Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 35

Θέμα: Γνωμες για shiver

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead

Απλα , υπεθεσα οτι σε ενα site με φιλους και υποστηρικτες της συγκεκριμενης εταιρειας δεν θα βρεις και πολυ αντικειμενικες γνωμες.

ΛΑΘΟΣ !

Ολοι οι κλαψομ**νηδες εκει μεσα ειναι μαζεμενοι... :rotflmao:

και θα δεις τι λενε ΚΑΙ για την εταιρια ΚΑΙ για τα συνεργεια/μαστορια αλλα ΚΑΙ για τα - της Aprilia
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    ΛΑΘΟΣ !

Ολοι οι κλαψομ**νηδες εκει μεσα ειναι μαζεμενοι... :rotflmao:

και θα δεις τι λενε ΚΑΙ για την εταιρια ΚΑΙ για τα συνεργεια/μαστορια αλλα ΚΑΙ για τα - της Aprilia
    ΟΚ.
    Sorry τοτε.

Παντως εγω που οδηγησα και Dorsoduro και Shiver (ΝΑΙ τα ζαχαρωσα και γω καποτε) εμεινα εκπληκτος απο την δυναμη τους.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    +742
    Σου λειπουν 40 κυβικα

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    στο apripriliabikers.gr υπάρχει και η αρνητική κριτική απέναντι σε μοντέλα της εταιρείας, στην εταιρεία την ίδια, κλπ κλπ ... Γενικά, πέφτει κράξιμο και τα κακώς κείμενα της aprilia τα βγάζουν στη φόρα ... το φόρουμ δεν είναι εκεί για να χαϊδεύει τα αυτιά της εταιρείας.

+1, όντως έτσι είναι.

αν και τα κακά του strada που αναφέρουν εκεί δεν μου έχουν βγει (και ελπίζω να μην βγουν ποτέ... )
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Ωχουυυ , πεσαμε στους μεγαλομέτοχους της εταιρείας τωρα.
    Φωναξε και τον Golis να υπερασπιστείτε το ονομα της εταιρειας

Απλα , υπεθεσα οτι σε ενα site με φιλους και υποστηρικτες της συγκεκριμενης εταιρειας δεν θα βρεις και πολυ αντικειμενικες γνωμες.
    Αν τωρα κανω λάθος , και οντως τα παιδια εκει γραφουν τα πραγματα με τ'ονομα τους , το παιρνω πισω.
    (οχι τπτ αλλο , δεν αντεχω και την γκρινια του προαναφερθεντος.Θα αρχισει παλι με την "στραντζα" μου , "το εργοστασιο ροπης" κλπ κλπ....ελεος)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: portis, κάνε ένα κόπο να δεις τι παίζει στο σαιτ και θα καταλάβεις και μόνος. όταν λέμε οτι κράζουμε, ΚΡΑΖΟΥΜΕ!
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Πλαστικά μόνο στα enduro. Το avatar του/της giannis113
    φιλε μη παρεις shiver

με 8000 τι να παρεις???

οτι θες παιρνεις

απο μενα παρε ενα sv 1000s

το shiver ειναι ψηλο δεν ειναι τοσο στρεετ οπως πχ τα χορνετ fazer κλπ.

και οχι μονο αυτο το - δες στο apriliabikers και θα καταλαβεις..

και το μοντελο 2010 δε νομιζω να διορθωθηκε και αν ναι; ποσο? αλλαξε η ποιοτητα κατασκευης;; δε νομιζω..
    Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650

Νταξ δεν ειμαι αρμοδιος να συγκρινω φορουμ και τι και πως αντιμετωπιζουν τα μοντελα που εκπροσωπει το καθενα.Μια οσο πιο αντικειμενικη αποψη ζητησα,απλα ποσταρα πρωτα εδω να μου πειτε την γνωμη σας και σας ευχαριστω για ολες τις απαντησεις.

panos χοντρικα ενα διφραγκο διαφορα εχουν ,αρα παει πολυ ψηλα στην τιμη.
    Το 696 ωραιο(αυτες τις εξατμισεις να μην ειχε) αλλα και αυτο ακριβοτερο.

giannis113 δεν θεωρω μειονεκτημα την ορθια θεση οδηγησης,προερχομενος απο κλε500.
    Καλο χρυσο και αγιο το sv αλλα ξεπερασμενο πλεον εμφανισιακα,για εμενα,συν οτι δεν θελω να παω σε 1000αρι και μεταχειρο.
    Οσο για τα προηγουμενα μοντελα οντως ειχαν καποια θεματα και γι'αυτο ελπιζω κατι να εχει διορθωθει.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    metaxeirw s2r και σου μενουν και ρεστα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Οτι και να παρεις , καντο test ride πρωτα.
    Αν δεν υπαρχει διαθεσιμο , κυνήγα το με καθε τροπο να το οδηγήσεις.
    Ολα τ'αλλα που λεμε , ενα 10% μετρανε.

Μπορει να εκπλαγεις απο το ποσο κακες εντυπωσεις μπορει να σου αφησει ενα μηχανακι οδηγοντας το ,ενω στατικά το εκθείαζες.

Για μεταχειρο ντουκατι πιστευω πρεπει να αφιερωσω παρα πολυ χρονο και δυστυχως δεν εχω αυτη την πολυτελεια,αυτη την στιγμη τουλαχιστον.

Εννοειται οτι θα το κανω test ride,μολις γυρισω Αθηνα και μετα θα παρω την τελικη αποφαση αλλα και τις γνωμες σας τις θεωρω σημαντικες,ακομα περισσοτερο αυτων που το εχουν καβαλησει.
    Το κακο ειναι οτι δεν εχω βρει ακομα μοντελο 2009 για test ride...ειδωμεν

Aλλη μια ερωτηση εχω παιδια...
    Εχω βρει μοντελο 2008 ασπρο με χρυσο πλαισιο,πως ξερω αν ειναι οντως 2008 και οχι 2007 αφου νομιζω οτι και το 2007 εβγαζε τον ιδιο χρωματισμο???!!!

Πλαστικά μόνο στα enduro. Το avatar του/της giannis113
    Αρχικά δημιουργήθηκε από valeros46
    Aλλη μια ερωτηση εχω παιδια...
    Εχω βρει μοντελο 2008 ασπρο με χρυσο πλαισιο,πως ξερω αν ειναι οντως 2008 και οχι 2007 αφου νομιζω οτι και το 2007 εβγαζε τον ιδιο χρωματισμο???!!!
    παρε τον αριθμο πλαισιου και παρε τηλ στην απριλια (δε θυμαμαι το νουμερο τωρα αλλα ειχα παρει)
    και θα σου πουν οτι θες.

αλλα καλυτερα δες κατι αλλο
    Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    μεταχειρισμενο του 08 εχω εγω. εχουν ακουστει πολλα και αρκετα μηχανακια βγαλαν προβληματα.σπαστικά κ ασημαντα έως και πιο βαρια. δες στο apriliabikers εχει αρκετα πραγματα.
    εχω δεν εχω το παραμικρο.

κατα τα αλλα ειναι ένα ψηλο και βαρυ σχετικα μηχανακι. ειναι ψηλο χωρις λόγο.ωραιοτατο για βολτες. σε πιεση ιδιαιτερη δεν μπορω να σου πω.γκαζι εχει για αυτο που ειναι. δεν μαρεσει πως δουλευει σε χαμηλες στροφες και με λιγο γκαζι, δεν ξερω τι φταιει αλλα συνιθιζεται. εχει βαρυ συμπλεκτη και αμα αναγκαστεις να κινηθεις αργα για ωρα πιανεσαι (η πρωτη θελει καποια χιλιομετρα για να ρολαρει φυσιολογικα).

το abs στο shiver GT που δοκιμασα δεν μαρεσε.δοκιμασε το πριν επιλεξεις με ή χωρις abs.

φθηνα ανταλακτικα εχει.

βασικα αν εξαιρεσεις το ψηλο κ βαρυ μια χαρα μηχανακι ειναι κ πολλοι ενθουσιαζονται.εμενα που βρωμαει κομμάτι γιατι ηθελα αλλο.
    κανε μια βολτα νομιζω ειναι αρκετα συμπαθυτικο μηχανακι.
    ο χρωματισμος που λες ειναι κομματι gay (αρεσε σε οσους δεν εχουν ιδεα απο μηχανακια κ σε ολες τις γυναικες) αλλα ωραιος ο ατιμος.

δες και τιμη για το 796. αν εχουν ιδια τιμή βουρ για ducati θα πηγαινα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
    μεταχειρισμενο του 08 εχω εγω. εχουν ακουστει πολλα και αρκετα μηχανακια βγαλαν προβληματα.σπαστικά κ ασημαντα έως και πιο βαρια. δες στο apriliabikers εχει αρκετα πραγματα.
    εχω δεν εχω το παραμικρο.

κατα τα αλλα ειναι ένα ψηλο και βαρυ σχετικα μηχανακι. ειναι ψηλο χωρις λόγο.ωραιοτατο για βολτες. σε πιεση ιδιαιτερη δεν μπορω να σου πω.γκαζι εχει για αυτο που ειναι. δεν μαρεσει πως δουλευει σε χαμηλες στροφες και με λιγο γκαζι, δεν ξερω τι φταιει αλλα συνιθιζεται. εχει βαρυ συμπλεκτη και αμα αναγκαστεις να κινηθεις αργα για ωρα πιανεσαι (η πρωτη θελει καποια χιλιομετρα για να ρολαρει φυσιολογικα).

το abs στο shiver GT που δοκιμασα δεν μαρεσε.δοκιμασε το πριν επιλεξεις με ή χωρις abs.

φθηνα ανταλακτικα εχει.

βασικα αν εξαιρεσεις το ψηλο κ βαρυ μια χαρα μηχανακι ειναι κ πολλοι ενθουσιαζονται.εμενα που βρωμαει κομμάτι γιατι ηθελα αλλο.
    κανε μια βολτα νομιζω ειναι αρκετα συμπαθυτικο μηχανακι.
    ο χρωματισμος που λες ειναι κομματι gay (αρεσε σε οσους δεν εχουν ιδεα απο μηχανακια κ σε ολες τις γυναικες) αλλα ωραιος ο ατιμος.

δες και τιμη για το 796. αν εχουν ιδια τιμή βουρ για ducati θα πηγαινα.
    Είσαι σίγουρος ότι έχεις shiver;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Αρχικά δημιουργήθηκε από billanti
    Είσαι σίγουρος ότι έχεις shiver;
    Κατσε να τσεκαρω μια..

θες να ρωτησεις κατι συγκεκριμενο ή ετσι για τη λαλακια;

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ζητουντε Γνωμες Για Xt600!!!!!
    από nickmonstro στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 07:55
  2. Γνωμες για το Suzukomania???
    από fallenheaven στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2010, 19:22
  3. γνώμες για αγορά Cbr 125 !!!
    από Eddiex στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 14:06
  4. Γνώμες για Kymco Spike 125
    από pontiki στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2006, 12:32
  5. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2004, 21:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