από πότε το τροκτικό κάνει ... διάλογο;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Zbandit750
Ο αντίλογος και ο διάλογος ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.
από πότε το τροκτικό κάνει ... διάλογο;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Zbandit750
αυτό είναι το σκεπτικό , αν σχολιάζονται τα θέματά του θα γίνεται διάλογος και θα φανεί κατά πόσο ο κόσμος συμφωνεί η όχι.
Το οτι είναι 1ος σε κίνηση δεν σημαίνει οτι όποιος τον διαβάζει συμφωνεί κιόλας , όπως ίσως νομίζει αυτός.
who gives a fuck what he or his readers think...Αρχικά δημιουργήθηκε από Zbandit750
όπως ίσως νομίζει αυτός.![]()
I don't give a fuck what troktiko bloggers or their readers think then...Αρχικά δημιουργήθηκε από Zbandit750
με την κίνηση που έχει μάλλον κάποιος gives a fuck![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zbandit750
Και στα πρωιναδικα διαλογος γινεται, και στο δελτιο του σταρ διαλογος γινεται, και ναι τετοιου ειδους διαλογος με βλαπτει σοβαρα.
Εγινε η λεξη "διαλογος" αφορμη για οτιδηποτε τριβιαλ η απλα αχρηστο θελει ο καθ'ενας να με ταισει στη μαπα.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zbandit750
αυτό είναι το σκεπτικό , αν σχολιάζονται τα θέματά του θα γίνεται διάλογος και θα φανεί κατά πόσο ο κόσμος συμφωνεί η όχι.
Το οτι είναι 1ος σε κίνηση δεν σημαίνει οτι όποιος τον διαβάζει συμφωνεί κιόλας , όπως ίσως νομίζει αυτός.
κι εγώ σου λέω ότι πίσω από το freezlo μπορεί να βρίσκεται το ίδιο το τροκτικό με σκοπό να δημιουργήσει ακόμα περισσότερο σούσουρο.
αν ασχολειται το troktiko με αναρτησεις , μπορει να μου λυσει μια απορια για τις Bitubo?
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
+1002Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
αδιαφορο...
![]()
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
:a31: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΛΕΕΙ....... :a31:
http://troktiko.blogspot.com/2010/07...post_9600.html
"Πάντα μαζί"
"Μαράκι μου ήθελα να μάθουν όλοι ότι είσαι η γυναίκα της ζωής μου κι ότι σε αγαπάω τόσο πολύ, σήμερα, που κλείνουμε έναν χρόνο μαζί! Χρόνια μας πολλά! Για ...
όσο με ανέχεσαι εγώ θα είμαι δίπλα σου... Πάντα μαζί... Μάνος"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Αυτό είναι πταίσμα σε σχέση με την "ενημέρωση" τουΑρχικά δημιουργήθηκε από SVX
:a31: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΛΕΕΙ....... :a31:
http://troktiko.blogspot.com/2010/07...post_9600.html
"Πάντα μαζί"
"Μαράκι μου ήθελα να μάθουν όλοι ότι είσαι η γυναίκα της ζωής μου κι ότι σε αγαπάω τόσο πολύ, σήμερα, που κλείνουμε έναν χρόνο μαζί! Χρόνια μας πολλά! Για ...
όσο με ανέχεσαι εγώ θα είμαι δίπλα σου... Πάντα μαζί... Μάνος"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
αυτό είναι το σκεπτικό του freezlo .Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Αυτό είναι πταίσμα σε σχέση με την "ενημέρωση" του
Τα ΜΜΕ και τα μεγάλα blog ελέγχονται από τα μεγάλα ψάρια και τα μεγάλα πορτοφόλια , τους κομιστές και τους ατιμώρητους Ι5 κτλ κτλ.
Αυτοί με τα blog και τα site σου περνάνε οτι θέλουν , αλλά δεν έχεις την δυνατότητα να αντιδράσεις.
Το freezlo σου δίνει την δυνατότητά να μπεις και να γράψεις την γνώμη σου όπως θες , όπως σε εκφράζει , δεν υπάρχει moderation και δεν θα υπάρξει ποτέ , όλα τα σχόλια δημοσιεύονται αυτόματα.
troktiko απο τα αγγαπημενα μου θεματα/=!!!!! http://troktiko.blogspot.com/2010/07/40_15.html
Οταν κανει ζεστη , οι φανταροι ζεσταινονται!!![]()
![]()
αχουουουουουου καλεεεε!
"ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΤΗΡΙΟ 12 ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ, ΥΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ 40C ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΟΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ...
ΠΑΡ'ΟΛΟ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ ΓΙΑ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΣΠΑΝΙΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.....
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ Γ.Ε.Ν. ΠΟΥ ΠΡΙΜΟΔΟΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΟΥΣ..... ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΙΚΗΤΑ Κ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ Δ.Δ. ΜΕΡΙΜΝΙΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΛΗΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ....... ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ !!!!!!!!"
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: και το χειμωνα κολλανε οι λασπες στην αρβυλα...πω!πω!![]()