Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: Στρομα τετραετιας

Γυρίστε όλοι στην επαρχία Το avatar του/της glargkatzis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wendigo
    Αυτό δεν είναι πρόβλημα, είναι όμως ένδειξη ότι η μοτο δεν είναι "χαρτί & σε άριστη κατάσταση" όπως αναφέρεις στο αρχικό σου ποστ (αν δεις τους λαιμούς της δικής μου που τους καθαρίζω κάθε 20 μέρες & είναι σαν να μην έχουν κάνει χιλιόμετρο θα καταλάβεις).
    Οταν λέμε άριστη κατάσταση εννοούμε ότι πέφτουμε συχνά απο κάτω κτλ & δεν φοβόμαστε μην λερωθούμε - μην ξεγελιέσαι μόνο απο το ότι είναι καθαρη & δείχνει ωραία.
    Παρ'όλα αυτά αν ελεγχθεί σωστά το στρώμα & είναι εντάξει, να το πάρεις..........
    Καλές βόλτες
    εντάξει φίλε εσύ έχεις ξεφύγει (προς την καλή πλευρά πάντα) αλλά δεν ξέρω και πολλούς να γυαλίζουν τις εξατμίσεις τόσο συχνά...το δικό μου πάντως που είναι χαρτί οι λαιμοί έχουν αρχίσει και πέρνουν μια μικρή απόχρωση σκουριάς...(3.5 χρονών-14000 χλμ) και το φυλάγω με κουκούλα και υπόστεγο..

συμπέρασμα : δεν είναι ένδειξη καλής κατάστασης το χρώμα των λαιμών...
    Vstrom 650
    PieceLand,Larissa

Γυρίστε όλοι στην επαρχία Το avatar του/της glargkatzis
    μην αλλαζεις γνώμη για ένα μηχανάκι, κρίνοντας μόνο από ένα δείγμα.....

klx
    Vstrom 650
    PieceLand,Larissa

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    το v-strom εμφανισιακα δεν εχει αλλαξει μεχρι σημερα και οι διαφορες ειναι μονο ως προς το χρωμα και ειναι μικρες. Σαν μεταπωλητικη αξια δεν θα πεσει και πολυ κατω απο την τιμη που θα το αγορασεις αφου ειναι ηδη χαμηλη, μονος ενδοιασμος που δεν ξερω αν σε απασχολει (ισως οταν θελησεις να το πουλησεις αργοτερα) ειναι οτι δεν εχει abs που εχουν του 07 και μετα (νομιζω). Τωρα για τον τροπο που θα το ξεπληρωσεις εσυ ξερεις καλυτερα το πως σε βολευει. Παντως ειναι καλο μηχανακι, εγω εχω μεινει ευχαριστημενος...

Πάντως με το 250ράκι θα βλαστημήσεις την ώρα και τη στιγμή που δεν πήρες το 650.

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Αφού οι απόψεις είναι τσάμπα, να πω κι εγώ τη δική μου.

Καταλαβαίνω ότι οι δόσεις είναι αναπόφευκτες, αλλά είναι μεγάλο άχγος/σπάσιμο να ξέρεις κάθε μήνα ότι πρέπει να σου φύγουν λεφτά χωρίς εξαίρεση. Αν χρειάζεται να βάλεις 72 δόσεις θα σου έλεγα να κοιτάξεις πιο χαμηλά. Υπάρχουν πολύ καλά παλιότερα μηχανάκια που θα σε μπάσουν στον κόσμο της μοτσυκλέτας για σχετικά λίγα χρήματα, θα τα χαρείς χωρίς να αγχώνεσαι τόσο αν θα κλαπούν/πέσουν και θα έχεις και μεγαλύτερη ευχέρεια να αγοράσεις εξοπλισμό ή εξαρτήματα με τα χρήματα που γλυτώσεις. Προϋπόθεση να πάρεις κάτι καλομεταχειρισμένο και αξιόπιστο, αλλιώς ό,τι γλυτώσεις στην τιμή θα το φας στα συμμαζέματα και τα ανταλλακτικά. Αντί για V-Strom μπορείς να κοιτάξεις π.χ. Freewind και KLE 500, μπορείς να βρεις και τα δύο με λιγότερα από 2000.

Ό.τι και να πάρεις μην ξεχνάς ότι πέρα από την τιμή αγοράς πρέπει να λάβεις υπ'όψιν και τη συχνότητα συντήρησης κάθε μοντέλου και το κόστος των αναλωσίμων του (από λάστιχα και αλυσιδογράναζα μέχρι μπουζί).

