Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 145

Θέμα: το θρεντ των υποκριτων...

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Α, και γι αυτους που ΟΝΤΩΣ πιστεψαν οτι εχω εκατομμυρια και 3-4 μηχανακια και δε λενε να σταματησουν και να παρουν χαμπαρι οτι διαβαζει και η εφορια!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

παλιοσπαμερς όλοι ρπστμ
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf

ε μα, φταιω?

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Είστε όλοι Γ.Τ.Π.Κ. .αφού δ με αφήνετε να γράψω....., να σας καεί η PC ρε ρεμάλια...

Υ.Γ.

το αβαταρ του δούκα είναι οκ τώρα, έπρεπε να τον αφήσετε κι αυτόν να γράψει.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

ο,τιδηποτε για να σπασουμε τα νευρα σε καποιους που νομιζουν οτι το παιζουμε καποιοι και που αυτοι οι καποιοι ΔΕΝ διαβαζουν τι γραφει ο εκαστοτε που ανοιγει ενα θρεντ και ειρωνευται (ο τελευταιος καποιος) καποιον που παραδεχεται τις μαλακιες του και δεν το παιζει κλαμενη παναγια που του πηραν το διπλωμα (ενω την εκανε καλως-κακως-μια φορα-πολλακις, δε μας ενδιαφερει) αλλα παιρνει και το μερος του

Τα δικά μου τα νεύρα πάντως δύσκολο να τα σπάσετε,αν θέλετε όμως προσπαθείστε,σας παρακολουθώ χρόνια.
    Ο τρόπος σας είναι απαράδεκτος και αυτό δεν αλλάζει με το αν είστε 5-10 ή και όλο το φόρουμ.

reinmeister δεν πήγαινε για σενα για τα όρια,πολύ απλά γιατι τα ξεπερνάτε όλοι.Αν παρολαυτά θέλεις να ταυτιστείς με κάποιον οκ.Δεν κατάλαβες όμως πως αυτοί που συμπεριφέρονται εδω μέσα λες και πάνε στον εσπερινό είναι όσοι έγραψες.
    Εγω μου αναγνωρίζω λάθη και αδυναμίες.Αν δω λοιπόν κάποιον που κάνει το ίδιο θα του δώσω χέρι,οχι πόδι και κλωτσιά.Αυτή φάνηκε να είναι η διαφορά μας.

Ηλία δεν σε πρόλαβα πριν με το σχόλιο σου για την έγκυο κοπέλα...
    Στη ζωη μου δεν κρίνω εύκολα,γιατί θεωρώ οτι είμαστε όλοι ενα βήμα απο το λάθος.Κι αν το δικό μου λάθος είναι πολύ διαφορετικό απο το δικό σου,αυτό δεν σημαίνει οτι είναι λιγότερο λάθος.Οπως λοιπόν θέλω να έχω κατανόηση και αν θέλεις το θεωρώ δεδομένο,έτσι ακριβώς δίνω κατανόηση.Αυτό δεν σημαίνει οτι δικαιολογώ,στην προκειμένη το παληκάρι που δεν φόρεσε κράνος.Ξέρεις ποια είναι όμως η μόνη του διαφορά με πολλλούς απο εσάς/εμάς?Οχι οτι το έκανε,αλλα οτι το είπε εδω μέσα.

Δημήτρη διάβασα πολύ καλά τι έγραψε.Αν θέλεις να κρίνω αυτό,θα σου πω οτι έκανε ενα λάθος κ ευτυχώς δεν του κόστισε πιο σοβαρά.Δεν πιστεύω οτι με τα πρόστιμα διαπαιδαγωγείς,επομένως το οτι ψάχνει να πάρει το δίπλωμα του,δεν μου λέει τπτ,δεν με προκαλεί καθόλου και δεν με τρομάζει.
    Κρατήστε απλά οτι ο τρόπος σας είναι λάθος ενω οι προθέσεις σας σωστές.Είναι κρίμα,να μην βγαίνει κάτι καλό λοιπόν.

Τώρα γράψτε ενα κατεβατό,με αστειάκια,χιούμορ που είναι για τους λίγους κτλ κτλ.

μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!

Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    ειχα βγαλει καποτε τον καταλυτη απο το fazeraki μου για ενα διαστημα και κυκλοφορω με ξεταπωτες εξατμες ...

Μπορω να γραψω κ γω στο υπο-θρεαντ ???

ε μα, φταιω?

πως το λεγε καποτε ο κλυνν(αν θυμαμαι καλα)...

στην ελλαδα τελικα εισαι οτι δηλωσεις...οποτε ...

...τα θελει και σενα ο οργανισμος σου(με φωνη σαπφους νοταρα!!!)

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
    Τα δικά μου τα νεύρα πάντως δύσκολο να τα σπάσετε,αν θέλετε όμως προσπαθείστε,σας παρακολουθώ χρόνια.
    Ο τρόπος σας είναι απαράδεκτος και αυτό δεν αλλάζει με το αν είστε 5-10 ή και όλο το φόρουμ.

reinmeister δεν πήγαινε για σενα για τα όρια,πολύ απλά γιατι τα ξεπερνάτε όλοι.Αν παρολαυτά θέλεις να ταυτιστείς με κάποιον οκ.Δεν κατάλαβες όμως πως αυτοί που συμπεριφέρονται εδω μέσα λες και πάνε στον εσπερινό είναι όσοι έγραψες.
    Εγω μου αναγνωρίζω λάθη και αδυναμίες.Αν δω λοιπόν κάποιον που κάνει το ίδιο θα του δώσω χέρι,οχι πόδι και κλωτσιά.Αυτή φάνηκε να είναι η διαφορά μας.

Ηλία δεν σε πρόλαβα πριν με το σχόλιο σου για την έγκυο κοπέλα...
    Στη ζωη μου δεν κρίνω εύκολα,γιατί θεωρώ οτι είμαστε όλοι ενα βήμα απο το λάθος.Κι αν το δικό μου λάθος είναι πολύ διαφορετικό απο το δικό σου,αυτό δεν σημαίνει οτι είναι λιγότερο λάθος.Οπως λοιπόν θέλω να έχω κατανόηση και αν θέλεις το θεωρώ δεδομένο,έτσι ακριβώς δίνω κατανόηση.Αυτό δεν σημαίνει οτι δικαιολογώ,στην προκειμένη το παληκάρι που δεν φόρεσε κράνος.Ξέρεις ποια είναι όμως η μόνη του διαφορά με πολλλούς απο εσάς/εμάς?Οχι οτι το έκανε,αλλα οτι το είπε εδω μέσα.

Δημήτρη διάβασα πολύ καλά τι έγραψε.Αν θέλεις να κρίνω αυτό,θα σου πω οτι έκανε ενα λάθος κ ευτυχώς δεν του κόστισε πιο σοβαρά.Δεν πιστεύω οτι με τα πρόστιμα διαπαιδαγωγείς,επομένως το οτι ψάχνει να πάρει το δίπλωμα του,δεν μου λέει τπτ,δεν με προκαλεί καθόλου και δεν με τρομάζει.
    Κρατήστε απλά οτι ο τρόπος σας είναι λάθος ενω οι προθέσεις σας σωστές.Είναι κρίμα,να μην βγαίνει κάτι καλό λοιπόν.

Τώρα γράψτε ενα κατεβατό,με αστειάκια,χιούμορ που είναι για τους λίγους κτλ κτλ.

no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Ειναι και ο oldman διακοπές γμτ...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Αν ομολογήσω εθισμό στην παραβίαση του ερυθρού σηματοδότη θα με παίξετε κι εμένα????
    Pleeeeeeaaaaaaaaaaaaaaase!:smilea:
    Dura lex, sed lex.

