Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: Θα γίνει show :)

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: Θα γίνει show :)

Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
    Σας έχω απορία θεική. ...... Είχα ένα CBR600RR , το σέταρα για πίστα και γούσταρα. .... δλδ το επόμενο μηχανάκι θα είναι track bike λογικά.
    Λογικά λοιπόν πάντα, μόλις βρω χρήματα, .....
    .....Έχει μια λογική (βέβαια είμαι ξενύχτης και μπορεί αύριο να λέω "Τι @@ριές κάθομαι και γράφω στο φόρουμ;" ), ..... Βέβαια, λεφτά δεν έχω ακόμα (και ίσως να μου γυρίσει το μυαλό και όταν τα πάρω να τρέξω επιτόπου να πάρω κανα S1000RR), απλά κουβέντα να γίνεται. ....

Τώρα μάλιστα....!

S1000RR να γυρνάς τρελλά Σέρρες και Μέγαρα, με το ΚΤΕΛ
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Πλαστικά μόνο στα enduro. Το avatar του/της giannis113
    για r125 μη το συζητας καν...

θα μπορουσες να σκεφτεσαι για rs125 αλλα και παλι δε λεει..

παρε ενα αγωνιστικο 600αρι
    Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xigo
    Πηγαινε για υπνο.
    +1000

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fotisdragon
    Ώπα παίδες, ας μη γεμίσουμε το θρέντ με αγγελίες, είπαμε, ακόμα δε παίζουν λεφτά. Με βλέπω σε κανα χρόνο για αγορά πάλι.
    Πιο πολύ θα ήθελα να δω την άποψη αρκετών απο εσάς, και ιδιαίτερα απο αυτούς που μπαίνουν πίστα, σαν να κάνουμε κουβέντα σε μια καφετέρια ας πούμε. Οι κοντινοί μου φίλοι που ασχολούνται με το άθλημα, είναι 3-4 και όσο νά'ναι, σεβαστή μεν η γνώμη τους, αλλά εδώ με εσάς θα ακούσω απόψεις/ιδέες/κράξιμο/χαβαλέδιασμα που αλλιώς και αλλού δε θα γινόταν.
    Αυτό το φόρουμ και αρκετούς απο εδώ το έχω σε μεγάλη εκτίμηση, και εσείς (χωρίς να το ξέρετε) μου κάνατε παρέα 1 χρόνο τώρα που είμαι χωρίς μηχανή και όχι στη καλύτερη ψυχολογική/οικονομική κατάσταση.

Τώρα, αυτό το "πήγαινε για ύπνο", εσκεμμένα δε το σχολίασα, και ούτε θα το σχολιάσω.

Στο θέμα μας, επαναλαμβάνω, σε 1000 δύσκολα θα πάω, και sniper, συμφωνώ με εσένα και με όσους κράζουν το BMW, είναι σαν να είναι too good to be true Ο χρόνος μόνο θα δείξει!

Να εξειδικεύσω λίγο λοιπόν την απορία, προς χάριν της συζήτησης, σαν γκάλοπ ένα πράγμα, τι πιστεύετε, καινούριο 600ράκι πολυεστερικά, υψηλής και το κεφάλι ήσυχο, ή μεταχείρα (600 πάλι), και βελτίωση αρκετή μαζί με μαζέματα και αρκετή ικανοποίηση απο το τελικό αποτέλεσμα; (Το RR είχα καταφέρει να το φέρω στα μέτρα μου και ήταν "άλλο" μηχανάκι κυριολεκτικά και μ'άρεσε. Όταν κατάλαβα οτι το πήρα τρακαρισμένο εν αγνοία μου με στραβά καλάμια δε μ'άρεσε )
    "Πολύ συχνά αναρωτιέμαι για τους ντελιβεράδες. Είναι φανταστικοί αναβάτες. Θα σε προσπεράσουν στο βρεγμένο, στην κίνηση, στο πλακόστρωτο, τα καταφέρνουν παντού και είναι πάντα γρήγοροι. Πίστευω πως μερικοί απο αυτούς χαραμίζουν το ταλέντο τους, στη πράξη μερικοί μπορεί να είναι πιο γρήγοροι απο μένα!"
    - V. Rossi, What if I had never tried it -

...Φταίω εγώ μετά αν παραγγέλνουν πίτσες αλλά φτάνουν καλτσόνε???

Αφού το θες μόνο για πίστα,πάρε ένα mille που δεν είναι ένα χιλιάρι με αρκουδόγκαζο
    και από στρίψιμο...............άλλο πράμα!
    Και δεν είναι ανάγκη να είναι factory.Και το απλό στρίβει πολύ καλύτερα (sorry κιόλας) από
    το cbr!
    Oι τιμή του για μεταχείρω είναι απίστευτη και η εμφανισή του χρόνια μπροστά!
    Τέλος πάντων και με τον Κοσμά δίπλα σου αυτά τα ξέρεις.
    Έχω όμως υποχρέωση να σου ανοίξω τα μάτια!

Τί σόι δίλημμα είναι αυτό; R125 ή RR; Καμμία σχέση...Πάρε ένα RS 250 ή αν βρεις σε αξιόλογη κατάσταση κανένα RGV 250 να κάνεις την δουλειά σου...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Φίλε μην μασάς, πάρε ΑΥΤΟ και θα κολλήσεις σίγουρα!!!

ΥΓ. Δεν έχει και τέλη κυκλοφορίας, ασφάλειες κλπ!!!
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Still Improving.. Το avatar του/της Xigo
    όταν έρθει καιρός να ξαναμπείς πίστα κ να αγοράσεις μηχανή μάλλον σε 600rr θα καταλήξεις είτε είναι από γερμανια ειτε από ελλαδα. Το πήγαινε για ύπνο το είπα καθώς όταν θα χρειαστείς μηχανή πάλι, με 4000 ευρώ σίγουρα θα μπορείς να πάρεις cbr 600rr5 με 4000 ευρω χωρίς χτυπημένα καλάμια είτε εργοστασιακό μαμά ατρακάριστο, είτε έτοιμο για χρήση πίστας.
    Δεν ήθελα να σου κακοφανεί η απαντησή μου απλά να πας απο το 600rr σε r125 απλά δεν ειναι λύση και πεταμένα λεφτά για εμένα στην περίπτωση σου. Τα gullarm και τα rs250 του χρονου δεν θα εχουν πέσει οσο θα μπορείς να βρεις ενα 600rr5 η ενα gsxr 600 k4--k5 ακόμα και πιο τωρινά. gullarm δεν εχω οδηγησει,rgv 250 έχω. Χωρις καποια ιστορία η λατρεία για τις συγκεκριμένες σχολές δεν γνωρίζω αν μπορούν να σου προσφέρουν την ιδια διασκέδαση μεσα στην πίστα..αφου αυτό αποζητάς μάλλον. Ίσως αυτά που γραφω εγω να ειναι μαλακιες μην μασας φιλαρακι..απλα λεω και εγω την γνωμη μου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fotisdragon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
    Φίλε μην μασάς, πάρε ΑΥΤΟ και θα κολλήσεις σίγουρα!!!

ΥΓ. Δεν έχει και τέλη κυκλοφορίας, ασφάλειες κλπ!!!
    Είπα και σε άλλο post, SBK X και τα μυαλά στο μπλέντερ! Ότι καλύτερο έχω παίξει μέχρι τώρα.

Xigo, σωραίος, σε παρεξήγησα μάλλον. Σεβαστές όλες οι απόψεις, κανείς κατα την αποψή μου δε λέει μαλακίες. Όπως είχε πει και κάποιος, "Οι γνώμες είναι σα τις κ@λοτρυπίδες, όλοι έχουν απο μία" :rotflmao:
    Και εγώ σε 600rr με βλέπω (για πολλούς λόγους), απλά κουβέντα να γίνεται!
    "Πολύ συχνά αναρωτιέμαι για τους ντελιβεράδες. Είναι φανταστικοί αναβάτες. Θα σε προσπεράσουν στο βρεγμένο, στην κίνηση, στο πλακόστρωτο, τα καταφέρνουν παντού και είναι πάντα γρήγοροι. Πίστευω πως μερικοί απο αυτούς χαραμίζουν το ταλέντο τους, στη πράξη μερικοί μπορεί να είναι πιο γρήγοροι απο μένα!"
    - V. Rossi, What if I had never tried it -

...Φταίω εγώ μετά αν παραγγέλνουν πίτσες αλλά φτάνουν καλτσόνε???

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ

Re: Θα γίνει show :)

Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
    Σας έχω απορία θεική. Το βλέπω να πηγαίνουμε αντιπαραθέσεις η ανέκδοτα-χιούμορ xD και εγώ να τρώω κράξιμο απο όποιον ξέρω και δε ξέρω.

Λεπόν, είμαι, χμμμμμμμ 24 χρονών. Είχα ένα CBR600RR , το σέταρα για πίστα και γούσταρα. Μπήκα 3 φορές. Τη λάτρεψα τη πίστα. Φτιάχτε μου σκηνή δίπλα απο τις Σέρρες και μένω εκέι δηλαδή, τόσο πολύ. Δε με νοιάζουν τα άλογα, θέλω να στρίβω. Σύν οτι μετά το τράκο που είχα δε με βλέπω πάλι για Γαλαξίδια-Επιδαύρους κλπ., δλδ το επόμενο μηχανάκι θα είναι track bike λογικά.
    Λογικά λοιπόν πάντα, μόλις βρω χρήματα, πάω πάλι για το RR, ίίίίσως για R6 ή Daytona. Και λιώσιμο πίστα. Γιατί όχι και συμμετοχή σε αγώνες, αν επιτρέπουν τα οικονομικά;

Υποθετική σκέψη/απορία : Γιατί να δώσω 10 χιλιάρικα + και άλλα για μόντες + πιο πολλά για λάστιχα και βενζίνες, και να μη δώσω τα μισά, να πάρω το R125 της Yamaha, να το λιώνω στα Μέγαρα και μια στο τόσο φόρτωμα σε τουτού και Σέρρες; Και θα ξεκ@υλώνω, και δε θα μου φεύγει ένας σκασμός λεφτα. Έχει μια λογική (βέβαια είμαι ξενύχτης και μπορεί αύριο να λέω "Τι @@ριές κάθομαι και γράφω στο φόρουμ;" ), με μόνη αδυναμία οτι το πιό πιθανό είναι το 125ρι να μου φαίνεται πολύ λίγο σε σχέση με τα 600 και να το βαρεθώ τη 3η μέρα

Βέβαια, λεφτά δεν έχω ακόμα (και ίσως να μου γυρίσει το μυαλό και όταν τα πάρω να τρέξω επιτόπου να πάρω κανα S1000RR), απλά κουβέντα να γίνεται. Και είμαι σχεδόν σίγουρος οτι πρώτη φορά ακούτε τύπο να σκέφτεται απο ss600 να πάει σε ss125!
    Σας ακούω!!!!
    παρε ενα μινι μοτο και παρε σβαρνα ολες τις πιστες καρτ
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2004, 14:48
  2. Ρε τι θα γίνει με μένα??????
    από bikersonly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2004, 23:12
  3. Ρε τι θα γινει με σας;;;