Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Για το κράνος στο ποδήλατο το θεωρώ υπερβολή όπως θεωρώ και υπερβολή 9 χρονος να οδηγεί ποδήλατο χύμα στους δρόμης μεγαλούπολης (επαρχία είναι αλλιώς τα πράγματα). Απαράδεκτο θεωρώ οι γονείς να μη τα βρίσκουν μπροστά στο παιδί..καθώς σύντομα θα καταλάβει ο 9χρονος οτι δε ξέρετε τι σας γίνεται άρα θα κάνει του κεφαλιού του 10 φορές περισσότερο.
Συμπέρασμα εσύ μην είσαι υπερβολικός με το κράνος (εξήγησε στο ίδιο το παιδί τι κάνει το κράνος) κι αν νιώθεις ανασφάλεια με τον μικρό και το ποδήλατο πήγαινέ τον σ ενα πάρκο και με την προσοχή σου ας κάνει κ ότι θέλει, όχι στο δρόμο, όχι μόνος του (ας χτυπήσει κ όλας, θα μάθει ρε αδερφέ). Για την γυναίκα ενώ την δικαιολογώ, μάθε της οτι ακόμα και λάθος να κάνεις μπροστά στο παιδί σε μια άποψη-γνώμη-κανόνα σου, να μη σε βγάζει "ψεύτη" στα μάτια του, εδώ ισχύει και το ανάποδο (κοινή γραμμή μπροστά στο παιδί, όσο κι αν διαφωνήτε μεταξύ σας, λύστε το μόνοι σας).
μάλλον κάτι λάθος καταλάβατε, ΔΕΝ παίζει να βγει στον δρόμο με το ποδήλατο (αυτό μας έλειπε) σε πάρκο, πλατείες, αλάνες και ΜΟΝΟ! όμως ακόμα κι εκεί παίζουν παγίδες, κράσπεδα, λακούβες, ξεχαρβαλωμενα πλακάκια κ.λ.π τα οποία είναι αρκετα να σε κανουν (ειδικά οταν δεν το κατέχεις καλά ακόμα το άθλημα) να πέσεις και να γίνει τριαντάφυλλο το κεφάλι σου (μου έκατσε περίπτωση μπρος στα μάτια μου πριν αρκετά χρόνια)
για το δεύτερο σκέλος, δυστυχώς με εχει βγάλει "ψεύτη" ουκ ολίγες... άσχετα, όπως είπες, αν έχω δίκιο η όχι