Και όμως γυρίζει! Το avatar του/της arazw.ara.zw
    Θα ήμουν μαζί σας 'παλιουρες' του φόρουμ τούτου,αν δεν είχατε σβήσει 6 σελίδες συζήτηση που προκάλεσε αυτό εδώ το θεματάκι.Ναι κύριοι.Τά χώσατε στον συμφορουμίτη,τον ειρωνεύτηκατε,λες και σε όλο το μοτοσυκλετιστικό σας βίο δεν παρανομησατε ποτέ.Εντάξει,ο άψογος είπε ένα δύο υπερβολές,αλλά ζήτησε και ένα συγγνώμη.Εσείς;
    Δεν ξέρω πόσο παλιοί είστε,ή αν είστε από τους πρωτεργάτες αυτού του φόρουμ,αλλά κατά τη γνώμη του 'νέου' (εμένα δηλαδή),
    θα έπρεπε να ζητήσετε κι εσείς ένα συγγνώμη στο μέλος που την 'πεσατε' χωρίς να το ξέρετε,και να χρησιμοποιητε την δύναμη που έχετε εδώ μέσα,για να βοηθάτε και να δίνετε το παράδειγμα και όχι για να κάνετε την πλακίτσα σας,και αν παρατραβηχτεί το πράγμα να κόβετε,ράβετε και όλα καλά!Γράφω με καλή θέληση,δε με νοιάζει η αντίδραση σας,αλλά αν υπάρχει διάθεση για καλοπροαίρετη κουβέντα το συζητάμε!
    Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτα!!!!!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Kατάλαβα ότι παίχτηκε φάση στο άλλο φρεντ, αλλά τι ακριβώς...?

Μιλήσαμε απότομα στο παλλουκάρι...?

Μήπως ειρωνεύτηκα πάλι...?

Μήπως πρόσβαλα πάλι...?

Στεναχωρήσαμε το παιδί..?

wtf...?

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
    .Δεν κατάλαβες όμως πως αυτοί που συμπεριφέρονται εδω μέσα λες και πάνε στον εσπερινό είναι όσοι έγραψες.
    Το σπάς καλή μου φίλη...?

Δεν το πιάνω...και είναι και το νικ μου ανάμεσα σε αυτούς που έγραψε το παλιοτόμαρο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από arazw.ara.zw
    Θα ήμουν μαζί σας 'παλιουρες' του φόρουμ τούτου,αν δεν είχατε σβήσει 6 σελίδες συζήτηση που προκάλεσε αυτό εδώ το θεματάκι.Ναι κύριοι.Τά χώσατε στον συμφορουμίτη,τον ειρωνεύτηκατε,λες και σε όλο το μοτοσυκλετιστικό σας βίο δεν παρανομησατε ποτέ.Εντάξει,ο άψογος είπε ένα δύο υπερβολές,αλλά ζήτησε και ένα συγγνώμη.Εσείς;
    Δεν ξέρω πόσο παλιοί είστε,ή αν είστε από τους πρωτεργάτες αυτού του φόρουμ,αλλά κατά τη γνώμη του 'νέου' (εμένα δηλαδή),
    θα έπρεπε να ζητήσετε κι εσείς ένα συγγνώμη στο μέλος που την 'πεσατε' χωρίς να το ξέρετε,και να χρησιμοποιητε την δύναμη που έχετε εδώ μέσα,για να βοηθάτε και να δίνετε το παράδειγμα και όχι για να κάνετε την πλακίτσα σας,και αν παρατραβηχτεί το πράγμα να κόβετε,ράβετε και όλα καλά!Γράφω με καλή θέληση,δε με νοιάζει η αντίδραση σας,αλλά αν υπάρχει διάθεση για καλοπροαίρετη κουβέντα το συζητάμε!
    ρε φιλε μην τα βλεπεις ολα μονομερος...

για να σε προλαβω δεν ειμαι τπτ με τα παιδια που κανουν μοντς στο μοτο.gr αλλα δεν νομιζεις οτι το θρεντ που σβηστηκε/κλειδωθηκε το ειχαμε κανει(εμεις οι αλλοι ,μην μυγιαστεις) λιγο κολο με τα σπαμ?

Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΤΟ Service ΤΩΝ 12000ΧΛΜ...
    από BAD BOY στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2005, 14:34
  2. Πως πάει το τραγούδι των Κατρσιμίχα;
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2005, 09:12
  3. Το μελλον των ΜΕΚ στην μοτοσυκλετα
    από Todi στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks