Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 53

Θέμα: Ξύπνησες επιτέλους μαλάκα αναγνώστη;

Οι εφημερίδες πληρώνουν την συνέπειες των επιλογών τους.

Ο καθένας οφείλει να φιλτράρει τόσο την είδηση όσο και την άποψη.

Προσωπικά αν και δεν ανήκω με τίποτα στο χώρο της δεξιάς, διαβάζω Καθημερινή εδώ και χρόνια, σχεδόν σε καθημερινή βάση. Όπως διαβάζω και Ελευθεροτυπία αρκετά συχνά. Το θέμα είναι να επιλέγεις αρθρογράφους, να μπαίνεις σε διαδικασία να φιλτράρεις, αλλά και να μπορείς να είσαι αντικειμενικός όταν ακούς-διαβάζεις απόψεις που είναι αντίθετες με τις δικές σου.

Τόσο η Καθημερινή όσο και η Ελευθεροτυπία μπορούν άνετα να διαβαστούν απο αναγνώστες διαφορετικών πολιτικών χώρων.

Όπως και να έχει σωστά έχουν πτώση πωλήσεων, πολύ σωστά. Θα έπρεπε καιρό να έχουν επικεντρωθεί στην αντικειμενική, σωστή ενημέρωση....

Για TV, μιλάμε για μπουρδέλο, τρομολαγνεία και τις λοιπές αρρώστιες των ΜΜΕ, το πρόβλημα είναι ότι οι ασθένειες αυτές έχουν περάσει σαν επιδημία και σε πολλά blogs...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Κι εμένα με βρίσκει σύμφωνο το άρθρο.

Μην πέφτετε στην πλάνη που θέλει την εφήμερίδα να είναι ο αντικειμενικός υπέρμαχος της αλήθειας και την τηλεόραση ο βόθρος με εικόνες (που λέει και ο τζιμάκος).
    Στους ίδιους οργανισμούς ανήκουν. Τα ίδια σκατά είναι. Η ενημέρωση για να μην είναι εξημέρωση πρέπει να δέχεται ασφικτικό φιλτράρισμα.

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που ειναι οπαδοί (ακόμα και εδώ) μιάς εφήμερίδας και την διαβάζουν πιστά. Είναι δυνατόν να μην διαφωνείς σε κάτι από αυτά που γράφει μια οποιαδήποτε εφημερίδα? Να σου αρέσει και να συμφωνείς με κάποιο αρθρογράφο το καταλαβαίνω. Αλλά όχι και να ταυτιζόμαστε με μια εφημερίδα.

Γενικά η δημοσιογραφία είναι σάπια. Πολύ σάπια, υπεύθυνη για το μεγαλύτερο ποσοστό των δεινων που μας περιβάλουν. Δεν προτρέπω κανένα να μην διαβάζει εφημερίδες ομως. Μες τα σκατά κάτι καλό θα βρεις. Αυτό ισχύει και για την τηλεόραση και πολύ περισσότερο για το ίντερνετ. Εκεί βέβαια θέλει πολυ ψάξιμο. Αλλα αν βρεις κάτι σίγουρα θα είναι πιο αυθεντικό.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Η πτωση των πωλησεων των εφημεριδων ελαχιστη (η μαλλον και καμια) σχεση εχει με την αφυπνιση του αναγνωστη.

Εδω και οι New York Times εχουν σχεδον καταρρευσει (σαν εντυπο) .

Απλες ερωτησεις.

-Το τρωκτικο απο μονο του, ποσα μοναδικα χιτς πιανει καθημερινα;
    -Λοιπα μπλογκς (δημοσιογραφων και μη) .
    -Ποσο online video βλεπουμε καθημερινα και ποσο απο αυτο εχει να κανει με την ενημερωση μας;Μια νεα ειδηση σε ποση ωρα μεταδιδεται και με ποιους τροπους;Οχι παντως μετα απο ενα 24ωρο και οχι σε χαρτι (οι ευκολες απαντησεις) .
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Κι εμένα με βρίσκει σύμφωνο το άρθρο.

Μην πέφτετε στην πλάνη που θέλει την εφήμερίδα να είναι ο αντικειμενικός υπέρμαχος της αλήθειας και την τηλεόραση ο βόθρος με εικόνες (που λέει και ο τζιμάκος).
    Στους ίδιους οργανισμούς ανήκουν. Τα ίδια σκατά είναι. Η ενημέρωση για να μην είναι εξημέρωση πρέπει να δέχεται ασφικτικό φιλτράρισμα.

