Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 41

Θέμα: δημοκρατία ή ασυδοσία;

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Χαλαρώστε, καλοκαίρι είναι.
    +1000
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    μην προτείνεται το search, σε αυτο το φορουμ ειναι απλα απαραδεκτο
    http://www.google.com/search?hl=en&q...=&oq=&gs_rfai=

Re: Re: δημοκρατία ή ασυδοσία;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
    +1

Ασε που ειναι ιδιαιτερα κουραστικο να κανουν ερωτησεις χωρις να εχουν κανει την παραμικρη ερευνα. Και μιλαω για οποιοδηποτε ερωτημα. Πρωτα καταφευγουνε στο πληκτρολογιο για το θεμα που εχουνε και μετα στο μηχανακι τους. Λαμπρο παραδειγμα καποιος που ρωτουσε αν αλλαζει γωνια ο επιλογεας ταχυτητων χωρις να κοιταξει το μηχανακι του ή να πιασει κανενα κλειδι στο χερι.

Επειδή αναφέρεσαι σε εμένα ως "λαμπρό παράδειγμα" να σε βοηθήσω ώστε να μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα...
    Και το μηχανάκι είχα κοιτάξει και κλειδί στο χέρι πιάνω.

Βέβαια σε αντίθεση με πολλούς πονηρούς που πρώτα πιάνουν κλειδί στο χέρι και μετά αφού κάνουν το μηχανάκι ρουβέλι αποφασίζουν να ρωτήσουν, εγώ συνήθως κάνω το αντίθετο. Αφού λοιπόν είχα κατεβάσει μέχρι και το σχηματικό από το ιντερνετ και το συζήτησα και με φίλο μέλος του forum που έχει Daytona και άρα ίδιο μοχλό, είπα να ποστάρω για διασταύρωση και σιγουριά.

Λυπάμαι αν σε κούρασα τόσο ώστε να με θυμάσαι για τόσους μήνες αλλά το thread είχε καμμιά δεκαριά απαντήσεις ανθρώπων που ήθελαν να βοηθήσουν, όχι μόνο τη δικιά σου.

Γενικά όποιος βαριέται να απαντήσει ας μην το κάνει. Δεν είναι και εργολαβία, δεν θα σας παρεξηγήσει κανένας...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    http://www.google.com/search?hl=en&q...=&oq=&gs_rfai=

εγκο το κσερο αλα ντε το κσερουν ουλι

:wacko:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Μπορει να δημιουργηθει και μια κατηγορια ¨Τι ερωτησεις επιτρεπεται να κανω για να μη κουρασω καποιο απ΄τα 34.554 μελη του φορουμ???¨...

...cause the place seems still alive...

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf

Re: Re: Re: δημοκρατία ή ασυδοσία;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Οχι μονο αυτο... δες και τον βαρυγδουπο τιτλο του thread καθως κ το

"Προτείνω αυστηρότατο καθεστώς στο φόρουμ γιατί μερικοί την δημοκρατία την έχουν κάνει συνώνυμο της ασυδοσίας."

Πραγματικα γελασα με το ολο μηνυμα κ δεν το λεω για να προσβαλω καποιον.

:a019:
    είσαι μάλλον ο μόνος που γέλασε γιατί τα αλλά μέλη που κατάθεσαν την άποψη τους μια χαρά σοβαρά απάντησαν.το θρέντ δε το άνοιξα για χαβαλέ ώστε να σου προκαλεί γέλιο.
    Αν θες χαβαλέ να πας στα ανέκδοτα,αν έχεις να προτείνεις κάτι ,κάθησε να σκεφτείς και γραψε...

Την εποχή που "έτρωγε" απανωτά μπαν ο μπανανα χαμόκ ,είχε τεθεί ζήτημα περί δημοκρατίας στα φόρουμ και περί φασισμού των μοντς...το θυμάσαι;για το ίδιο ζήτημα μιλάω και γω τώρα.όταν κάποιο μέλος πόσταρει κάποιο θρέντ και ένα άλλο μέλος τον ειρωνεύεται ΚΑΤΆΜΟΥΤΡΑ ,τότε με συγχωρείς κάτι λάθος γίνεται.

Τώρα,όσων αφορά τα νέα μέλη με τις ίδιες ερωτήσεις κάθε τρεις και λίγο ,θέλω να διευκρινίσω ότι δεν εχω πρόβλημα με τα παιδιά .ο οποιοσδήποτε μπορεί να πόσταρει ότι θέλει ,το ζήτημα είναι τι μηχανισμοί υπάρχουν να "μαζέψουν" την ασυδοσία όλων μας εδώ μέσα.για αυτό το λόγο λοιπόν ,προσωπικα πιστεύω ότι οι μοντς είναι αρκετά επιεικείς με αυτα τα ζητήματα.

Re: Re: Re: Re: Re: δημοκρατία ή ασυδοσία;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    :a019:
    ευχαριστω φίλε ,θα ακολουθήσω την συμβουλή σου...

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki

Re: Re: Re: δημοκρατία ή ασυδοσία;

Αρχικά δημιουργήθηκε από McZab
    Επειδή αναφέρεσαι σε εμένα ως "λαμπρό παράδειγμα" να σε βοηθήσω ώστε να μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα...
    Και το μηχανάκι είχα κοιτάξει και κλειδί στο χέρι πιάνω.

Βέβαια σε αντίθεση με πολλούς πονηρούς που πρώτα πιάνουν κλειδί στο χέρι και μετά αφού κάνουν το μηχανάκι ρουβέλι αποφασίζουν να ρωτήσουν, εγώ συνήθως κάνω το αντίθετο. Αφού λοιπόν είχα κατεβάσει μέχρι και το σχηματικό από το ιντερνετ και το συζήτησα και με φίλο μέλος του forum που έχει Daytona και άρα ίδιο μοχλό, είπα να ποστάρω για διασταύρωση και σιγουριά.

Λυπάμαι αν σε κούρασα τόσο ώστε να με θυμάσαι για τόσους μήνες αλλά το thread είχε καμμιά δεκαριά απαντήσεις ανθρώπων που ήθελαν να βοηθήσουν, όχι μόνο τη δικιά σου.

Γενικά όποιος βαριέται να απαντήσει ας μην το κάνει. Δεν είναι και εργολαβία, δεν θα σας παρεξηγήσει κανένας...
    1. Με επιβεβαιωνεις....μονο και μονο που χρειαστηκες: Ιντερνετ, βοηθεια απο ενα ατομο αρχικα και μετα κι αλλους. Τρεις βοηθειες για μια βιδουλα, δεν σου ειπε κανενας να ρυθμισεις βαλβιδες!!!

2. Τοτε αλλα ελεγες οποτε τωρα βγαινεις ψευτης και φαινεται οτι προσπαθεις να δικαιολογηθεις.
    McZab:
    "Δεν το έψαξα καθόλου, τώρα που το λέτε και οι τρεις (είναι και ο Harris_X απέναντί μου...) θα κοιτάξω τη ρύθμιση του μοχλού. Thanks
    Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα αν ρυθμίζεται ο μοχλός ή όχι οπότε και κατέφυγα στο πληκτρολόγιο πριν αρχίσω να "λύνω" χωρίς νόημα".

3. Οι απαντησεις που πηρες στην ερωτηση σου ειχανε και ειρωνια και χιουμορ. Τοτε ειχες χιουμορ, τωρα φαινεται οτι καπου σου επεσε. Οι δικια μου απαντηση ειχε σκοπο να σε βοηθησει και απο οτι φαινεται ετσι εγινε. Γυρνα πισω και ξαναδιαβασε τα.

4. Το οτι ανεφερα το "προβλημα" σου ως παραδειγμα, ειναι εντελως τυχαιο με μοναδικο σκοπο να προτρεψω καποιους να σκεφτουν πριν ενεργησουν.

Χαλαρωσε, καλοκαιρι ειναι οπως ειπε και η VANDA.

Panopticon7....ωρες ωρες γινεσαι ακραιος....

Re: Re: Re: Re: δημοκρατία ή ασυδοσία;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
    1. Με επιβεβαιωνεις....μονο και μονο που χρειαστηκες: Ιντερνετ, βοηθεια απο ενα ατομο αρχικα και μετα κι αλλους. Τρεις βοηθειες για μια βιδουλα, δεν σου ειπε κανενας να ρυθμισεις βαλβιδες!!!

2. Τοτε αλλα ελεγες οποτε τωρα βγαινεις ψευτης και φαινεται οτι προσπαθεις να δικαιολογηθεις.
    McZab:
    "Δεν το έψαξα καθόλου, τώρα που το λέτε και οι τρεις (είναι και ο Harris_X απέναντί μου...) θα κοιτάξω τη ρύθμιση του μοχλού. Thanks
    Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα αν ρυθμίζεται ο μοχλός ή όχι οπότε και κατέφυγα στο πληκτρολόγιο πριν αρχίσω να "λύνω" χωρίς νόημα".

3. Οι απαντησεις που πηρες στην ερωτηση σου ειχανε και ειρωνια και χιουμορ. Τοτε ειχες χιουμορ, τωρα φαινεται οτι καπου σου επεσε. Οι δικια μου απαντηση ειχε σκοπο να σε βοηθησει και απο οτι φαινεται ετσι εγινε. Γυρνα πισω και ξαναδιαβασε τα.

4. Το οτι ανεφερα το "προβλημα" σου ως παραδειγμα, ειναι εντελως τυχαιο με μοναδικο σκοπο να προτρεψω καποιους να σκεφτουν πριν ενεργησουν.

