Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: ΤΕΛΙΚΑ....ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Καλά τα λέει ο φίλος στην αρχή . Να προσθέσω εγώ πως στα άπειρα κρούσματα σαγιοναρόπαντοφλάς και KTMo-σουπερκαγκουρο-μορταρισμού εχει προστεθεί και νέος παίκτης ο οποίος καθημερινά κλέβει την παράσταση . Μιλαω για την ομάδα ΔΙΑΣ και την θλίψη που μου δημιουργείται οταν βλέπω πανακριβά μηχανάκια πληρωμένα απο το υστέρημα όλων μας να τα "σπάνε" με ανοίγματα και σούζες σε κεντρικές μάλιστα οδούς . Να μην μιλήσω για φανάρια , μονοδρομούς , σφήνες και λοίπα .Τις προαλλές στην πορεία του ΚΚΕ είχανε παραταχθεί εμπρός στο Attika όλοι μαζί και βαράγανε κόφτες σταματημένοι . Σιχάθηκα που τους έβλεπα Κατά τα άλλα ο γερανός δουλεύει υπερωρίες Σταδιού και Πανεπιστημίου και τσουβαλιάζει τα μηχανάκια μας ... Κανένα κουτί απο αυτά που παρκάρουν διασταύρωση Χ.Τρικούπη και Πανεπιστημίου και καταργούν το πεζοδρόμιο δεν έχω δει να σηκώνουν . Ούτε απο αυτά που απογευματινές και βραδυνές ώρες παρκάρουν Χ. Τρικούπη δεξιά και αριστερά όπως νάναι και κάνουν τα 2 ρευμάτα 1 ....

Modenas Kriss 125

[QUOTE]

αισθανομαι οτι κινδυνευω περισσοτερο απ τα υπολοιπα μηχανακια και λιγοτερο απ τα αυτοκινητα.

[QUOTE]

πάντα...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Απο όσο ξέρω τον JZER40 ... δεν νομίζω οτι είναι στην "Δ"..

Απλά προς διευκρίνηση αυτό.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

δεν σας πιστέυω μιλάμε,..
    Βγάλατε συμπέρασμα σε ποιά υπηρεσία είμαι,τι έκανα στο γκάζι βραδυάτικα και τελικά γυρίσατε την συζήτηση πάλι στα απωθημένα κατά της αστυνομίας....

Δεν υπηρετώ σε καμμιά υπηρεσία που έχει αμεση επαφή με τους πολίτες....για να τελειώνουμε...Δεν γραφω δεν κάνω ελέγχους ,δεν κυνηγάω ληστες κλπ....
    Πέρασαν αυτά για μένα.....Οχι γιατί πέρασαν τα χρόνια αλλά γιατί δεν γουστάρω....βαρέθηκα ....Δεν θέλω να έχω σχέση με πολίτες...

Στό θέμα μας τώρα....

Ελεγα ότι κάνουμε μαλακίες και δυστυχώς επιβεβαιώθηκα με τον θάνατο ενός έμπειρου μοτοσυκλετιστή σε πρωταθλητικό επίπεδο..
    Αν αυτός ο νέος με τις ικανότητες που είχε δεν μπόρεσε να φρενάρει ,να αποφύγει ,να προβλέψει......φανταστήτε εμας....
    Αφήστε λοιπόν την Διας και την κάθε Δίας και σκεφτήτε την ζωούλα σας.....Αλλωστε ο μαλάκας που κάνει σούζες με στολή όπως λέτε με τον μαλάκα που κάνει με σαγιονάρες και τον τρίτο που κάνει με μπουφάν και κράνος.....το ίδιο θα πονέσει αν φάει καπάκι και περάσουν από πάνω του καμμιά 10αρια αυτοκίνητα....

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    the same old story...

οντως δεν υπαρχει παιδεια.
    οντως κανουμε πολλες μαλακιες, πολλες φορες χωρις λογο...
    οντως πολλοι μπατσοι (μπορει και οι περισσοτεροι) που θα επρεπε να δινουν το καλο παραδειγμα,κανουν τρις χειροτερα...

αλλα τι μενει απο ολα αυτα??
    γνωση.

μην προσπαθειτε να αλλαξετε τους αλλους. προσπαθειστε να αλλαξετε τον εαυτο σας στα στραβα που κανετε.
    Δεν κατάλαβα Χριστό λέμε....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Re: ΤΕΛΙΚΑ....ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40
    Με 40 κμ/ω προλαβαίνεις σχεδόν τα πάντα....
    Ναι έχεις δίκιο αλλά πάει κανείς με 40? Έλεος δηλ. Μόνο στο κέντρο ή σε περιοχές με πολλούς πεζούς και κίνηση πάω με 40. Όταν βγαίνω εθνική φοβάμαι να πάω με 40χλμ πάνω στο μηχανάκι ή όταν υπάρχει δρόμος σχετικά ανοιχτός. Νιώθω ότι θα με πατήσουν και δεν έχω άδικο.
    Από τη στιγμή κιόλας που πουλάνε μοτοσυκλέτες με άδεια κυκλοδορίας που πιάνουν 200+ δεν νομίζω να πηγαίνει κανείς σιγά.
    Σε γενικές γραμμές όμως έχεις δίκιο αρκετοί είναι αυτοί που τρέχουν σε κατοικημένες περιοχές και δεν είναι δύσκολο να βρεθεί λύση. Τροχαία και αφαίρεση διπλώματος. Να εφαρμοστεί όμως να σου πω εγώ μετά πως όλοι βάζουν μυαλό. δηλ οι Άγγλοι είναι πιο μορφωμένοι και ευσυνείδητοι και οδηγούν πιο στρωτά? Εκεί απλά οι μπάτσοι δεν αστειεύονται γι'αυτό αναγκάστηκαν να μάθουν.
    Αλλά τι λέω τώρα

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Τελικά δεν είναι μόνο σίδερα
    από Kostas NL στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:58
  2. μόνο οι άλλοι φταίνε;
    από cityfly στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2008, 13:34
  3. Απαντήσεις: 38