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που ειναι οπαδοί (ακόμα και εδώ) μιάς εφήμερίδας και την διαβάζουν πιστά. Είναι δυνατόν να μην διαφωνείς σε κάτι από αυτά που γράφει μια οποιαδήποτε εφημερίδα? Να σου αρέσει και να συμφωνείς με κάποιο αρθρογράφο το καταλαβαίνω. Αλλά όχι και να ταυτιζόμαστε με μια εφημερίδα.

Γενικά η δημοσιογραφία είναι σάπια. Πολύ σάπια, υπεύθυνη για το μεγαλύτερο ποσοστό των δεινων που μας περιβάλουν. Δεν προτρέπω κανένα να μην διαβάζει εφημερίδες ομως. Μες τα σκατά κάτι καλό θα βρεις. Αυτό ισχύει και για την τηλεόραση και πολύ περισσότερο για το ίντερνετ. Εκεί βέβαια θέλει πολυ ψάξιμο. Αλλα αν βρεις κάτι σίγουρα θα είναι πιο αυθεντικό.
    To προβλημα ειναι οτι ο τυπος στην εποχη του διαδικτυου,επιλεγει την ευκολη λυση για να προσαρμοστει (που δεν μπορει ουτως η αλλως) .

Η δημοσιογραφια σαν πρακτικη και λειτουργημα μονο σαπια δεν ειναι.Απλα καποιοι που την ασκουν δεν ειναι δημοσιογραφοι.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Εγώ έχω να ρωτήσω το εξής απλό(αλλά έχει σημασία):

Τί προτιμάμε; 500 εφημερίδες και 500 κανάλια(απο διάφορους πολιτικούς χώρους) ή
    ΜΙΑ εφημερίδα, ΕΝΑ κανάλι και ΕΝΑΝ ραδιοφωνικό σταθμό;

ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    To ότι η έγκρυτη Espresso έχει 28% λεει κάτι για το κείμενο του αρχικού ποστ;

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

αν και το αρθρο ειναι καπως επειδη λεει συνεχεια κατι του στυλ "ξυπνα μαλακα"κλπ,εμενα δε με βρισκει αντιθετο.
    δυστηχως η δημοσιογραφια εχει ξεπεσει παρα πολυ.μαλλον εχει αξαγοραστει για την ακριβεια.οι περισσοτεροι,οχι ολοι,ειναι υπαλληλοι του "αφεντικου"
    οι περισσοτερες εφημεριδες ήτε ειναι κοματικα οργανα στην καλυτερη(πχ αυγη/ριζοσπαστης)
    ήτε ανηκουν "σε ομιλο συμφεροντων" ταδε που σε πιανει ανατριχιλα.ολοι τους ξερουμε.οι ιδιοι που εχουν τα καναλια εχουν και τις εφημεριδες.
    το να φιλτραρεις αυτο που διαβαζεις δεεεν παιζει.
    ειναι αλλο να διαβαζεις στην καθημερινη τον πετρο παπακωνσταντινου ενα εντιμο αριστερο δημοσιογραφο και να διαφωνεις μαζι του αλλα να ξερεις οτι αυτος ήτε συμφωνεις ήτε οχι δεν τα εχει παρει,και αλλο να διαβαζεις πληρωμενους δοσυλογους.εκει ρε π@#στη μου τι σκατα να φιλτραρεις?προτιμω να διαβασω δημοσιογραφο της εστιας με τα ημικαθαρευουσιανικα αλλα να τα λεει επειδη τα πιστευει και να διαφωνισω σε ολα ,αλλα να μην μετανιωσα που διαβασα το αρθρο του, παρα ενα πληρωμενο "εκσυγχορονιστη".
    και μη μου πειτε πως το ξερεις οτι τα λεει και δε τα παιρνει.αργα ή γρηγορα θα φανει.
    κριμα,το αρθρο στο αρχικο post λεει την αληθεια ήτε μας προσβαλει ο τροπος του ήτε οχι.
    Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    Εγώ έχω να ρωτήσω το εξής απλό(αλλά έχει σημασία):

Τί προτιμάμε; 500 εφημερίδες και 500 κανάλια(απο διάφορους πολιτικούς χώρους) ή
    ΜΙΑ εφημερίδα, ΕΝΑ κανάλι και ΕΝΑΝ ραδιοφωνικό σταθμό;

τι θες να πεις μ'αυτο?? οτι ειναι κακο που υπαρχει πολυφωνια (πολυκομματισμος)??

αραγε τι ενοχλει περισσοτερο

να εισαι μαλακας ή να στο λενε οτι εισαι;

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it

Re: Ξύπνησες επιτέλους μαλάκα αναγνώστη;

Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
    το πρωί της Κυριακής στην Αλβανίδα περιφτερού
    Εισαι αρκετα μαλακας...για διαφορους λογους...
    - Omnia mea mecum porto -

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    παιδιά εγώ το ξεκαθάρισα:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    αλλά όποιος έχει κριτική σκέψη κρατάει την ουσία.
    και στην τελική εγώ στην εφημερίδα ΔΕΝ διαβάζω το κομμάτι που ασχολιέται ΚΑΘΑΡΑ με την πολιτική.
    μια εφημερίδα (κυρίως οι κυριακάτικες) έχουν ευρεία θεματολογία.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
    Εισαι αρκετα μαλακας...για διαφορους λογους...
    αγορίνα ηρέμησε. ένα κείμενο copy-paste έγραψε ο συμφορουμιτης

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    παιδιά εγώ το ξεκαθάρισα:

και στην τελική εγώ στην εφημερίδα ΔΕΝ διαβάζω το κομμάτι που ασχολιέται ΚΑΘΑΡΑ με την πολιτική.
    μια εφημερίδα (κυρίως οι κυριακάτικες) έχουν ευρεία θεματολογία.

αγορίνα ηρέμησε. ένα κείμενο copy-paste έγραψε ο συμφορουμιτης
    Εκτος του οτι το εγραψε σε λαθος φορουμ..
    Για να το ποσταρει τον εκφραζει..και εμενα προσωπικα με προσβαλλει !
    - Omnia mea mecum porto -

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    τι θες να πεις μ'αυτο?? οτι ειναι κακο που υπαρχει πολυφωνια (πολυκομματισμος)??

Ίσα-ίσα. Εγώ είμαι ΕΝΤΕΛΩΣ υπέρ της πολυφωνίας. Το έβαλα επίτηδες για να δώ όλους αυτούς που πετάνε ένα άρθρο για τα πάσης φύσεως ΜΜΕ, τί τελικά θα ήθελαν για να είναι ικανοποιημένοι; Μήπως τελικά όλοι αυτοί δέν είναι και τόσο οπαδοί της δημοκρατίας/ελευθερίας του λόγου; Γιατί το άκουσα και αυτό πρόσφατα.....
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    Ίσα-ίσα. Εγώ είμαι ΕΝΤΕΛΩΣ υπέρ της πολυφωνίας. Το έβαλα επίτηδες για να δώ όλους αυτούς που πετάνε ένα άρθρο για τα πάσης φύσεως ΜΜΕ, τί τελικά θα ήθελαν για να είναι ικανοποιημένοι; Μήπως τελικά όλοι αυτοί δέν είναι και τόσο οπαδοί της δημοκρατίας/ελευθερίας του λόγου; Γιατί το άκουσα και αυτό πρόσφατα.....

θα ακουσεις και αλλα πολλα Μητσε...δυστυχως....θα ακουσεις και αλλα πολλα...

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    απορία ... αφελούς:

Αυτός ο τύπος που λέει στους άλλους του μαλάκες να ξυπνήσουν:

1) ο ίδιος είναι ξύπνιος ή μήπως κοιμάται και ο ίδιος;

2) είναι σίγουρο ότι ο ίδιος δεν είναι μαλάκας;

Και αλήθεια: τί ακριβώς αντιπροτείνει;;;

Και εκτός όλων των άλλων ΔΕΝ ξέρει ούτε καν να διαβάζει.
    Γιατί από τον πίνακα προκύπτει:
    α) ότι οι εφημερίδες που είχαν πτώση είναι αυτές που ζουν από τα σκάνδαλα (veto θέμα real news κλπ)
    β) ο συνολικός μέσος όρος άλλαξε ελάχιστα (μόλις 3%)

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Επιτέλους CHAT
    από Simos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2004, 10:10
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2004, 11:30
  3. Επιτέλους τα καταφερα
    από naknath στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2004, 08:08