Χαλαρωσε, καλοκαιρι ειναι οπως ειπε και η VANDA.

Panopticon7....ωρες ωρες γινεσαι ακραιος....

Άκου για να τελειώνουμε. Εγώ έχω το θάρρος και παραδέχομαι την άγνοιά μου, δεν γεννήθηκα με ένα κλειδί στο χέρι και ναι χρειάστηκα αρκετό χρόνο για "μία βιδούλα" ώστε όπως είπα να μην "λύνω χωρίς νόημα". Ίσως να μην κατάλαβες κάτι από αυτά που ανέφερα, δεν είναι κακό. Μπορεί να μην κατάλαβα κι εγώ γιατί η ερώτησή μου ήταν τόσο αξέχαστη. Τώρα πώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν είχα καν κοιτάξει τη μηχανή αυτό μόνο εσύ το ξέρεις...

Προφανώς κάποιοι έχουν παρεξηγήσει το λόγο ύπαρξης ενός φόρουμ και νομίζουν ότι είναι μόνο για τους δέκα κολλητούς τους ή μόνο για αυτούς που ξυπνάνε, τρώνε και κοιμούνται με τη μηχανή αγκαλιά.
    Και ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο ρε τζατζίκι; Εγώ είμαι 35 και δεν έχω πρόβλημα ούτε να μου κάνουν παρατήρηση ούτε να μου "την πει" ο καθένας. Δεν παρεξηγούμαι, απλά βγάζω τα συμπεράσματά μου.
    Σκέψου όμως κάποιον πιτσιρικά που βασίζεται πραγματικά στη γνώμη κάποιων εδώ μέσα και μπορεί αυτοί να τον προφυλάξουν από μια ηλίθια αγορά, μια κακή παρέμβαση στο μηχανάκι ή ακόμα και από το να φάνε το κεφάλι τους...Αυτούς να έχεις στο μυαλό σου μιας και είμαστε σχεδόν συνομήλικοι.

ΥΓ. Όταν έρθω Βόλο θα σε κεράσω δυο τσίπουρα να χαλαρώσουμε και οι δύο...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Βαλε ¨δυσφορια,ενοχληση...¨,κατι αλλο...

Τεσπα,μια που τα λεμε,σκεφτομαι να αλλαξω το 950...
    ...
    ...
    ...
    ...τι να παρω????
    Οτι και να πάρεις θα είναι βελτίωση απο τον ματρακά που καβαλάς...:rotflmao: :rotflmao:

Έχω ενα ποδηλατάκι του ανηψιού μου , με βοηθητικές αν θες... τιμή ευκαιρίας... ενα παγωτίνι και ενα εισητήριο για σινεμά...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Και πολύ ζέστη και πολύ υγρασία! Μια που σκας και μια που γίνεσαι σουρούδι στον ίδρωτα και κολλάς!
    Παιδιά, χαλαρώστε.
    Υπήρξαμε όλοι (και εγώ ακόμα είμαι) και παντελώς άσχετοι και νέοι...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

η αλήθεια είναι ότι δεν κάθισα να διαβάσω καν τα post

αλλά όπως είναι διατυπωμένο το αρχικό

ελευθερία ή ασυδοσία

θα είμαι πάντα υπέρ της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    η αλήθεια είναι ότι δεν κάθισα να διαβάσω καν τα post

αλλά όπως είναι διατυπωμένο το αρχικό

ελευθερία ή ασυδοσία

θα είμαι πάντα υπέρ της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
    μάλλον ούτε τον τίτλο του θρέντ έχεις διαβάσει,επειδή ο τίτλος είναι "Δημοκρατια ή ασυδοσία"...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    μάλλον ούτε τον τίτλο του θρέντ έχεις διαβάσει,επειδή ο τίτλος είναι "Δημοκρατια ή ασυδοσία"...

"ποτε ως τωρα η αληθεια δε κρεμαστηκε απο το στομα ενος αδιαλακτου."
    Δεν υπαρχουν τετοια διληματα.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    "ποτε ως τωρα η αληθεια δε κρεμαστηκε απο το στομα ενος αδιαλακτου."
    ρε αντε τράβα να πιεις καμιά μπύρα, που ήρθες να μας πουλήσεις ρητορική δεινότητα για την αλήθεια και για την αδιαλλαξία

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. blogs... ασυδοσία και λογκρισία.
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2008, 15:36
  2. Πού δικαιώνεται η δημοκρατία ??
    από DoctorS στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2008, 16:52
  3. δικαστική εξουσία και δημοκρατία....
    από zzr2005 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2007, 21:59
  4. Τι ειναι δημοκρατια και τι δεν ειναι...
    από stavrogin στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2006, 17:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF