Εσείς οι δύο με τρικύλινδρα θα αφήσετε κανένα thead ήσυχο;
Εσείς οι δύο με τρικύλινδρα θα αφήσετε κανένα thead ήσυχο;
Όντως...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Oτι η οδηγική παιδεια της Αθηνας ειναι τραγική, της επαρχιας ανυπαρκτη
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Α ρε κακομοιροι Αθηναιοι, παντα αδιορθωτοι......
Να χαιρεστε τους 1.000.000 Πακιστανοαλβανορωσοποντιους οδηγους σας!!
Μου ειναι αδιανοητο να οδηγησω μοτο στο ναρκοπεδιο σας.
Παντα ορθιοι
Κριμα για το παιδι........
Να περιμενεις δηλητηριο απο το στασιμο νερο.
αυτη ειναι η νεα δικαιολογια απο τους κουλους??Αρχικά δημιουργήθηκε από olaeinai_dromos
![]()
ΣωστοςΑρχικά δημιουργήθηκε από olaeinai_dromos
Παντα ορθιοι
Κριμα για το παιδι........![]()
O συναδελφος κατοικεί σε περιοχή της Ελλαδας που ΔΕΝ έχει μετανάστες;Αρχικά δημιουργήθηκε από olaeinai_dromos
Παντα ορθιοι
Κριμα για το παιδι........![]()
:rotflmao:
Αν σου ειναι αδύνατο να οδηγήσεις εδω, καλά κάνεις. Ενας λιγότερος![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αυτη ειναι η νεα δικαιολογια απο τους κουλους??![]()
Και όχι μόνον....
Ότι νάναι και μέσα σε όλα και οι διάφοροι βλαχοδήμαρχοι....![]()
![]()
You BETA believe...
Και επί της διαφορετικής οπτικής γωνίας του πακταιν και του ΣΝικου....
Ναι μεν σε απόλυτα νούμερα συμβαίνουν λιγότερα ατυχήματα στην επαρχία αλλά εάν βάλουμε μέσα στην εξίσωσ και την ετήσια χιλιομετρική κάλυψη (δλδ. ατυχήματα ανά χιλιάδες χιλιόμετρα) ίσως τα ποσοστά έιναι πολύ διαφορετικά.
Γεγονός είναι ότι κάτι τέτοιο ΔΕΝ συμφέρει τις ασφαλιστικές αφού και ο μεγαλύτερος όγκος των πελατών τους προέρχεται από τα μεγάλα αστικά κέντρα.
Μάλλον μάλιστα τις συμφέρει να έχουν μία δικαιολογία για χαμηλότερα ασφάλιστρα στις αγροτικές περιοχές ώστε να προσελκύσουν νέο πελατολόγιο αφού είναι σύνηθες πολλά από τα οχήματα που κυκλοφορούν εκεί να είναι ανασφάλιστα![]()
Να υπενθυμίσω ότι σε άλλες Ευρωπαικές χώρες, υπάρχουν ασφαλιστικές καλύψεις που πέραν της κατοικίας συνδέονται άμεσα και με τον τύπο του οχήματος (πχ. αν είναι τουτού και γράφει GTI ανεβαίνεις αυτόματα 2-3 κατηγορίες) με το αν φέρει πιστοποιημένη αντικλεπτική προστασία και φυσικά με τον-δηλωθέν κατά τη σύναψη του συμφωνητικού- μεγιστο αριθμό χιλιομέτρων ανά έτος (κάτι λογικό αφού όσα λιγότερα κάνεις τόσες λιγότερες πιθανότητες έχεις για ατύχημα).
Τέλος φυσικά, ΜΕΓΑΛΟ ρόλο παίζει και η ηλικία του οδηγού.
Ακριβώς όπως εδώ δηλαδή.....:o :o
You BETA believe...
Α ρε ταλαιπωροι Λαρισαίοι, γιατι να συναγωνιζεστε τόσο στα ισα την Πατρα.
Σε λιγο δε θα χωρατε απ τις πορτες!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τελικά αν και όταν είχε έρθει το ασθενοφόρο είχανε πει οι τραυματιοφορείς ότι είναι νεκρός,βρήκανε σφυγμό όταν τον πήγαν στο νοσοκομείο!Κάτι μου είπανε ότι είναι ζωντανός αν και πρέπει να είναι πολύ χάλια...Αν μάθω κάτι νεότερο θα σας ειδοποιήσω!
Βραδυάζει πάλι σήμερα βραδυάζει
κι έρχεται η ώρα η δικιά μου....
Κράνος φόραγε ο ντελιβεράς, ή....Αρχικά δημιουργήθηκε από Night_Rider
Τελικά αν και όταν είχε έρθει το ασθενοφόρο είχανε πει οι τραυματιοφορείς ότι είναι νεκρός,βρήκανε σφυγμό όταν τον πήγαν στο νοσοκομείο!Κάτι μου είπανε ότι είναι ζωντανός αν και πρέπει να είναι πολύ χάλια...Αν μάθω κάτι νεότερο θα σας ειδοποιήσω!
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μπα τα μπουρια μας τα καθαριζουμε καλαΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Α ρε ταλαιπωροι Λαρισαίοι, γιατι να συναγωνιζεστε τόσο στα ισα την Πατρα.
Σε λιγο δε θα χωρατε απ τις πορτες!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Στην μιναρουπολη να το κοιταξουν γιατι πολλα σκουρα νεογνα βγαινουν![]()
Δεν έχεις έρθει ποτέ Μυτιλήνη, έτσι???(αν τύχει να έρθεις ποτέ ΜΟΝΟ με αμάξι)Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Κράνος φόραγε ο ντελιβεράς, ή....
δεν γράφουν για κράνος μέσα στην πόλη οπότε δεν φοράει κανένας...αν σε δει μπάτσος με κράνος να πηγαίνεις χαλαρά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μη σε σταματήσει!!!αν πάλι είσαι ξεκράνωτος με σαγιονάρα και χτυπάς κόφτες ούτε που θα γυρίσει να κοιτάξει!!!Ούτε καν οι ζητάδες(ο θεός να τους κάνει) δεν κοιτάνε!!!Γκαζμαδούπολη φίλε μου!!!Γκαζμαδούπολη!!!!Όλα ανάποδα γίνονται εδώ!!!
Βραδυάζει πάλι σήμερα βραδυάζει
κι έρχεται η ώρα η δικιά μου....
(ακαδημαϊκή ήταν η ερώτηση...ξερω τι παίζει εκτός Αθηνών)
Γίνονται αυτά στην επαρχία; Δεν το πιστεύω...Αρχικά δημιουργήθηκε από Night_Rider
Δεν έχεις έρθει ποτέ Μυτιλήνη, έτσι???(αν τύχει να έρθεις ποτέ ΜΟΝΟ με αμάξι)
δεν γράφουν για κράνος μέσα στην πόλη οπότε δεν φοράει κανένας...αν σε δει μπάτσος με κράνος να πηγαίνεις χαλαρά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μη σε σταματήσει!!!αν πάλι είσαι ξεκράνωτος με σαγιονάρα και χτυπάς κόφτες ούτε που θα γυρίσει να κοιτάξει!!!Ούτε καν οι ζητάδες(ο θεός να τους κάνει) δεν κοιτάνε!!!Γκαζμαδούπολη φίλε μου!!!Γκαζμαδούπολη!!!!Όλα ανάποδα γίνονται εδώ!!!
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ρε φίλε, να με συμπαθας κιολας, αλλα εγώ μια φορά που έχω έρθει στο νησί στην παραλιακή έχει τόσα πολλα αυτοκίνητα που δεν κουνιέτε φύλο. Πας τσουκου τσουκου με 5 και αν.
Τεσπα καλα να ειναι το παιδί και μακαρι να την πηδήξει