Τελικα παιδια σταθηκα τυχερος και βρηκα την klxαρα μεταχειρισμενη με 3000 χιλιομετρα θα παω αυριο τα χαρτια μου για να κανω το δανειο, μαζι με ενα φιλο να το δει και αυτος και να μου πει .Παντως πιστευω οτι για πρωτο μηχανακι ειναι οτι πρεπει.... Εσεις τι λετε ?

klx
    Πάρε το στρώμα με 3.500 στο χέρι . Όχι παραπάνω . Άμα τα κουνήσεις ζεστά θα τα πάρει .
    Να το δώσει θέλει και νομίζω ότι 3.5 είναι η τιμή του .

το klx μολις το ειδα το ερωτευτηκα ασε που το v-strom ηδη το πηρανε...... Εγω πιστευω οτι εχω κανει καλη επιλογη, το ξερω οτι δεν εχει και πολυ γκαζι αλλα αυτο δεν με ενοχλει...... Μου φτανει οτι οποτε το βλεπω <χαμογελαω>

Αρχικά δημιουργήθηκε από thanasiss
    το klx μολις το ειδα το ερωτευτηκα ασε που το v-strom ηδη το πηρανε...... Εγω πιστευω οτι εχω κανει καλη επιλογη, το ξερω οτι δεν εχει και πολυ γκαζι αλλα αυτο δεν με ενοχλει...... Μου φτανει οτι οποτε το βλεπω <χαμογελαω>
    Τότε πάρτο και να περάσετε καλά .
    Άμα το βλέπεις και σου γεμίζει το μάτι δε θέλεις κάτι άλλο .
    Καλούς δρόμους φίλε .

να σαι καλα αδελφε σε ευχαριστω. Τωρα το μονο που μενει ειναι ο εξοπλισμος..... ασχετο αλλα οταν πηγαινα να δοκιμασω κανενα κρανακι με ρωτουσανε οι μαγαζατορες τι μηχανακι θα παρω και οταν τους ελεγα για το klx μου λεγανε οτι τοτε να μην παρω full face κρανος. Τελικα τι κρανος να παρω και γιατι το λεγανε αυτο δεν μπορω να καταλαβω.... Το ξερω οτι το θεμα εχει ξεφυγει πολυ απο τον τιτλο αλλα για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα ρωταω απο εδω....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Μην αναρωτιεσαι πως θα το πουλησεις σε 6 χρονια, αλλα αν θα κρατησει τοσο.

Αν κρατησει 6 χρονια ακομα... θα τα εχει βγαλει τα λεφτα του.

Προσωπικα ειμαι παντα αντιθετος στις πολλες δοσεις, ξανασκεψου το
    Πολυ σωστος,συμφωνω απολυτα

*************** www.motodevils.gr ***************

Πλαστικά μόνο στα enduro. Το avatar του/της giannis113
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thanasiss
    να σαι καλα αδελφε σε ευχαριστω. Τωρα το μονο που μενει ειναι ο εξοπλισμος..... ασχετο αλλα οταν πηγαινα να δοκιμασω κανενα κρανακι με ρωτουσανε οι μαγαζατορες τι μηχανακι θα παρω και οταν τους ελεγα για το klx μου λεγανε οτι τοτε να μην παρω full face κρανος. Τελικα τι κρανος να παρω και γιατι το λεγανε αυτο δεν μπορω να καταλαβω.... Το ξερω οτι το θεμα εχει ξεφυγει πολυ απο τον τιτλο αλλα για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα ρωταω απο εδω....
    γιατι ειναι μαλακες.. δεν εχει σημασια τι οδηγας!

φουλ φεης ειτε σε χωμα ειτε σε ασφαλτο..
    Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650

Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis113
    γιατι ειναι μαλακες.. δεν εχει σημασια τι οδηγας!

φουλ φεης ειτε σε χωμα ειτε σε ασφαλτο..
    Έτσι .

Για το μηχανάκι που θέλεις αν κάνεις και καμιά εντουράδα ,θέλεις κάτι τέτοιο
    http://www.stelpet.gr/kranh/cross.html και ένα ζευγάρι γυαλιά γκούγκλς .

Αλλά θα τρως αέρα αν δεν το χρησημοποιείς για αυτή τη δουλειά , οπότε πάνε πάρε ένα κρανάκι να κάνεις τη δουλειά σου και συνετά συνετά .
    Eδώ μέσα έχει κάποιες καλές περιπτώσεις http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=106454

Νούμερα http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=71816

ευχαριστω πολυ παιδια να στε καλα για τις απαντησεις σας

τελικα το ονειρο(klx 250) πηγε περιπατο προς το παρων....

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. εξατμιση σε στρομα κ7
    από nikos1709 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2008, 16:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •