Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: μποτακια: προστατευτικος εξοπλισμος ή μοδα;;

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap

Re: μποτακια: προστατευτικος εξοπλισμος ή μοδα;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από aakkuan
    ... το σκεπτικο οτι οι μποτες που εχω ειναι too much για μεσα στην πολη...
    Όταν οδηγάς μηχανάκι, δεν υπάρχει too much προστασία. Βάλτο καλά στο μυαλό σου.

Ο εχθρός του καλού είναι το καλλίτερο.

Αν -χτυπώ ξύλο- πέσεις με τα μποτάκια σου και έχεις αφήσει τις μπότες σπίτι, θα χτυπάς το κεφάλι σου μετά.

Μου έχει συμβεί το παραπάνω και για να μην ξαναμπώ σε δίλλημα, πέταξα τα μποτάκια.

StoopidMotorForAHead Το avatar του/της aakkuan

Re: Re: μποτακια: προστατευτικος εξοπλισμος ή μοδα;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Όταν οδηγάς μηχανάκι, δεν υπάρχει too much προστασία. Βάλτο καλά στο μυαλό σου.

Ο εχθρός του καλού είναι το καλλίτερο.

Αν -χτυπώ ξύλο- πέσεις με τα μποτάκια σου και έχεις αφήσει τις μπότες σπίτι, θα χτυπάς το κεφάλι σου μετά.

Μου έχει συμβεί το παραπάνω και για να μην ξαναμπώ σε δίλλημα, πέταξα τα μποτάκια.
    ναι, αλλα σκεφτομενος ρεαλιστικα αμα εχεις συνεχεια την επιλογη τις βαριες και δυσκολες μποτες ή ενα κανονικο παπουτσι ελλοχευει ο κινδυνος να σκεφτεις καποιες φορες ελα μωρε που να την βαζω τωρα την πανοπλια για μεχρι το περιπτερο, θα παω με το παπουτσι και δεν θα τρεχω.
    ενω εγω το μποτακι το θελω ωστε να μην εχω δικαιολογια. οποτε ανεβαινω να χω τουλαχιστον μια minimum προστασια. θεωρητικα εχεις δικιο απλα πρεπει να παιρνουμε υποψιν και πως δουλευει το ανθρωπινο μυαλο... (ή ο χαρακτηρας του καθενός )

παντως τελικα θα παρω ψηλο μποτακι γιατι απο οτι διαβασα και σε ξενα sites αν ειναι καλο σου προστατευει αποτελεσματικα τον αστραγαλο.

Έτσι κι εγώ εν όψει του καλοκαιριού, έψαχνα να βρω μποτάκια χαμηλά και αν είναι δυνατόν να αερίζονται όσο το δυνατόν καλύτερα.

Μιά και αυτά που μου άρεσαν ήταν αρκετά ακριβά... άρχισα να ψάχνω κι από εξωτερικό. Τελικά αποφάσισα να δώσω λίγα παραπάνω λεφτά, και πήρα μπότες τουριστικές με πολύ ανώτερη προστασία και ανθεκτικότητα από αυτά τα μποτάκια που κοίταζα εξαρχής και σε πολύ καλύτερη τιμή από την Ελλάδα φυσικά....

Sidi Way Rain στα 100 ευρό τη στιγμή που τα ποιο χαμηλά μποτάκια της Sidi είχανε 85. Αν και δεν είναι και το ιδανικότερο για καλοκαίρι.... είμαι πολύ ικανοποιημένος με την αγορά.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	sidi 1.jpg 
Προβολές:	536 
Μέγεθος:	74,6 KB 
ID:	204453

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alpo
    και αν είναι δυνατόν να αερίζονται όσο το δυνατόν καλύτερα.

Χρυση τομη Προστασιας και εξαερισμου .....

Όνομα:	b241c0707bab0f61a19db081bd51405a.jpg 
Προβολές:	514 
Μέγεθος:	82,5 KB 
ID:	204464
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος
    VANUCCI VTB4 BOOTS
    http://www.louis.de/_407c8edb99af1a1...rtnr_gr=202024

Θεωρώ πως ίσως και να είναι το μποτάκι με την καλύτερη προστασία που κυκλοφορεί. Τι λέτε;

Τα φέρνει κανείς στο Ellada?

Φαρδιά Προστασία Καλαμίδας+Αστραγάλου και από τις δύο πλευρές(με ανθρακόνημα)+αδιάβροχο...

ΜΕΛΛΩΝ ΤΖΕΝΤΑΪ... Το avatar του/της tifoso4ever
    ΑΥΤΟ ειναι το πιο τουμπανο μποτακι σε προστασια, και πριν πειτε ο,τιδηποτε για ανεση, εχω το προηγουμενο μοντελο εδω και 5 χρονια και το φοραω καθημερινα (εκτος αν βρεχει, γιατι δεν ειναι αδιαβροχο ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΣΩΣΤΑ...), εχω προσπαθησει να το διαλυσω, αλλα αυτο δεν...
    Οι περισσοτεροι φυσικα, θελουν κατι σε στυλ αθλητικου και να κανει και 50 ευρω ή λιγωτερο, και ετσι εκει κολλαει το θεμα "στυλ" και "τρεντυ" που ανεφερε καποιος παραπανω...Η προστασια κοστιζει...Αλλα αλλο να σου αντεξει και και 5 χρονια ενα παπουτσι γενικως, και αλλο να αγοραζεις καθε ενα, εναμισυ χρονο το πολυ ενα "φθηνο"...Πιο ακριβα σου ερχεται τελικα...

Όνομα:	gaerne boots gmx.jpg 
Προβολές:	341 
Μέγεθος:	24,0 KB 
ID:	214911

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Μαλακίες έλεγε ο πωλητής... οποιοδήποτε μποτάκι που εφαρμόζει και σφίγγει αστράγαλο μπορεί να σου δώσει πολύ καλύτερη προστασία απο κανονικό παπούτσι. Σαφώς και το καλύτερο είναι οι μπότες, αλλά δεν μπορείς να τις φοράς συνέχεια , ειδικότερα μέσα στην πόλη με 30-40°C και 1,5 κιλό στο πόδι.

Οποιοδήποτε μποτάκι μοτοσυκλέτας ,κάποιας ποιοτικής μάρκας είναι μια Α προστασία.

Αν θες ντε και καλά προστασία άριστη που μπλοκάρει τον αστράγαλο και να έχεις ελάχιστες πιθανότητες χτυπήματος εκεί.. μόνο enduro-μπότες μιας και είναι σχεδιασμένες για αυτόν τον σκοπό. Κακομεταχείριση, κακοτράχαλο έδαφος και πιθανό στραβοπάτημα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από anixneyths

Θεωρώ πως ίσως και να είναι το μποτάκι με την καλύτερη προστασία που κυκλοφορεί. Τι λέτε;

μποτακια οσα θελεις.......

Όνομα:	gpsmount3.jpg 
Προβολές:	333 
Μέγεθος:	37,2 KB 
ID:	214912
    Accipere quam facere praestat injuriam

με μπότες μηχανής μπορείς να πας μια βόλτα μιση μια ώρα με τα πόδια όμως; και στη δουλειά θα μπορείς να τις φοράς; εκτος και αν κουβαλάς μαζί σου και ένα ζευγάρι κανονικά παπούτσια

Παλαιό μέλος
    βάζω και μια εικόνα για το Vanucci VTB4 για να υπάρχει... Προσωπικά ποιό δεμένο μποτάκι δεν έχω δει...

Όνομα:	vanucci.jpg 
Προβολές:	306 
Μέγεθος:	12,4 KB 
ID:	214913

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoso4ever
    ΑΥΤΟ ειναι το πιο τουμπανο μποτακι σε προστασια, και πριν πειτε ο,τιδηποτε για ανεση, εχω το προηγουμενο μοντελο εδω και 5 χρονια και το φοραω καθημερινα (εκτος αν βρεχει, γιατι δεν ειναι αδιαβροχο ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΣΩΣΤΑ...), εχω προσπαθησει να το διαλυσω, αλλα αυτο δεν...
    Οι περισσοτεροι φυσικα, θελουν κατι σε στυλ αθλητικου και να κανει και 50 ευρω ή λιγωτερο, και ετσι εκει κολλαει το θεμα "στυλ" και "τρεντυ" που ανεφερε καποιος παραπανω...Η προστασια κοστιζει...Αλλα αλλο να σου αντεξει και και 5 χρονια ενα παπουτσι γενικως, και αλλο να αγοραζεις καθε ενα, εναμισυ χρονο το πολυ ενα "φθηνο"...Πιο ακριβα σου ερχεται τελικα...
    προστασία καλαμιού παρέχει; Τι μάρκα είναι; Μοντέλο;

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ioannios
    με μπότες μηχανής μπορείς να πας μια βόλτα μιση μια ώρα με τα πόδια όμως; και στη δουλειά θα μπορείς να τις φοράς;
    ναι
    Give me fuel, Give me fire

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Προστατευτικός εξοπλισμός enduro
    από 7gibernau στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2012, 23:31
  2. Απαντήσεις: 114
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2012, 22:04
  3. Ανάγκη ή μόδα ο εξοπλισμός?
    από nikonian στο forum Στραβά κι ανάποδα