Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: Προσπέρασμα με μίσο ίππο

Εγω με hardtail και λαστιχα μεικτης χρησης,ουτε τρακτερωτα ουτε και δρομου-διατηρω ευκολα σχετικα στην ευθεια κοντα στα 40 χιλιομετρα.Σε κατηφορα δεν συνηθιζω να αφηνω τα φρενα και ο,τι γινει,γιατι με V-Brake αμα χρειαστει να φρεναρεις δυνατα λογικα θα μπλοκαρουν γρηγορα και θα σε μαζευουν με τα κουταλακια απο το δρομο.Στις λιγες φορες που το κανω αυτο,εχω δει μεχρι και 70 χιλιομετρα.

Εγώ με παπάκι townmate προσπέρασα μια φορά μια ferrari. Δεν είδα μοντέλο αλλά κι εγώ έπαθα πλάκα και μου σηκώθηκε η τρίχα μεταξύ άλλων. Είμασταν σε κεντρικό δρόμο, είχε κι άλλα αυτοκίνητα μπροστά και καβάλησα τη διαχωριστική και ενώ το μπροστινό (απ' τη ferrari) αυτοκίνητο ήταν καμμιά κατοστή μέτρα μπροστά, οπότε είχε άνετα χώρο να αναπτύξει ταχύτητα και να μη με αφήσει να παραβιάσω τον παρθενικό της υμένα, προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να υπερνικήσει την κτηνώδη ροπή του παπιού και έμεινε πίσω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από posnightmist
    Μετά... οι γονείς μου πήραν moyntain για να μη τρέχω!!! Η μετέπειτα πορεία μου δεν τους δικαίωσε...
    Κατάλαβα! Έπεσες με τα μούτρα, ε;

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    (προφανώς άσχετο αλλά...)

Mε είχαν γράψει στην Αγγλία με το ποδήλατο γιατί πήγαινα λέει γρήγορα έξω από ένα χωριό...
    Είχα πάρει στο κατόπι (σα νέος και εγώ) μια τύπισα με ένα άσπρο κολλητό βερμουδοτέτοιο με μια κούρσα ποδήλατο και προσπαθούσα να την φτάσω με το mountain. Τελικά η τύπισα καπνός και εγώ το πρόστιμο...
    Και πώς μετρήσαν την ταχύτητα?? με το μάτι??

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    (προφανώς άσχετο αλλά...)Είχα πάρει στο κατόπι (σα νέος και εγώ) μια τύπισα με ένα άσπρο κολλητό βερμουδοτέτοιο
    Μου έχει τύχει στο γήπεδο να προσπαθώ να ακολουθήσω τέτοια τύπισα.

Μιλάμε μου είχαν πεταχτεί τα μάτια έξω, η γλώσσα κρεμόταν στεγνή από το στόμα και ήμουν αναψοκοκκινισμένος...

Όχι δεν είναι αυτό που νομίζετε :rotflmao: , απλά μετά έμαθα πως η συγκεκριμένη έκανε προπόνηση για μαραθώνιο

Ε, στο τέλος τα παράτησα και περίμενα να μου ρίχνει γύρους...:rotflmao: :rotflmao:
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Κλήση με φώτο
    από flavor στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 17:11
  2. Σχετικα με τις φωτοκλησεις!
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 10:17
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα