατι σε ER6, cb 500 - 600, κτλ, αφου ειναι ηπια μηχανακια;
1. ειναι λαθος να ξεκιναμε την ανευρεση της ειδανικης για εμας μοτο απο την μεταπωληση και την ζητηση της αΓΟΡΑς... μπορει να θεωρηθει σαν επενδυση, αλλα αν σε ικανοποιει αυτο που καβαλας το τελευταιο που σκεφτεσαι ειναι να το δωσεις, και οταν ερθει η ωρα τι θα κανεις και πως...Αρχικά δημιουργήθηκε από kosni
Και οταν θα θελει να το αλλαξει τι θα το κανει?
Γραψε λαθος τοτε...Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
σε ον -οφφ ψαχνει...![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Εχεις και δεν εχεις δικιο...θεωρω πως το οικονομικο ειναι πολυ βασικο πλεον...εκτος και αν δεν εχει τετοιο θεμα η κοπελα οποτε.... ας το παρει. Μπορει ομως να βρει ενα αντιστοιχο μεταχειρο με ελαχιστες απωλειες μεταπωλησης (πολυ τσιπης εχω γινει μου φαινεται)
Ποσο κανει το beta?
Σχετικό αυτό... ειδικά όταν είναι πρώτη μηχανή που 100% θα βαρεθείς κάποια στιγμή και θα θες να δώσεις καλό ειναι να εξακριβώσεις τι και πως κινείται στην αγορά μεταπώλησης για να μην κάνεις μετά "επένδυση" σε βέρες για εσένα και την μηχανή σου.ειναι λαθος να ξεκιναμε την ανευρεση της ειδανικης για εμας μοτο απο την μεταπωληση και την ζητηση της αΓΟΡΑς... μπορει να θεωρηθει σαν επενδυση, αλλα αν σε ικανοποιει αυτο που καβαλας το τελευταιο που σκεφτεσαι ειναι να το δωσεις, και οταν ερθει η ωρα τι θα κανεις και πως...
loukia slomanco
Καλό ξεκίνημα εύχομαι. Καλό είναι να βάλεις κάτω πολλά πράγματα.
1. Τι σου αρέσει.... αυτό είναι το πρωταρχικό. Δεν μπορείς άλλωστε να πάρεις κάτι που δεν σου κάνει "κλικ".
2. Χρήματα που θα ξοδέψεις για μοτό και εξοπλισμό.
3. Τι είδους κίνηση θα κάνεις με την μηχανή! ... στην πόλη; στο χώμα; ταξίδια; όλα μαζί;
4. Θα φας τούμπα.... δεν υπάρχει αναβάτης που δεν έχει χρεωμένη πτώση με την μοτό του. Ακόμα και απο το stand ενώ είναι σβυσμένη. Είναι κάτι που δεν μπορείς να το αποφύγεις. Οπότε σκέπτεσαι οτι θες και μια μοτό που ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ. Είναι σημαντικό καθώς αν πάρεις μοτό που δεν θα έχεις μία να τσουλήσεις μετά, τότε θα έχεις διπλό πρόβλημα.
Απο εκεί και μετά η αγορά είναι γεμάτη μοντέλα και καταστήματα. Κάνε μια βόλτα δες τι σου αρέσει , σκέψου και... καλές αγορές.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Οντως κατι τετοιο θες. Και να προσθεσω και στη λιστα το KLX που κατα τη γνωμη μου ειναι και το πιο ομορφο απτα υπολοιπα, ειδικα τα τελευταια μοντελα (που με 3 χιλιαρικα πιθανον να μπορεις να αγορασεις)Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
+1 για τους ελληνικους χαρακτηρες στα κειμενα σου...
καποιο απο τα XR250, TTR250, DR250 πιστευω θα σε βολεψει μια χαρα...
καλως ηρθες
![]()
+1 για το ΚLX,πολύ όμορφο!Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313
Οντως κατι τετοιο θες. Και να προσθεσω και στη λιστα το KLX που κατα τη γνωμη μου ειναι και το πιο ομορφο απτα υπολοιπα, ειδικα τα τελευταια μοντελα (που με 3 χιλιαρικα πιθανον να μπορεις να αγορασεις)
αλλά καλύτερα μόλις πάρεις το δίπλωμα,πήγαινε να τα δείς όλα από κοντά,καβάλησέ τα και μετά θα καταλάβεις μόνη τί σου ταιριάζει!
καλώς ήρθες και μην ξεχάσεις και τον απαραίτητο εξοπλισμό!
Ναί, βοηθάει.Αρχικά δημιουργήθηκε από loukia slomanco
...eimai 1,75 kai 67 kila an voithaei.
loukia
![]()
![]()
Α, καλωσήλθες...![]()
![]()
![]()
+200 καλο για αρχή.Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ΒΕΤΑ URBAN 200 http://www.betamotor.com/it/street/bikes/urban-200-2008
Βοηθάει. Έχεις πρόσβαση σε κάθε είδους νεροχύτη.Αρχικά δημιουργήθηκε από loukia slomanco
eimai 1,75 kai 67 kila an voithaei.
loukia
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από stokos
Βοηθάει. Έχεις πρόσβαση σε κάθε είδους νεροχύτη.
τι μλκς:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ΒΕΤΑ URBAN 200 http://www.betamotor.com/it/street/bikes/urban-200-2008
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
+800Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ΒΕΤΑ URBAN 200 http://www.betamotor.com/it/street/bikes/urban-200-2008![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Γιατί το κάνεις αυτό ?Αρχικά δημιουργήθηκε από loukia slomanco
.αλλα κλεινω προς εντουρο μερια θα ελεγα....![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
για τον ιδιο λογο που το εκανες κι εσυ.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Γιατί το κάνεις αυτό ?
ειδε τσοντα με εντουραδες![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...