Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    υπότροπος λέγεται... βρίσκουν οτι δεν έχεις δίπλωμα αν το ψάξουν.

Δεν θα ασχολιόμουν τόσο πάντως στο αν σε πιάσουν σε έλεγχο μιας και σπάνια τσεκάρουν με κεντρικά. Ειδικά αν πείς οτι το ξέχασες.

Θα ήμουν πολύ προσεκτικός όμως στο αν κυκλοφορούσα με δίπλωμα κρατημένο απο τροχαία και μπορεί να έπεφτα σε ατύχημα...

το πίπ@-κ.λ0 το ξέρεις;... έτσι θα σε πάει ασφαλιστική (καθώς τυπικά δεν έχεις δίπλωμα οδήγησης εκείνη την στιγμή , άρα δεν καλύπτεσαι).. το Ελληνικό κράτος (υπότροπος .. κινείσαι μάλιστα αδιαφορώντας για την διοικητική ποινή που σου έριξαν).. και ο τύπος που θα έχει μπλέξει στο ατύχημα μαζί σου (τα μαλιά της κεφαλής σου θα πληρώνεις).

Την άλλη φορά κράνος... και για το πρόστιμο.. αλλά κυρίως για το παιδάκι σου που έρχεται και θα θέλει να έχει δύο γονιούς και οχι μόνο έναν.

Σιδεροκέφαλος γονιός να είσαι φίλε. Και μην ξεχνάς... δεν είσαι μόνος σου πλέον.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    υπότροπος λέγεται... βρίσκουν οτι δεν έχεις δίπλωμα αν το ψάξουν.

Δεν θα ασχολιόμουν τόσο πάντως στο αν σε πιάσουν σε έλεγχο μιας και σπάνια τσεκάρουν με κεντρικά. Ειδικά αν πείς οτι το ξέχασες.

Θα ήμουν πολύ προσεκτικός όμως στο αν κυκλοφορούσα με δίπλωμα κρατημένο απο τροχαία και μπορεί να έπεφτα σε ατύχημα...

το πίπ@-κ.λ0 το ξέρεις;... έτσι θα σε πάει ασφαλιστική (καθώς τυπικά δεν έχεις δίπλωμα οδήγησης εκείνη την στιγμή , άρα δεν καλύπτεσαι).. το Ελληνικό κράτος (υπότροπος .. κινείσαι μάλιστα αδιαφορώντας για την διοικητική ποινή που σου έριξαν).. και ο τύπος που θα έχει μπλέξει στο ατύχημα μαζί σου (τα μαλιά της κεφαλής σου θα πληρώνεις).

Την άλλη φορά κράνος... και για το πρόστιμο.. αλλά κυρίως για το παιδάκι σου που έρχεται και θα θέλει να έχει δύο γονιούς και οχι μόνο έναν.

Σιδεροκέφαλος γονιός να είσαι φίλε. Και μην ξεχνάς... δεν είσαι μόνος σου πλέον.

Gandalf
    Σε ευχαριστω φιλε μου για τις συμβουλες !εχεις απολυτο δικιο.....και παλι ευχαριστω

Αρχικά δημιουργήθηκε από apsogos
    Σε ευχαριστω φιλε μου για τις συμβουλες !εχεις απολυτο δικιο.....και παλι ευχαριστω
    με 2 λογια στα γρηγορα...

'Αρθρο 94,παράγραφος 5

Όποιος οδηγεί αυτοκίνητο ή τρίτροχο όχημα ή μοτοσικλέτα χωρίς να έχει εκδοθεί νόμιμα στο όνομά του η κατάλληλη άδεια οδήγησης, σύμφωνα με όσα ορίζονται στο παρόν άρθρο, τιμωρείται με φυλάκιση από έναν (1) έως δώδεκα (12) μήνες και με χρηματική ποινή τουλάχιστον διακοσίων (200,00) ευρώ. Με την ίδια ποινή τιμωρείται και όποιος οδηγεί ενώ η άδειά του έχει αφαιρεθεί ή ανακληθεί για οποιονδήποτε λόγο. Για τη σχετική παράβαση που αφορά φορτηγά οχήματα έχουν εφαρμογή οι ειδικές διατάξεις του ν.3446/2006.

αν σε σταματησουν μπορει να γινει αυτο που λεει ο μαγος...απο το τιποτα μεχρι το επανω...το 1 εως 12 μηνες πρεπει ειναι εξαγορασημο=λεφτα (δικηγοροι-δικαστηρια-κλπ κλπ)...λεμε για μια ιστορια που μπορει να τραβηξει πολλα χρονια και να ανοιξεις καρτα απεριοριστων πληρωμων με το ελληνικο κρατος...

αν εμπλακεις σε ατυχημα και δεν φταις το επανω ειναι στανταρ...θα πληρωθεις απο το ατυχημα που ειχες μετα απο αιωνες γιατι σιγουρα η ασφαλιστικη του αλλου θα κανει παρτυ με αναβολες και δικαστηρια αλλα θα εχεις και τα δικα σου τρεξιματα...

αν προξενησεις ατυχημα πουλα κανα νεφρο και βλεπουμε...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Ισως και αν...η μονη περιπτωση να το παρεις πισω ειναι να πας με την πληρωμενη κληση στον δοιηκητη και να του κλαφτεις...οτι το χρειαζεσε για την δουλεια σου...οτι εχεις την εγκυο...οτι ηταν η πρωτη φορα...κλπ κλπ...ισως και να πιασει...αρκει να εχεις πληρωσει ξαναλεω την κληση...αυτα...
    Μονο για λογους υγειας κι αυτο ΜΟΝΟ με χαρτι γιατρου, ΙΣΩΣ να του δωσουν πισω.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

σελιδα 209 αρθρο 98
    εκει που λεει
    οδηγηση με αφαιρεθεισα αδεια οδηγησης
    παρακατω λεει τι συμβαινει αν εμπλακεις σς ατυχημα
    αξιζει?διαβασε και κρινε.
    Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/05/2013, 13:50
  2. Μου πηραν το διπλωμα!!!
    από aspirini στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2012, 23:07
  3. ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΟΥ
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 14:33