Αν το μοντελο 2007-2008 ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο στη μεταπωληση μονο τα χιλιομετρα και η κατασταση μετραει...![]()
Αν το μοντελο 2007-2008 ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο στη μεταπωληση μονο τα χιλιομετρα και η κατασταση μετραει...![]()
Θα το στρωσω που θα παει..
Μόνο αν έχει γίνει κάποιο Facelift. Τα υπόλοιπα δεν έχω να αλλάζουν τιμέςΑρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Και ομως, σε πολλες αντιπροσωπειες κανουν για τα μοντελα προηγουμενης χρονιας.
Τουλάχιστον σε αυτοκίνητα που έψαχνα πέρυσι
Συγγνωμη κιολας αλλα στην προκειμενη περιπτωση δεν μπορω παρα να πω πως ολο το φταιξιμο ειναι του αγοραστη. Και εξηγουμαι: ειναι τοσο απλο να διαπιστωσεις το ετος παραγωγης του μοντελου σου που αν δεν το κανεις εισαι αξιος της μοιρας σου. Δεν υπηρχε περιπτωση ποτε να δωσω τοσα χρηματα χωρις πριν να καρατσεκαρω τι αγοραζω. Απο επαγγελματικης αποψης συμφωνω πως ο εμπορος ειναι ανευθυνος αλλα απο τη στιγμη που ο ιδιος ο καταναλωτης δεν κοιταζει να προφυλαξει τον εαυτο του ας μην περιμενει να το κανουν οι αλλοι γιατι δεν...
ΥΓ. τωρα πλεον ειναι αδυνατο να αποδειξεις το οτιδηποτε ΕΚΤΟΣ και εαν στην αποδειξη αγορας ειναι χτυπημενος κωδικος που να απευθυνεται σε μοντελο 08. Δες το...
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
οταν παιρνεις καινουργιο μηχανακι πως μπορεις να καταλαβεις οτι ειναι περσινο πριν το παραλαβεις και δεις τον αριθμο πλαισιουΑρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
Συγγνωμη κιολας αλλα στην προκειμενη περιπτωση δεν μπορω παρα να πω πως ολο το φταιξιμο ειναι του αγοραστη. Και εξηγουμαι: ειναι τοσο απλο να διαπιστωσεις το ετος παραγωγης του μοντελου σου που αν δεν το κανεις εισαι αξιος της μοιρας σου. Δεν υπηρχε περιπτωση ποτε να δωσω τοσα χρηματα χωρις πριν να καρατσεκαρω τι αγοραζω. Απο επαγγελματικης αποψης συμφωνω πως ο εμπορος ειναι ανευθυνος αλλα απο τη στιγμη που ο ιδιος ο καταναλωτης δεν κοιταζει να προφυλαξει τον εαυτο του ας μην περιμενει να το κανουν οι αλλοι γιατι δεν...
ΥΓ. τωρα πλεον ειναι αδυνατο να αποδειξεις το οτιδηποτε ΕΚΤΟΣ και εαν στην αποδειξη αγορας ειναι χτυπημενος κωδικος που να απευθυνεται σε μοντελο 08. Δες το...
Ρωτας τον αριθμο πλαισιου πριν το παραλαβεις τηλεφωνικα... Εγω σε δυο περιπτωσεις αυτο εχω κανει!Αρχικά δημιουργήθηκε από g.kounoupis
οταν παιρνεις καινουργιο μηχανακι πως μπορεις να καταλαβεις οτι ειναι περσινο πριν το παραλαβεις και δεις τον αριθμο πλαισιου![]()
Μετα απλα διασταυρωνεις και εισαι κατοχυρωμενος
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Αρχικά δημιουργήθηκε από g.kounoupis
οταν παιρνεις καινουργιο μηχανακι πως μπορεις να καταλαβεις οτι ειναι περσινο πριν το παραλαβεις και δεις τον αριθμο πλαισιου
Τι εννοείς είναι περσινό;;;
Εξήγησε μας να καταλάβουμε
Καταρχάς δεν έχει διαφορές με το 08 το μηχανάκι σου. 2ον μια χαρά το πουλας απο τιμή (αν είχα συγκεντρώσει τα χρήματα και είχε φύγει το δικό μου, ίσως και να το τσίμπαγα αφού το έβλεπα πρώτα μιας και ψήνομαι). 3ον καλή μεταπώληση και μη σκάτε για τέτοια παίδες η ζωή είναι μικρή, άκρη δε θα βγάλεις με κανέναν έμπορο μετά απο 2 χρόνια, σάλιο θα χαλάσεις μόνο. Και μια ερώτηση εκτός τελείως, για τι πας μετά το 990?Εκτός αν είναι οικονομικό/οικογενειακό το θέμα και δε πας για άλλο..(καθαρά ερώτηση περιέργειας γιατί εγώ σκέφτομαι όταν το πάρω να το παντρευτώ κ όλας)
Υ.Γ Ελπίζω να μη το δουν πολλοί ΚΤΜακηδες που κράζω..![]()
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
που ακριβώς είναι η απατεωνιά; είχε αλλάξει το μοντέλλο; είχατε συμφωνήσει για το έτος κατασκευής ότι θα είναι 2008; Όλες οι αντιπροσωπείες απ ότι ξέρω, όταν αγοράζεις ΙΟΥΛΙΟ καινούρια μηχανή, το έτος κατασκευής είναι το προηγούμενο. Εκτός εάν έχει αλλάξει το μοντέλλο οπότε σου λένε ότι είναι το παλιό και έχεις άλλη τιμή.Αρχικά δημιουργήθηκε από g.kounoupis
οτι χάνεις χάνεις αλλά οχι να χάσεις απο την μαλακία και απατεωνιά του έμπορου που είναι ο επίσημος συνεργάτης .
και στην τελική δεν κάθεσαι να ψάξεις αριθμούς πλαισίου σε καινούργιο μηχανάκι
Εάν όμως το μοντέλλο δεν έχει αλλάξει, είναι κατασκευής 2007 και έχει άδεια Ιούλιο 2008, τότε δεν νομίζω πως ο αντιπρόσωπος είναι απατεώνας αλλά νομίζω πως κάποιος προσπαθεί να βρει δικαιολογία που δεν στέκει για να σου ρίξει την τιμή...
το πουλαω για να παρω κατι πιο ξεκουραστο και ανετο σε ταξιδια .Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Καταρχάς δεν έχει διαφορές με το 08 το μηχανάκι σου. 2ον μια χαρά το πουλας απο τιμή (αν είχα συγκεντρώσει τα χρήματα και είχε φύγει το δικό μου, ίσως και να το τσίμπαγα αφού το έβλεπα πρώτα μιας και ψήνομαι). 3ον καλή μεταπώληση και μη σκάτε για τέτοια παίδες η ζωή είναι μικρή, άκρη δε θα βγάλεις με κανέναν έμπορο μετά απο 2 χρόνια, σάλιο θα χαλάσεις μόνο. Και μια ερώτηση εκτός τελείως, για τι πας μετά το 990?Εκτός αν είναι οικονομικό/οικογενειακό το θέμα και δε πας για άλλο..(καθαρά ερώτηση περιέργειας γιατί εγώ σκέφτομαι όταν το πάρω να το παντρευτώ κ όλας)
Υ.Γ Ελπίζω να μη το δουν πολλοί ΚΤΜακηδες που κράζω..![]()
και γιατι βαρεθηκα να κανω μ@λ@κιες στον δρομο