εμένα μ'αρέσουν, επιτρέπεται όμως?όσα 50αράκια έχω δει ως τώρα έχουν μισό μέγεθος..
εμένα μ'αρέσουν, επιτρέπεται όμως?όσα 50αράκια έχω δει ως τώρα έχουν μισό μέγεθος..
Έχει αμάξι, έχει σπίτι,όλα τα 'χει κι όμως πλήττει και ξαφνικά παθαίνει συγκοπή.Ξέρει κόλπα, έχει θέσεις,μετοχές και καταθέσεις και ξαφνικά παθαίνει συγκοπή.Γι' αυτό σου λέω μη μου λες εμένα για όλα αυτά τα μεγαλεία, τα παλάτια, τα λεφτά.Γι' αυτό σου λέω εγώ είμαι μια χαρά να κλαις τον άλλονε λοιπόν το φουκαρά.
**και οι τιμές ψηλοξεφεύγουν για την τσέπη μου μπορώ να πω :P
Έχει αμάξι, έχει σπίτι,όλα τα 'χει κι όμως πλήττει και ξαφνικά παθαίνει συγκοπή.Ξέρει κόλπα, έχει θέσεις,μετοχές και καταθέσεις και ξαφνικά παθαίνει συγκοπή.Γι' αυτό σου λέω μη μου λες εμένα για όλα αυτά τα μεγαλεία, τα παλάτια, τα λεφτά.Γι' αυτό σου λέω εγώ είμαι μια χαρά να κλαις τον άλλονε λοιπόν το φουκαρά.
και αυτα μη νομιζεις οτι ειναι μεγαλα... το rs μεταχειρισμενο παιζει περιπου στα 1200 γιουρια!
του χρόνου? Δες τι σου αρέσει και τι θα βγει μέχρι τότε.... Τα ξαναλέμε του χρόνου το Μάη.Αρχικά δημιουργήθηκε από pitsirika
...και θα το αγοράσω σε ένα χρόνο κ κάτι, ........Καμία πρόταση?![]()
![]()
Α, και μη ρωτάς για τιμές από τώρα, μπορεί μέσα στο χειμώνα να βαρέσει πτώχευση το greece και μόνο μηχανάκι δεν θα πάρεις.....![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Καλημέρα.Νομίζω οτι όλες τις προδιαγραφές που ζητάς στο αρχικό σου ποστ τις καλύπτει to daytona sprinter στα 50 κυβικά.Είναι πενηντάρι παπί κάτω από 1300 ευρώ καινούριο.Νομίζω οτι είναι πολύ καλή επιλογή και αξιόπιστη,μιας και είναι δοκιμασμένο αρκετά χρόνια στην αγορά,χωρίς προβλήματα!Επίσης πιτσιρίκα πολύ ωραίοι οι στίχοι του Λουκιανού Κηλαηδόνη και μπράβο σου που στα 17 σου τον γνωρίζεις,λίγα παιδιά στην ηλικία σου τον ξέρουν!Αααα και ΠΆΝΤΑ κράνος ο,τι μηχανάκι και να επιλέξεις!
Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτα!!!!!
τι εχουμε εδω???
παρακαλω αμεση ενημερωση...![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Κάτω τα χέρια σου γερομπισμπίκηΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
τι εχουμε εδω???
παρακαλω αμεση ενημερωση...![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
χθες το βραδυ με ζαχαρωνε ενα 23 σαν τα κρυα τα νερα...κανε μας την χαρη λοιπον...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Κάτω τα χέρια σου γερομπισμπίκη![]()
![]()
![]()
![]()
αλλωστε...εγω σαν πιο ωριμος,θελω να βοηθησω μια ανηλικη κορη να ακολουθησει τον δρομο της σωστης επιλογης πρωτης μοτοσυκλεττας...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Δε σε ζαχαρωνε ρε ραμολιμέντο. Αποκλειστική νοσοκόμα ήταν κι εψαχνε για δουλειαΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
χθες το βραδυ με ζαχαρωνε ενα 23 σαν τα κρυα τα νερα...κανε μας την χαρη λοιπον...![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
αυτο ειναι το δικο σου πετυΧΥΜΕΝΟ χΟΥμορ σε ενα νεο μελος εδω μεσα judge?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Κάτω τα χέρια σου γερομπισμπίκη![]()
οχι τπτ αλλο για να μεινω εκθαμβος με ανοιχτο το στομα ρωταω.
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Nice try, GeorgeΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αυτο ειναι το δικο σου πετυΧΥΜΕΝΟ χΟΥμορ σε ενα νεο μελος εδω μεσα judge?
οχι τπτ αλλο για να μεινω εκθαμβος με ανοιχτο το στομα ρωταω.
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ρε....δεν προλαβαίνω να κόβω και να ράβω στις κουβέντες των μεγάλων ρε.....έλεος.....Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
ΓΑΜΠΡΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ????![]()
![]()
![]()
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
SE KANA ΧΡΟΝΟ και κατι ποιος ζει ποιος πεθαινει... αλλά μιας και μιλαμε σε νιάτο που έχει τη ζωη μπροστα του κοιτα και αυτό που μου θυμιζει Ιταλία και ομορφες εποχές: http://www.betamotor.com/en/street/b...c-paddock-2008Αρχικά δημιουργήθηκε από pitsirika
Καλησπέρα,ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός 50cc (under 18),και θα το αγοράσω σε ένα χρόνο κ κάτι, θα προτιμούσα όχι scooter αλλά δε το αποκλείω τελείως.ψάχνω κάτι κάτω απο 1300 αν είναι δυνατόν γιατι no money :P αλλά να είναι καλής ποιότητας.Το ιδανικό για μένα θα ήταν κάτι όχι συνηθισμένο,εμφανίσημο,με λαβές για τον πίσω,και μονόχρωμο ή δίχρωμο..Καμία πρόταση?![]()
![]()
Τι πάλι εγώ θα κάνω...??!!Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
ΓΑΜΠΡΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ????![]()
Θα τον σκίσω τον μπΟστη τον επιλοχία...@#$%^&*$
![]()
![]()