Μετα απο πολυ ψαξιμο και τρεξιμο,πηγα στο δημο και μου ειπαν οτι τα τελέυταια (5 αν θυμαμαι καλα) χρονια εχει αλλαξει ο νομος και θεωρηται πλεον παρανομο να δινει τετοιου ειδουσ αποζημειωσεις ο δημος.Μου ειπαν να το προχωρησω νομικα και πηγα σε δικηγορο.εκει μου ειπαν οτι επειδη το δικαστηριο ειναι προς την πολιτεια (η κατι τετοιο τελωσπαντων) τα εξοδα ειναι 900 ευρο πραγμα φυσικα το οποιο δεν με συνεφερε.μετα εστειλα τα χαρτια στο συνηγορο του πολιτη και μου απαντησαν οτι εχουν δωθει πολλες φορες αποζημιωσεις αλλα με τον συγκεκριμενο φορεα δεν εχουν αυτοι δικαιοδοσια.μπηκε η υποθεση μου στο αρχειο και τωρα λενε οτι επειδη υπαρχουν παρα πολλες τετοιες περιπτωσεις ενημερωσαν την κυβερνηση και ζηταν καποια λυση.ΤΕΣΠΑ θα δω στο μελλον αν γινει κατι και θα ξαναγραψω.ετσι για να ξερουμε και τι μας γινεται.ΔΥΟ πραγματα ειναι σιγουρα 1) το κρατος μας δουλευει σαν κινεζικο σκουτερ και 2)Επειδη ρωτησα πολλους και πολυ σχετικους αποζημιωσεις δινονται αλλα οχι παντα (δηλαδη και μενα αν η μηχανη ειχε παθει μεγαλυτερη ζημια θα ρισκαρα τα 900 ευρο)